Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

44 minutes ago, Jumanji said:

Ne pratim ih nesto vec izvesno vreme sta lupetaju, ali def mi nista nije jasno

realnosti odjebi!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

41 minutes ago, renne said:

I DKT izjavi danas da su noćni klubovi zlo i naopako, i da su glavni izvori zaraze

Steta sto nema ingerencije da trazi zatvaranje. Ovo kao da su skupili pet alapacha da se zale na sistem i iscudjavaju "cccc sta narod radiiii"...

Definitivno smo opet pobeili
Kažu 108
Školo, ete nas

Da, na skoro 9200 testiranih, što će reći da je udeo pozitivnih još više pao, sad na 1,2%.

Edited by vememah

2 minutes ago, vememah said:

Da, na skoro 9200 testiranih, što će reći da je udeo pozitivnih još više pao, sad na 1,2%.

Posto vidim da pratis i da si savladao ove matematike, 'ajde mi, molim te, objasni sta znaci ovo 'pao'?

U kontekstu avgustovskih brojki recimo.

I koji bi %, ako sam dobro razumeo, bio negde u septembru - nedajboze, naravno - bio signal, crvena lampica da nesto nije u redu, cak i uz pretpostavljeno muljanje sa podacima: drzim da bi i sa muljanjem bilo tesko maskirati iole znacajan porast broja zarazenih.

24 minutes ago, namenski said:

Posto vidim da pratis i da si savladao ove matematike, 'ajde mi, molim te, objasni sta znaci ovo 'pao'?

U kontekstu avgustovskih brojki recimo.

22 hours ago, vememah said:

Zvanični podaci za zadnjih osam dana ukazuju na to da je ovo danas neverovatan pad udela pozitivnih među testiranima.

Novozaraženi / testirani / udeo u procentima

Prošli ponedeljak: 163 / 6819 / 2,4%

Utorak: 235 / 8086 / 2,9%

Sreda: 254 / 8768 / 2,9%

Četvrtak:  247 / 9100 / 2,7%

Petak: 235 / 9383 / 2,5%

Subota: 238 / 8529 / 2,8%

Nedelja: 211 / 6559 / 3,2%

Ovaj ponedeljak: 100 / 7352 / 1,4%

*Ovaj utorak: 108 / 9200/ 1.17%

*moj dodatak

Edited by Filozof manijak

Hvala.

Pokusavam da se koliko mogu snadjem u tim brojkama: nisam od pocetka hteo, iz principa, da pratim i razbijam glavu s necim sucim, vidim, i iole ozbiljna strukatm ima problema.

Bilo je nekih sranja, secam se, sa 25 na 100,000 kao nekim OK rezultatom, taj rad...

Dal racunaju preko proporcije broj testiranih :D

108 ------1,17%

x -----100%

i tako svaki dan

On 17.8.2020. at 15:54, Apollo Creed said:

Do vikenda eto navijača na stadionima...

Kon: Derbi što pre da zaboravimo, publika će moći na stadione

Eto...:fantom:

Mora da je iz legla™ stigla danas ponuda koja se ne odbija

a pre dva dana pričao kako navijači još dugo neće na stadione

Kon se zajebava, prelazi igricu svaki dan. Nema druge. 

Bar je ostao dosledan sebi, obzirom da od početka epidemije daje oprečne izjave.

on je drugi primer koji sam videla za zivota, da chovek oglupi usled fenotipa. ono kad uchish iz biologije kako se razvijaju organizmi, pa ima genotip ima fenotip. prvi registrivani primerak je sneki daki, njoj je bilo potrebno jedno duze vreme, nekoliko godina, da od pristojne zene postane dileja usled izlozenosti okolini. ali poshto se i fenotip razvija i unapredjuje, uvazenom konu je bilo potrebno svega nekoliko meseci da izvede transformaciju [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout