December 4, 20204 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: ...pod uslovom da bude para za more iduće godine. Jer, kako je krenulo sa privredom i zatvaranjem, nisam baš optimista ... Ono što me je iskustvo iz 90ih naučilo da su samo dve stvari sigurne: prva je smrt a druga je da će se Srbin, bez obzira na situaciju, kad tad leti dokopati mora. Edited December 4, 20204 yr by Boycie
December 4, 20204 yr 2 hours ago, precog said: ima da budemo prvi u svijet po % vakcinisanih. Ma bre dovoljno je da legne neki visoki SPC oficir, da se skupi narod i da ih tamo pricescuju dozama. Ovaj narod mozes da uteras u rat u tri broja informera, a ne mozes u pisljivu vakcinaciju. Idi begaj.
December 4, 20204 yr Popular Post 44 minutes ago, Conspirator said: Mora Mile da osoli bar 7 dana gujcu makar jeo samo Premia paštete mesec dana. Mile ne ide na more. Cini mi se da grazdanstvo neretko bas i ne razume ko je taj Mile.
December 4, 20204 yr 2 hours ago, Filozof manijak said: ...pod uslovom da bude para za more iduće godine. Jer, kako je krenulo sa privredom i zatvaranjem, nisam baš optimista ... ma ima bre da plaćaju da se dolazi tamo, i oni su u frci..... ili ono, dođite za dž i potrošite nešto ovde ja imam apartman rezervisan još od januara ove godine u Grčkoj.....platio sam i neki depozit, kad je krenulo ovo sranje dogovrio se sa Grcima da dođem sledeće godine. mada nisam optimista i ne računam na to.
December 4, 20204 yr Ahtung ahtung PRVO OBRAĆANJE POSLE UVOĐENJA MERA Krizni štab drži konferenciju u 15h
December 4, 20204 yr 7 minutes ago, arkonada said: Ahtung ahtung PRVO OBRAĆANJE POSLE UVOĐENJA MERA Krizni štab drži konferenciju u 15h Tacka 1. Imamo nove mere Tacka 2. Mere su do jaja Tacka 3. Vi ste losi Tacka 4. Aj zdravo
December 4, 20204 yr do jaja mere, vecamo deset dana za skracenje rada kafana sa 18 na 17 h onda hermafrodit premijer to stavi na hold par dana i donese odluku da ce se te, kao mere primenjivati od prekosutra™ celih 7 dana. jebali smo kevu kovidu
December 4, 20204 yr Možda padne i neki vaučer za Kop, tamo se sve mere poštuju a i dokazano su bezbedni ski centri
December 4, 20204 yr 2 minutes ago, omiljeni said: ima li toma mona štogod na kopu? Imaju svi štogod na kopu, napravljeni su prošle godine neki hoteli, treba sad to da se isplati... A zla corona, jebe kevu.. .:(
December 4, 20204 yr Mona ima na Zlatiboru i u zadnjih godinu dana u dvoristu im Galens gradi neko cudoviste od objekta. Rat klanova.
December 4, 20204 yr 1 hour ago, SNARC said: Tacka 1. Imamo nove mere Tacka 2. Mere su do jaja Tacka 3. Vi ste losi Tacka 4. Aj zdravo a zahvalnost predsedniku