Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Moj nije ni dobacio do Solunskog fronta, poginuo u I Balkanskom ratu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ne kapiram zašto su samo vojska i policija prioriteti za vakcinaciju, a ne recimo vozači GSB-a, prodavačice u samiškama... ?

edit: zdravstvene radnike ne dovodim u pitanje naravno.

Edited by Anonymous

mi smo potomci onih 40 % koji su preživeli kugu u 14 veku, na to je mislio ludak kada priča kako smo stari narod sa superiornom genetikom

- tako da 40% nas uopšte ne može ni da zakači korolu i slične pseudonaučne nebuloze

14 minutes ago, gospa buba said:

i shta kazu. ko je danas kriv, sitna djeca, zli nastavnici, hrishcani, zene :unsure:

Žaklina

12 minutes ago, Anonymous said:

Ne kapiram zašto su samo vojska i policija prioriteti za vakcinaciju, a ne recimo vozači GSB-a, prodavačice u samiškama... ?

isto se pitam. ono, koja je to situacija u kojoj se vojska i policija masovno izlazu zarazi? :unsure: :cry:

10 minutes ago, gone fishing said:

mi smo potomci onih 40 % koji su preživeli kugu u 14 veku, na to je mislio ludak kada priča kako smo stari narod sa superiornom genetikom

- tako da 40% nas uopšte ne može ni da zakači korolu i slične pseudonaučne nebuloze

a to im je logika. interesantno. a ostali su potomci timura hromog :hihi:

ukrshteni odmah zatim :s_w:

Edited by gospa buba

4 minutes ago, Anonymous said:

To je i meni sumanuto.

Zaboravise i zaposlene u prosveti, vaspitacice, zaposlene u centrima socijalne zastite...

Vojska i policija bi mogli stidljivo da se ubace tamo pred kraj spiska, nesto pre politicara i svestenstva. :)

Pa Vulin im ministar, de ces vece poshasti. Ne samo vakcina, vec posuti i varikinu tamo gde prodju.

6 minutes ago, gospa buba said:

isto se pitam. ono, koja je to situacija u kojoj se vojska i policija masovno izlazu zarazi? :unsure: :cry:

Kao da nika nisi učila ONO i DSZ? Neprijatelj nikada ne spava. Zamisli Đ i Š sa snagama stranih plaćenika koji koristie situaciju naše nebudnosti izazvane koronom i  hoće da odjednom zarate sa nama. Ne može to.

Edited by Arkadija

2 hours ago, renne said:

Kakvo govedo ovaj seljačina

Ja sam tu jajaru upoznao /i pokačio se s njim naravno/ letos. To je takva ohola pizda, da je malo falilo da govnetu zalepim šamar da se preturi. 

Ruku na srce nikad nisam video tako bele i besprekorno ispeglane košulje i mantile nego na njemu :unsure:

o kome vi to

3 minutes ago, Misko said:

o kome vi to

Bivsem direktoru KC u Novom Pazaru, koji je tako dobro™ handlovao letos sve, da je nagradjen transferom u BG...

1 hour ago, renne said:

Žaklina

Penicilin za osionost :happy:

38 minutes ago, Misko said:

o kome vi to

Đerlek

U Beogradu je primećeno da se povećao broj smrti u kući. Lekar sudske medicine (mrtvozorac) sada dolazi 6-8 sati po prijavi smrti, u praksi se dešavalo da se čeka i do 15 sati.

U drugim vestima, video sam danas :covid19:na Novom groblju, valjda došao da... Ma, bolje da čutim.

Dnevnik RTS, pacijenti dolaze sami u novu bolnicu da leže. Mesta ima koliko hoćeš, ali mole ih da ne dolaze tako već da se ide preko infektivne klinike ili kovid ambulanti. 

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.