Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

cekaj jel taj prvi nije kreten ili je ozbiljan covek? :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

:lolol:

8 minutes ago, Krošek said:

cekaj jel taj prvi nije kreten ili je ozbiljan covek? :fantom:

sto nema opcija da bude ozbiljan kreten ?

To je već moguće, navija za Zvezdu i Juventus, ne može gore

Edited by napadaj

Saznah da je vakcina protiv gripa mogla da se zakaže kod onih novobeogradskih Ristića, klinika, dom zdravlja, šta je već. Dalji detalji su mi nepoznati.

2 hours ago, napadaj said:

To je već moguće, navija za Zvezdu i Juventus, ne može gore

A brate ja znam jednog takvog, navija za Zvezdu i Juventus uz obrazloženje da mu na dresu bolje čuči crno-bela kombinacija.

Mislim da nije još uvek ustanovljen F za takav tip ličnosti...

1 minute ago, ubibobi said:

F za takav tip ličnosti...

covek koji prati fudbal

2 minutes ago, Krošek said:

covek koji prati fudbal

Shvatam poentu ali ipak je ovo malo kompleksnija stvar :fantom:

5 hours ago, napadaj said:

Od dvojice drugova iz različitih gradova u Vojvodini sam čuo da su njihovim članovima porodica lekari nudili novac ako pristanu da se u izveštaje nakon pregleda upiše da imaju covid, iako ne boluju od toga, a jedan pominje i da je njegovim poznanicima čiji su rođaci umrli od raka nuđeno po 500 evra ako se saglase da se upiše da ti rođaci su preminuli od korone.

Meni to zvuči sumnjivo, ali oni su ozbiljni ljudi, nikakvi teoretičari zavera i kunu se da je to što mi govore tačno. Ako se već mulja po zdravstvenim ustanovama, ne kapiram zašto bi im trebalo odobrenje od građana da upišu covid kao uzrok smrti, kao da bi neko proveravao da li je to tačno ili ne.

Meni je jedan sto je umro rekao da je dobio soma evra da prica kako je umro od kovida.

pokoj mu dusi, ozbiljan covek bio

Pa realno verovao sam mu, zasto bi mrtav covek lagao.

Pazi se ipak: mrtvaki lazu kad prdnu... :fantom:

brt ne znam vise sta da mislim.

Dal' da verujem nauci ili ravnozemljasima, svako ima pravo na svoje misljenje, kojoj se strani prikloniti

Занимљиво, сад су почели да објављују и године заражених.

http://www.glassumadije.rs/wp-content/uploads/2020/09/korona199.jpg

U Kragujevcu danas manje novoinficiranih korona virusom u odnosu na prethodni dan

U laboratoriji „Kraguj“ Instituta za javno zdravlje Kragujevac testirano je 172 uzorka, od kojih je korona virus potvrđen kod 17 pacijenata – sedam žena i desetorice muškaraca:

Starost, ženski pol: 78, 91, 54, 48, 55, 45, 52.
Starost, muški pol: 45, 68, 34, 44, 56, 49, 57, 57, 48, 63.
U Kragujevcu je broj pozitivnih 9,88 posto u odnosu na broj uzorkovanih briseva, dok je u odnosu na broj stanovnika taj procenat 0,01 %.

U kućnoj izolaciji u Šumadiji trenutno je 215 osoba:
• Kragujevac 196,
• Aranđelovac 0,
• Topola 0,
• Rača 12,
• Knić 2
• Batočina 5,
• Lapovo 0.

U kragujevačkom Kliničkom centru od korona virusa leči se 27 pacijenata, od kojih je petoro na respiratoru.

http://www.glassumadije.rs/u-kragujevcu-danas-manje-novoinficiranih-korona-virusom-u-odnosu-na-prethodni-dan/

12 hours ago, dùda said:

Žena mog rođaka (vojno lice u vojsci rep. Srpske) bila u decembru u Wuhanu, službeno,  mislim desetak dana.

Kad se vratila, razbolela se, i ona i muž se rastavljali sa životom 10 dana. Oboje mladi i zdravi. Još nekoliko njenih kolega se tada razbolelo. Dakle decembar. Nisu se posle testirali.

Moj ortak Stanley prelež’o Koronu na Odisejinom setu još krajem 60-ih godina. 

Background Picker
Customize Layout