July 1, 20204 yr Jebao ih letnji režim,u 74 nema gde igla da padne.Ako ništa,95% ljudi poštuje meru za obavezno nošenje maski u prevozu. Edited July 1, 20204 yr by Milošica
July 1, 20204 yr Ujutru, kad idem na posao GSP-om, većina u busu nosi masku. Tokom dana, kada mladež koristi gradski prevoz (studenti najviše) retkost je videti da neko nosi masku. Mladi a besmrtni
July 1, 20204 yr 1 hour ago, Halvard said: Kada je reč o tome da je među obolelim sve više mladih, Kon kaže da je to uobičajeno kada duži period imate lakšu kliničku sliku, imate takozvano tiho prokužavanje i na kraju se desi da dode do potpune infekcije koja izazove tešku formu bolesti. Ovde moram da stanem u odbranu Konare, ovaj deo je lose prenet, gledao sam uzivo izjavu. Pitali su ga kako to da sve vise ljudi ima tesku klinicku sliku, on je rekao da kada virus toliko mnogo cirkulise u populaciji, da onda dolazi do te neke vece koncentracije virusa koja izaziva teza oboljenja. Eto, mada pitanje je dal sam i ja dobro preneo. Edited July 1, 20204 yr by bejzbolka
July 1, 20204 yr https://www.blic.rs/vesti/drustvo/u-ovom-gradu-u-srbiji-broj-obolelih-za-mesec-dana-skocio-18-puta/0gjgp4l Jeste Blic, ali donekle potvrđuje ono što sam pominjao pre nekoliko dana. Evo i sinoć je prijatelj koji radi u tamošnjoj bolnici u smeni imao 20 ljudi sa upalom pluća. Kaže da nisu testirani ni svi pacijenti, niti medicinsko osoblje. Šalju ljude na kućno lečenje koliko god mogu.
July 1, 20204 yr 50 minutes ago, Nesh said: Negativna na osnovu testa samoprocene ili na osnovu rezultata? Edited July 1, 20204 yr by mraki
July 1, 20204 yr Plasim se da ce ovo biti kao virus HIV kad se pojavio osamdesetih i ona histerija, nece se naci vakcina ali ce ljudi vremenom da se prilagode ovoj pretnji i nauciti da zive s njom
July 1, 20204 yr Ne znam kako je moguce dozivotno se funkcionalno prilagoditi ovakvom virusu ako mozes za pola minuta u zatvorenom prostoru da ga dobijes
July 1, 20204 yr Just now, mraki said: Negativna na osnovu testa samoprocene ili na osnovu rezultata? Kako sam razumeo, tamo su objavili njen rezultat.
July 1, 20204 yr 3 minutes ago, Nesh said: Kako sam razumeo, tamo su objavili njen rezultat. Zanimljivo, onda je baza ipak malo naprednija nego što sam mislio. Test samoprocene bi ipak trebao da je nešto drugo. Edited July 1, 20204 yr by mraki
July 1, 20204 yr 6 minutes ago, mraki said: Zanimljivo, onda je baza ipak malo naprednija nego što sam mislio. Test samoprocene bi ipak trebao da je nešto drugo. I ja sam mislio da je to navodjenje simptoma, uputstava itd...pogledah sad, po svemu sudeci, ukucala je svoj lbo i broj knjizice i tamo videla rezultat testa.
July 1, 20204 yr 12 minutes ago, Glass Joe said: Plasim se da ce ovo biti kao virus HIV kad se pojavio osamdesetih i ona histerija, nece se naci vakcina ali ce ljudi vremenom da se prilagode ovoj pretnji i nauciti da zive s njom Ne znam za ostale, ali u mom slučaju znatno učestalije samo boravim u istoj prostoriji sa ljudima nego što sa njima imam seks, tako da će u slučaju korone ipak biti potrebna neka dodatna prilagođavanja
July 1, 20204 yr @Nesh Da, gledam upravo da to vodi na e-zdravlje portal, koji doduše nisam nikad koristio... Edited July 1, 20204 yr by mraki