March 13, 20205 yr Ajmo sada polako i bez svađe. Više praktičnih saveta a manje ličnih impresija. Hvala.
March 13, 20205 yr Jedno praktično pitanje: - Ako (hipotetički) osetim simptome oboljenja visrusom i ne odem na posao iz razumljivih razloga, kako da otvorim bolovanje? U mom slučaju to zahteva odlazak kod izabranog doktora u ambulantu. Kako postupiti sad, jer i odlazak u ambulantu predstavlja rizik po ostale?
March 13, 20205 yr Danas sam obišao gradsku upravu i seo za jedno 100injak računara. MOžeš misliti kakve su njihove tastature i miševi... Od sutra uzimam one lateks rukavice, ako ih ima
March 13, 20205 yr mene jebe to sto stalno dzaram bradu, to mi je postao neki tik, iako znam da je krajnje nepametno u ovim uslovima. uopste ne mogu toga da se oslobodim. sedim juce u kaficu, dzaram, dzaram, i onda se setim koliko je to pogresno, onda kao prestanem, i onda malo kasnije pocnem opet. Edited March 13, 20205 yr by Nikodije
March 13, 20205 yr 5 minutes ago, Filozof manijak said: Danas sam obišao gradsku upravu i seo za jedno 100injak računara. MOžeš misliti kakve su njihove tastature i miševi... Od sutra uzimam one lateks rukavice, ako ih ima ima , 100 kom 660 din
March 13, 20205 yr 16 minutes ago, Nikodije said: mene jebe to sto stalno dzaram bradu, to mi je postao neki tik, iako znam da je krajnje nepametno u ovim uslovima. uopste ne mogu toga da se oslobodim. sedim juce u kaficu, dzaram, dzaram, i onda se setim koliko je to pogresno, onda kao prestanem, i onda malo kasnije pocnem opet. ako je sad ne obrijes neces nikad
March 13, 20205 yr 25 minutes ago, Filozof manijak said: Danas sam obišao gradsku upravu i seo za jedno 100injak računara. MOžeš misliti kakve su njihove tastature i miševi... Od sutra uzimam one lateks rukavice, ako ih ima Da se ne ljubimo...
March 13, 20205 yr 11 minutes ago, cedo said: ako je sad ne obrijes neces nikad kosu nemam odavno, brada mi pruza jedinu utehu. brijanje u ovoj situaciji je realno jedino resenje, posto vec ne umem da se kontolisem... mada bi ruka i tada verovatno mehanicki isla ka licu.
March 13, 20205 yr ne uzdajte se puno u ona tri telefonska broja. dva su nonstop zauzeta, a treći nije dostupan pri tom rade do 22
March 13, 20205 yr 1 hour ago, Nikodije said: kosu nemam odavno, brada mi pruza jedinu utehu. brijanje u ovoj situaciji je realno jedino resenje, posto vec ne umem da se kontolisem... mada bi ruka i tada verovatno mehanicki isla ka licu. Nas na MedFaku ucili da dlaka (kako kosa tako i brada) ima i odbrambenu ulogu (pored svih drugih ostalih), tako da bolje da diras bradu nego lice.
March 13, 20205 yr Inžinjerski pristup: The solution to pollution is dilution. Gomila korisnih saveta od enginerda. Bubo klikći slobodno