pbg12345 Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 1 hour ago, freakns said: Nuggets i to se nece promeniti, jer sto rece Mixxer svojevremeno(vama znan ko Milos Jovanovic sto vodi podcast sesta licna), dve stvari u zivotu ne menjas, veru i tim za koji navijas. osim ako si Kojot... Kad ga vec pomenu (milosa) slusam ga skoro i kaze covek prvi sajt koji sam posetio na www je nba.com Donekle sto je fan, vise sto nije znao za druge sajtove Isti sam takav slucaj i prvih sat vremena na netu sam proveo gledajuci statse na nba.com ima li jos pacijenata?
freakns Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 ne secam se sta je bio prvi sajt koji sam posetio, jer je to bilo '97, ali znam da je prva stvar koju sam gledao bile gole sise
theanswer Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 3 minutes ago, pbg12345 said: Kad ga vec pomenu (milosa) slusam ga skoro i kaze covek prvi sajt koji sam posetio na www je nba.com Donekle sto je fan, vise sto nije znao za druge sajtove Isti sam takav slucaj i prvih sat vremena na netu sam proveo gledajuci statse na nba.com ima li jos pacijenata? Možda ne prvi, ali verovatno u prva 3
goofs Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 3 minutes ago, pbg12345 said: Kad ga vec pomenu (milosa) slusam ga skoro i kaze covek prvi sajt koji sam posetio na www je nba.com Donekle sto je fan, vise sto nije znao za druge sajtove Isti sam takav slucaj i prvih sat vremena na netu sam proveo gledajuci statse na nba.com ima li jos pacijenata? bio je net kafe u domu omladine, netscape navigator i nba kom. Jedno 3 godine nakon toga smo dobili internet i kod kuce.
zorglub Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Do Dankana i prve titule - Sonics-i. Pejton-MekMilan-Kemp-Šrempf-Perkins. Onda su Teksašani uzeli prvi prsten, pa sam iz radoznalosti počeo i njih da pratim, postao fan nekih 10 utakmica kasnije. Jutu sam i pre toga mnogo voleo zbog Stoktona i Hornačeka, ali protiv ovih timova nisam mogao navijati za njih. Sijetl mi je i dalje omiljeni US grad, Sparsi omiljeni tim dokle god je neko iz tog skoro 20ogodišnjeg run-a u organizaciji, možda i duže.
omiljeni Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 isto nba.com jer je to bio otprilike i jedini sajt za koji smo znali i onda je drugar probao da nađe slike pamele anderson, ali nije uspeo. posle je nekako nabasao na sajt posvećen nekoj celebrity plavuši i fotka se učitavala 100 godina. možda je bila ona riba iz serije Nikita, al nisam siguran
ToniAdams Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 2 hours ago, zorglub said: Nikada nije išao da povredi - pokoji lakat u rebra, tu i tamo flop nakon što te uštine, sitne stvari koje te izbace iz takta. Nikad bežao od kontakta - kada ste poslednji put videli da plej pravi blok na centru, kamoli Šeku? Maloun je pak bio zlo. umeo je i stokton, ako se ne varam, bodirogu je navuko na koleno onomad. meloun je pak verovartno najgori covek koji je ikad igrao ovu igru.
zorglub Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Just now, ToniAdams said: umeo je i stokton, ako se ne varam, bodirogu je navuko na koleno onomad. To je bio Maloun.
ToniAdams Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 a oke, nisam bio siguran. bio sam 60 posto za stoktona 40 za melouna. a stoktona je bese izlomio nekim driblingom pre toga.
ToniAdams Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 ma stoktona je izlomio isto, cek da nadjem.
goofs Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 ti si toni uspeo da pomešaš crnca gradjenog ko trokrilni šifonjer sa čičicom koji da nije bio košarkaš bi radio u lokalnoj pozamanteriji
pbg12345 Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 9 minutes ago, zorglub said: Do Dankana i prve titule - Sonics-i. Pejton-MekMilan-Kemp-Šrempf-Perkins. Onda su Teksašani uzeli prvi prsten, pa sam iz radoznalosti počeo i njih da pratim, postao fan nekih 10 utakmica kasnije. Jutu sam i pre toga mnogo voleo zbog Stoktona i Hornačeka, ali protiv ovih timova nisam mogao navijati za njih. Sijetl mi je i dalje omiljeni US grad, Sparsi omiljeni tim dokle god je neko iz tog skoro 20ogodišnjeg run-a u organizaciji, možda i duže. Meni oba zida iznad kreveta bili "ukraseni" pamelom, a na sred toga, direkt iznad kreveta visio na nekom kanapu uramljeni divacu dresu lejkersa
radisa Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Sad sam odgledo sve Bodirogine poene sa te tekme, Stoktonu je jedino lakat u grudi uvalio i dobio faul...
pbg12345 Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Da jbt melounova gradja I ruka dejvida robertsona Nikad se nisam lozio na misice i teretanu Ali za takvo rame, biceps, triceps bi ubio tih godina
Recommended Posts