precog Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 svinju nije video od septembra. konj slavi kod kod kuce u somboru.
kralj Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 ma sve te koka kola zajebancije na stranu, nikad brutalnije nije izgledao.
Segundo Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Gledao noćas poslednju četvrtinu Denvera, rutinirali Sotu, sa 6 otišli na 20 razlike za par min. Jokic bombona, bas se doterao u red, nikada "vitkiji" i hitriji.Prešao posle na GSW (mozda sam ih gledao i prvi put od početka sezone, ne računajući highlights-e) i NO. Lee je bio hvaljen kada je potpisivao ugovor tokom sezone, a sinoć videh i zašto. Sve koseve kojima je otvorio utakmicu je dao na potpuno različite načine i baš mi se dojmi. Sa druge strane Zion mislim da je dao sve poene do polovine prve četvrtine. Smajlija je bacio u nesvest jednim driblingom, cenim da će završiti u Shaqovoj rubrici. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
pbg12345 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 kakva faca na ovoj fotografiji on i smajilaga ko braca sa tim smesnim licima, jos plavusani obojica
freakns Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 5 hours ago, kralj said: ma sve te koka kola zajebancije na stranu, nikad brutalnije nije izgledao. debeli je sada taman kako treba... ne treba dalje da mrsavi. to malo masti sto je ostalo, to je plus, ko vaterpolisti sto imaju... tako do leta, onda malo kiflice, pekmezi, pitice... pa jovo nanovo
Jimmy Kowalski Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Taman se ukljucio u komemoraciju za Jordanov govor. Isplakao se Michael ko dete, a i ja s njim..
189- Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 bilo je brutalno. taman sam se nakako navikao na sve i onda dodje i ovo.
Have_Fun Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Coby White przi u poslednje vreme! (pu pu pu) Ekipi opet fali nekoliko igraca (W. Carter, Markkanen, Dunn, Porter), a i pored 1-9 skora na poslednjih 10 utakmica, postoje neke sanse da se domognu 8. mesta Bilo bi interesantno videti sta mogu da naprave kad bi igrali u kontinuitetu svi igraci.. a ne da u svakom momentu fali po ~3 komada.
kralj Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Nebo bi bila granica. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
freakns Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 debeli nume odbranu(jer ne lupa banane i baca pas u kontru umesto se lupa po grudima kada presece pas)
1n54jd3r Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Ex-debeli moze back2back da bude u all Nba first team...samo da izgura do kraja fino sezonu
goofs Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Ne vidim ko bi drugi od centara bio tu, Embid kuburi sa povredama, ostali nisu u prici. Jedino ako krenu da fusare i stave AD na centra, da bi ugurali i Janisa i LBJ u petorku, plus Harden i jos jedan malac (Luka?).
Recommended Posts