Rumpelstiltskin Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Sve sama govedaSent from my MI 6 using Tapatalk
Gradina Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Gledao sam davno pre 40-tak godina travu . . .Buseni . . . Ovo tanko kao tepih vuneni kvalitetniji. Nije ni čudo da je već propala kod blizanaca. . .
W.F.C. Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 1 hour ago, Gradina said: Gledao sam davno pre 40-tak godina travu . . .Buseni . . . Ovo tanko kao tepih vuneni kvalitetniji. Nije ni čudo da je već propala kod blizanaca. . . Ti si brate star covek, starog slusaj al po starog ne idi, ja ne znam, al sam tako sam cuo.
Constantin Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Sve sama goveda Sent from my MI 6 using Tapatalk Fala bate... ako
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ti si brate star covek, starog slusaj al po starog ne idi, ja ne znam, al sam tako sam cuo. Znaš li što se ne ide po starog ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 29 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Znaš li što se ne ide po starog ? Sent from my MI 6 using Tapatalk Sto?
MaErAkLoIJA Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ajd prognoze ko ce da istrci u prvu utakmicu ??? Tipujem Petrovic- Djordjevic, Ostojic, Bondarenko, Todorovski-Aleksa, Noma-Jirka (Cumic),Batrovic,Tomic-Makaric
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Sto? Razlozi su krajnje praktični, sa godinama popušti klapna u matorog čoveka ...Sent from my MI 6 using Tapatalk
cvetanovic17 Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 10 hours ago, MaErAkLoIJA said: Ajd prognoze ko ce da istrci u prvu utakmicu ??? Tipujem Petrovic- Djordjevic, Ostojic, Bondarenko, Todorovski-Aleksa, Noma-Jirka (Cumic),Batrovic,Tomic-Makaric ATT Makarić (Bojović) MID Batrović - Meleg - Čumić (jedino ovde ne bih znao imamo dosta opcija, Petrović, Jirka,Noma,Caki) MID Leka - Bondarenko DEF S. Đorđević - Ostojić - L. Đorđević - Todorovski GK Petrović
MaErAkLoIJA Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 (edited) 32 minutes ago, cvetanovic17 said: ATT Makarić (Bojović) MID Batrović - Meleg - Čumić (jedino ovde ne bih znao imamo dosta opcija, Petrović, Jirka,Noma,Caki) MID Leka - Bondarenko DEF S. Đorđević - Ostojić - L. Đorđević - Todorovski GK Petrović Logicno je da dobiju prednost igraci koji su duze na okupu ali Batrovic, Meleg, Cumic mi ne deluju da imaju neku defanzivu. Zato prednost dajem Jirki u odnosu na Melega a Batrovic u prednosti jer igra dobro, dosao posle odlicne sezone i nas je dok Meleg tek treba da se razigra. Sa druge strane dilema izmedju Tomica i Cumica. Ne verujem da ce da krenu zajedno, mada moze da se desi da se iskopiraju pripremne utakmice: Tomic, Batrovic, Cumic Stvarno imamo dosta opcija i bem li ga kako ce trener sve to da iskombinuje i da odrzi mir u svlacionici??? Edited July 6, 2019 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Ama će bude li neka tekma za naše oči ? Po svemu sudeći c, u sredu se kreće za Baltik ... Nisam zadovoljenSent from my MI 6 using Tapatalk
zikaPantelej Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 (edited) Petrović, Todor, Ostojić, Novi Đorđević, Đoša Bondarenko, Noma Jirka, Batrović (možda Meleg ali ne verujem), Tomić Makarić Najveće nedoumice za mene bi bile štoperi i zadnji vezni. Da li upariti skroz neuigrane Ostojića i Đorđevića a Bondarenka staviti na zadnjeg veznog ili ga vratiti na štopera za sada... U navali Simo nek radi šta hoće ima 501. kombinaciju i sve su ok.. Mislim da će tamo da se zatvorimo i na kontre da igramo na nulu.. mi njih lako skautiramo oni o nama bukvalno ne znaju ništa niti su mogli da saznaju jer su naši bili u izolaciju Edited July 6, 2019 by zikaPantelej
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Petrović, Todor, Ostojić, Novi Đorđević, Đoša Bondarenko, Noma Jirka, Batrović (možda Meleg ali ne verujem), Tomić Makarić Najveće nedoumice za mene bi bile štoperi i zadnji vezni. Da li upariti skroz neuigrane Ostojića i Đorđevića a Bondarenka staviti na zadnjeg veznog ili ga vratiti na štopera za sada... U navali Simo nek radi šta hoće ima 501. kombinaciju i sve su ok.. Mislim da će tamo da se zatvorimo i na kontre da igramo na nulu.. mi njih lako skautiramo oni o nama bukvalno ne znaju ništa niti su mogli da saznaju jer su naši bili u izolaciju [emoji3]Sjajno je što i mi sami o sebi ne znamo ništaSent from my MI 6 using Tapatalk
Gradina Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 17 minutes ago, zikaPantelej said: Petrović, Todor, Ostojić, Novi Đorđević, Đoša Bondarenko, Noma Jirka, Batrović (možda Meleg ali ne verujem), Tomić Makarić Najveće nedoumice za mene bi bile štoperi i zadnji vezni. Da li upariti skroz neuigrane Ostojića i Đorđevića a Bondarenka staviti na zadnjeg veznog ili ga vratiti na štopera za sada... U navali Simo nek radi šta hoće ima 501. kombinaciju i sve su ok.. Mislim da će tamo da se zatvorimo i na kontre da igramo na nulu.. mi njih lako skautiramo oni o nama bukvalno ne znaju ništa niti su mogli da saznaju jer su naši bili u izolaciju Noma ? Sta vidite bre u Nomi?
Recommended Posts