Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Samo da ne bude nekih protesta..nekih nezvanicnih okupljanja bez blagoslova vlasti i na djidji smo.

Halkidiče u septembru, ete nas.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa dobro. mislim, sve znamo, nije prvi put.

sent from bubamoto

Zis je očigledno neupućeni padobranac pa da mu objasnim.

Povećan je broj testiranih zbog onih koji idu u Crnu Goru

Mogu samo izborom testiranih da naštimaju kako hoće. Dovoljno je da smanje broj testiranih koji sumnjaju da su bolesni, a povećaju broj onih koji bi da putuju, idu u bolnice, da testiraju policiju, zdravstvene radnike, fudbalere. 

Naravno, mogu i da kažu koji god im broj odgovara, može im se.

U svakom slučaju, sa ovakvim dnevnim promenama, bez jasnog objašnjenja šta ih je izazvalo, niko normalan ne shvata ozbiljno ovakve rezultate.

carevi su napravili app za pracenje kontakata zarazenih. 17. avgusta.

Uz dokaz o uplati, testiranje na lični zahtev zbog putovanja može se obaviti svakim danom, osim nedelje, i to na sledećim lokacijama:

– Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak (od 8 do 20 časova),

– Zavod za biocide i medicinsku ekologiju (od 7 do 13 časova),

– Gradski zavod za javno zdravlje (od 8 do 13 časova),

– Institut za javno zdravlje Srbije dr Milan Jovanović Batut (od 8 do 12 časova) i

– Klinički centar Srbije (od 7.30 do 14.30 časova, mobilni kontejner Epidemiološke službe iza Urgentnog centra).

Konacno su shvatili ekonomski potencijal testiranja na sopstveni zahtev, trpaj budzet dok traje pandemija.

5 hours ago, renne said:

Ala smo opravili brojeve pred školsku godinu
Samo 100 komada

:rolf:

ovde ide ona rečenica u kojoj se pominje sto majki

Kaže Konara politika mu se meša u odluke

On bi uveo karantin za povratnike iz CG

Ne pratim ih nesto vec izvesno vreme sta lupetaju, ali def mi nista nije jasno

I DKT izjavi danas da su noćni klubovi zlo i naopako, i da su glavni izvori zaraze

1 hour ago, renne said:

Kaže Konara politika mu se meša u odluke

On bi uveo karantin za povratnike iz CG

gdje je kon ljetovao? :evilsmile:

Just now, morgana said:

gdje je kon ljetovao? :evilsmile:

znam da je u junu letovao u subotaji, za dalje neam pojma

tja, nemastovito, nadala sam se virusnoj egzotici

Background Picker
Customize Layout