Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

Vratija se From wub Što se mene tiče, ne moraju nikad da reše misteriju, mogu još 10 godina da ih gledam kako žive tamo i bore se sa čudovištima.

U ostalim vestima, nadao sam se da je ova serija The Lady makar pristojna jer glumi Natali Dormer. Nažalost, format od 4 epizode ne dozvoljava nikakav razvoj likova, glavna junakinja se 90% vremena ponaša kao potpuna ludača, toliko da se zapitaš zašto bi bilo ko ikad imao išta s njom.

A Dormer kao vojvotkinja Fergi je malo više od karikature.

• Replies 1.4k
  • Views 139.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

On 16. 4. 2026. at 20:50, nisam ja said:

nisam još finiširao dtf. ali dok gledam se kikoćem i pitam ko je ono kreirao?

kao neki chat gpt na psilocibinu.

Na početku, sad me već ugušio. Bukv ne znam kad ću završiti. Moglo je mnogo lepše da se završi, da sam se ja pitala

From 4.sezona ima jedan tako bezvezan novi momenat, ok gledaće se al mi je nešto baš neleglo na pređašnju priču

+1 za from s04e01 komentar - bas ga usrase mad

Hm, što su ga usrali? Mislim da su morali da krenu u raspetljavanje, a u svakoj sezoni su dodavali po neki novi element da bi objasnili prethodne.

Meni je From prve 2 sezone bio ok, stim da je u drugoj počeo da opada kvalitet. Treca je bila neki pobačeni Lost, a baš ne volim kad krenu sa očiglednim filer sezonama. Ako ovo nije završna i otpetljavajuča teško da će biti gledljivo.

51 minutes ago, Sammael said:

Hm, što su ga usrali?

Pa onaj momenat na kraju - sad može svašta da se očekuje. I nanopromil realiteta je maknut 🤭

Sledeća sezona je poslednja.

Meni je onaj momenat na kraju OK. Mislim, može da ispadne katastrofa, ali to može da se desi u svakom slučaju.

From je klasična "zamajalica".

Baš dobro izvoza gledaoca, samo ne u dobrom smislu... If u know what i mean.

30 minutes ago, Halvard said:

Sledeća sezona je poslednja.

Meni je onaj momenat na kraju OK. Mislim, može da ispadne katastrofa, ali to može da se desi u svakom slučaju.

Kad kazes sledeca sezona, mislils na S04 ili S05?

9 minutes ago, Behemoth said:

Kad kazes sledeca sezona, mislils na S04 ili S05?

S05, odobrena je i snimanje kreće ovog leta.

Šta znam, meni je momenat o kojem se piše iznad bio ok...zavisi kako razviju priču dalje, nadam se da neće da skliznu u banalnost i jeftinoću. Ne može MIY da se pojavi na kraju treće sezone a da se ne desi ništa sa njim, a i vreme je da se sve polako raspetljava.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

4 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

S05, odobrena je i snimanje kreće ovog leta.

Šta znam, meni je momenat o kojem se piše iznad bio ok...zavisi kako razviju priču dalje, nadam se da neće da skliznu u banalnost i jeftinoću.

Upravo to, moglo je da ispadne katastrofalno i onda kad se Tabita "vratila" u stvarni svet, pa su ipak to fino odradili na kraju.

S obzirom da su odredili tok trajanja serije, valjda imaju jasan plan i neće usput izmišljati gluposti.

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Pa onaj momenat na kraju - sad može svašta da se očekuje. I nanopromil realiteta je maknut 🤭

Kakvog ba realiteta 🤣🤣🤣

1 hour ago, Sammael said:

Kakvog ba realiteta 🤣🤣🤣

Pa to ti kažem....sad sve može!

7 hours ago, Amos said:

Meni je From prve 2 sezone bio ok, stim da je u drugoj počeo da opada kvalitet. Treca je bila neki pobačeni Lost, a baš ne volim kad krenu sa očiglednim filer sezonama. Ako ovo nije završna i otpetljavajuča teško da će biti gledljivo.

Vidi se da je trešina od prvog minuta prve epizode prve sezone, a dalje sve ide nizbrdo.

Ne znam kakvom se otpetljavanju nadaš kad su tek na kraju prošle uveli putovanje kroz vreme, mašina se tek zahuktava!

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Vidi se da je trešina od prvog minuta prve epizode prve sezone, a dalje sve ide nizbrdo.

Ne znam kakvom se otpetljavanju nadaš kad su tek na kraju prošle uveli putovanje kroz vreme, mašina se tek zahuktava!

Treš ume biti gledljiv i zabavan. mistery box na male doze dok ne shvati sebe preozbiljno i obuče se kompletno u Lost. Jokeroliki je isto bio zabavan na kratko ali čim su krenuli u niz umro je, pa je nestao, pa je živ, mnjeh. Ako batale filer sezone i slože neku celinu biće ok za pogledati.

Daj nešto dobro, a novo, kad si već tu.

Edited by Amos