Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

Ajmo sada polako i bez svađe. Više praktičnih saveta a manje ličnih impresija. Hvala.

kako da ocistite telefon (vlazna i nasapunjana magicna krpa)

Jedno praktično pitanje:

- Ako (hipotetički) osetim simptome oboljenja visrusom i ne odem na posao iz razumljivih razloga, kako da otvorim bolovanje?

U mom slučaju to zahteva odlazak kod izabranog doktora u ambulantu. Kako postupiti sad, jer i odlazak u ambulantu predstavlja rizik po ostale?

Danas sam obišao gradsku upravu i seo za jedno 100injak računara. MOžeš misliti kakve su njihove tastature i miševi...

Od sutra uzimam one lateks rukavice, ako ih ima

mene jebe to sto stalno dzaram bradu, to mi je postao neki tik,  iako znam da je krajnje nepametno u ovim uslovima. uopste ne mogu toga da se oslobodim. sedim juce u kaficu, dzaram, dzaram, i onda se setim koliko je to pogresno, onda kao prestanem, i onda malo kasnije pocnem opet.

Edited by Nikodije

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Danas sam obišao gradsku upravu i seo za jedno 100injak računara. MOžeš misliti kakve su njihove tastature i miševi...

ima , 100 kom 660 din

16 minutes ago, Nikodije said:

mene jebe to sto stalno dzaram bradu, to mi je postao neki tik,  iako znam da je krajnje nepametno u ovim uslovima. uopste ne mogu toga da se oslobodim. sedim juce u kaficu, dzaram, dzaram, i onda se setim koliko je to pogresno, onda kao prestanem, i onda malo kasnije pocnem opet.

ako je sad ne obrijes neces nikad

@Nikodije

ima zapravo resenje za to, nije sala

6fz5XB7q_o.jpg

25 minutes ago, Filozof manijak said:

Da se ne ljubimo...

11 minutes ago, cedo said:

ako je sad ne obrijes neces nikad

kosu nemam odavno, brada mi pruza jedinu utehu. brijanje u ovoj situaciji je realno jedino resenje, posto vec ne umem da se kontolisem... mada bi ruka i tada verovatno mehanicki isla ka licu.

ne uzdajte se puno u ona tri telefonska broja. dva su nonstop zauzeta, a treći nije dostupan

pri tom rade do 22

:huh:

1 hour ago, Nikodije said:

kosu nemam odavno, brada mi pruza jedinu utehu. brijanje u ovoj situaciji je realno jedino resenje, posto vec ne umem da se kontolisem... mada bi ruka i tada verovatno mehanicki isla ka licu.

Nas na MedFaku ucili da dlaka (kako kosa tako i brada) ima i odbrambenu ulogu (pored svih drugih ostalih), tako da bolje da diras bradu nego lice. 

Mozda nekom zatreba... pupu daleko bilo... 

https://covid19.rs/

image.thumb.png.1efcafb384edb3b9c84a7c977e220c15.png

Inžinjerski pristup: The solution to pollution is dilution.

Gomila korisnih saveta od enginerda.

Bubo klikći slobodno :happy: