September 14, 2025Sep 14 4 minutes ago, Lezilebovich said:Gde to ima, mnogo volim Rufala ... ono gde glumi blizance je ludiloNa HBO MAX 😁
September 14, 2025Sep 14 On 11. 9. 2025. at 22:20, Milosh76 said:Kad pomenu Maru iz Istocnog grada, da li je neko gledao Zadatak? Isti autor kao Mara, odlicna atmosfera, dobar zapet.Igra Mark Rufalo glavnog junaka.Da dodam, serija je tek krenula. Ko ima HBO u okviru (SBB) pretplate moze da gleda. Ima i u Video klubu takodje.@Lezilebovich Edited September 14, 2025Sep 14 by Milosh76
September 15, 2025Sep 15 Meni je prva epizoda Task poprilicno tanka i nekako imam utisak da je bas sve vidjeno tj. sve je by the books:SpoilerGood guy sa porodicnom tragedijomBad guy sa porodicnom tragedijomSvestenik prijateljKcerka od brata je buntovnikBad guys su predstavljeni kao dobri drugari i normlani likoviNesto krene po zlu u toku zlocina i jedan od bad guy nastrada...Ne znam zasto ovoliko visoke ocene za sada...
September 15, 2025Sep 15 Author +1možda zato što je ostatak produkcije mahom smeće, pa onda nešto što deluje na prvu loptu smisleno ima hajpusvakom slučaju nastavljam
September 15, 2025Sep 15 Za krimi seriju ima super karaktere, ne znam gde ste vi to gledali toliki kvalitet da vam je ovo pih. Serija meni izrazito drži pažnju, iako je tematika nešto što me nikad nije zanimalo.
September 15, 2025Sep 15 8 minutes ago, Svemir Zeka said:ne znam gde ste vi to gledali toliki kvalitet da vam je ovo pih.U Mare of Easttown
September 15, 2025Sep 15 1 minute ago, Halvard said:U Mare of Easttown Mare je više drama nego krimi. Ako baš merimo
September 16, 2025Sep 16 odlican je "Task" za sada.Konacno da vidim Ruffala da je skinuo onaj grc sa lica.
September 16, 2025Sep 16 5 minutes ago, 3opge said:odlican je "Task" za sada.Konacno da vidim Ruffala da je skinuo onaj grc sa lica.Dobar je on glumac, nepravedan si prema njemu.
September 16, 2025Sep 16 On 15. 9. 2025. at 10:04, bags said:Meni je prva epizoda Task poprilicno tanka i nekako imam utisak da je bas sve vidjeno tj. sve je by the books:SpoilerGood guy sa porodicnom tragedijomBad guy sa porodicnom tragedijomSvestenik prijateljKcerka od brata je buntovnikBad guys su predstavljeni kao dobri drugari i normlani likoviNesto krene po zlu u toku zlocina i jedan od bad guy nastrada...Ne znam zasto ovoliko visoke ocene za sada...Isti utisak, ne baš uverljivadruga epizoda je osetno boljai da, Rufalo dobar i vuče ove dosedašnje dve epizode
September 16, 2025Sep 16 1 hour ago, Lancia said:Dobar je on glumac, nepravedan si prema njemu.nisam, sad se popravio. inace jako puno dushe.
September 18, 2025Sep 18 Author kad si već na max-u odgledaj i starog rufala znam danje ovo istina/i knoe this much is true
September 19, 2025Sep 19 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:kad si već na max-u odgledaj i starog rufala znam danje ovo istina/i knoe this much is trueBice on na kraju 3opgeov omiljeni glumac, sad kad se D.D.Luis penzionisao.