Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

40 minutes ago, renne said:

Od petka se ukida i samoizolacija

Je-bo-te

Ludaci gubavi

2 minutes ago, Tsai said:

Je-bo-te

Ludaci gubavi

valja mitingovati

idioti

A sta ka'e peca kon na sve ovo?

Ćuti

Au, koje morončine vode ovu zemlju. 

Jel i braća Grci i Bugari ukidaju sva ograničenja u cilju spasa milijardi od turizma?

Da

Ne bi se cudio da uvedu obavezno ljubljenje tri puta sa clanovima birackih odbora na izborima. Sta bi moglo da podje po zlu sad kad smo pobedili...

Ne bi se cudio da uvedu obavezno ljubljenje tri puta sa clanovima birackih odbora na izborima. Sta bi moglo da podje po zlu sad kad smo pobedili...
Samo im ti daj ideju

Sad cujem kod nas u jednom lokalnom supermarketu jutros 'racija', upala pilicija i vijala ljude bez maski, naplacivala 20k, nije mi jasno zasto ako nije propisano zakonom

Zato što je preporuka valjda

Општине и градови са највећим бројем до 19.5.2020.
Top 10
Ранг Територија Вредност
1 Град Београд 5
2 Лесковац 4
3 Смедерево 3
3 Крушевац 3
5 Бојник 2
5 Лебане 2
5 Чачак 2
5 Град Ниш 2
9 Алексинац 1
9 Кладово 1

Vranje izbacili iz statistike?

Pa ne mogu to da rade ako je samo preporuka. Svašta, ne bih baš verovao u tu priču.

Ceo spisak iz XLS-a:

1 Град Београд 5
2 Лесковац  4
3 Смедерево 3
3 Крушевац 3
5 Бојник 2
5 Лебане 2
5 Чачак 2
5 Град Ниш 2
9 Алексинац 1
9 Кладово 1
9 Прокупље 1
9 Ћуприја 1
9 Суботица 1
9 Бела Црква 1
9 Пирот 1
9 Шид 1
9 Ужице 1
9 Панчево 1
9 Топола 1

Vranja nema tj. stoji u tabeli sa 0 novozaraženih.

Edited by vememah

Pa ne mogu to da rade ako je samo preporuka. Svašta, ne bih baš verovao u tu priču.
Ni ja
Background Picker
Customize Layout