Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Bzv, cimeri su ionako ćao (tj.pozitivni) do sada.

A gazdarica se plaši da ne ostanu radioaktivni zidovi?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

bozovic je monstrum. ovo sve prebrzo postaje uzasno.

Ja sam danas cuo groznu pricu o lekaru iz Arandjelovca ali nemam dozvolu da je prenesem. Reci cu samo da je meni pokusao da uradi ono sto je uradio u ovom slucaju i ocigledno radi vec godinama zavrsio bih na robiji zbog ubistva.

Pricaj,ja sam odatle,moze i na pm.

1 hour ago, bejzbolka said:

Kon bio na Dnevniku RTS malopre. Deluje prilicno zabrinuto. Kaze da je u pojedijim ambulantama u Beogradu 85% testiranih pozitivno.

Kaže još da

Situacija je sada takva da svakoga koga sretnete može biti zarazan i to mora tako da se posmatra

Ali nema mesta panici jer 

"Da li će nove mere biti doneti ili ne odlučiće Krizni štab (:ajde:), ali ukoliko se poštuju ove mere sa distancom i nošenjem maski onda nove nisu potrebne", kaže Kon.

Ima i ovo, što toliko besmisleno zvuči da prosto pretpostavljam da nije adekvatno preneseno

Kada je reč o tome da je među obolelim sve više mladih, Kon kaže da je to uobičajeno kada duži period imate lakšu kliničku sliku, imate takozvano tiho prokužavanje i na kraju se desi da dode do potpune infekcije koja izazove tešku formu bolesti.

I da, ne moramo baš ni da se držimo mera kao pijan plota

Kada je reč o radu noćnih klubova, Kon kaže da ako se budemo oslanjali samo na donošenje mera imaćemo ekonomsko propadanje ne samo vlasnika tih objekata, već i zaposlenih koji tamo rade kao i njihovih porodica.

Dakle da se čuvamo, ali da idemo u noćni provod, da ne bi propali noćni klubovi...

Jbt...

Epidemiolog koji kenjao o ekonimiji je horor...

U kom momentu tacno prestanemo da mislimo na vlasnike nocnih klubova, ako govorimo o velikoj verovatnoci sirenja virusa i po letnjim temperaturama i po mladjoj populaciji

Edited by villiem

Just now, villiem said:

U kom momentu tacno prestanemo da mislimo na vlasnike nocnih klubova, ako govorimo o velikim verovatnoci sirenja virusa i po letnjim temperaturama i po mladjoj populaciji

Ne prestajemo, jer ekonomija... :fantom:

Kao da srbija živi od kafića, kladionica i noćnih klubova...

1 minute ago, radisa said:

Ne prestajemo, jer ekonomija... :fantom:

Kao da srbija živi od kafića, kladionica i noćnih klubova...

zivi SNS

ne sećam se da se u Ustavu RS pominju noćni klubovi upošte, niti neka posebna prava vlasnika ovih klubova

sa druge strane, ljudski život i njegova zaštita se prilično rabe u tom tekstu. očigledno bez neke velike potrebe jer se ne radi o vrednosti većeg značaja. siguran sam da bi ekipa iz ustavnog suda, ako se zamo zainati, uspela lako da obrazloži da mi imamo jedan klabersko/splavarski ustav i da ničim ne može biti ograničeno osnovno ljudsko pravo na noćni izlazak.

Sad se tek vidi koliko je srpski Ustav prevaziđen....

Godoa

čekamo da čestice razuma blagoizvole da se nasele u bića beslovesnih aktivnih i pasivnih podržavalaca ovog zla kako bi se formirala grupa sa svojstvom kritične mase

Background Picker
Customize Layout