Jump to content
IGNORED

Radnički Niš 2019/2020

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Malo nam fali da dobijemo plavu zastavicu za plažu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Posted

Kiselo drvo na zapad uznapredovalo u odnosu na zadnji Rumplov foto izvestaj. 

Posted

Za Frankfurtćani debeo lad

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted
2 hours ago, ackonish said:

Zanimljivo.... ispravi me Reale ako gresim.... slavio si kad je postojala sansa da se Drincic vrati u klub i ove sezone... tada si zaboravio Leku koji bi izgubio jos jedni godinu...

Leka treba da igra i delim tvoje misljenje da ce da bude jedan od nosilaca igre. Cak je i sam Drincic u par intervjua koje smo radili rekap da je Leka zasluzio da igra. On je dobijao sansu, kao i Cumic i Petrovic kod Lalatovica... ali ambicija je bila druga pozicija i istorija. Ne biva istorija i razigravanje mladih. To ne rade ni mnogo veci klubovi u Evropi od nas...7ec31a0f6d8f38f63da50b74f2d867b3.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Kure, be, pa nije Drina uzeo Leki mesto, već Bondarenko. 

Posted

Leka igra zadnjeg veznog, sta igra Drina?

Posted

Konačno se setili da srede one rupetine kod korner zastavica, stavili neki kao lim preko da ne propadne čovek kad izvodi korner.

I klupe za rezerve će budu u nivou staze.

Mene me brine da nas ne banuju za Frankfurćani ako neko baci neku petardu protiv Flore... Oni delegati jedva čekaju tako nešto a naši mamlazi lako nasedaju...

Posted
Konačno se setili da srede one rupetine kod korner zastavica, stavili neki kao lim preko da ne propadne čovek kad izvodi korner.
I klupe za rezerve će budu u nivou staze.

Mene me brine da nas ne banuju za Frankfurćani ako neko baci neku petardu protiv Flore... Oni delegati jedva čekaju tako nešto a naši mamlazi lako nasedaju...
Znači Meraklije će reše mir za 10 somčeta. Bezbednost zagarantovana, će gledamo Frankfurtćani, njama pretisak

Posted
1 hour ago, ackonish said:

Leka igra zadnjeg veznog, sta igra Drina?

Drina kod nas nije igrao zadnjeg veznog. Ispred Crnog i Pankova je stajao Bondarenko. 

Posted

Kakav stadion, mati mila :isuse:

Nisam znao da je ovakav raspad.

Posted

Skupe petarde, to se baca jednom godisnje. Nadam se jug 100 dinara prva utakmica, to da se prodje i onda da se vidi s Nemci nesto da se bar izmulja, neki transfer da se napumpa pa odma pozajmica nazad uz njihovu platu ili makar kladionicarska kombinacija neka, da budu od vajdu bar malo i oni ako vec oce da igraju s nas, mi ih nismo nista terali.

Posted
13 minutes ago, W.F.C. said:

Skupe petarde, to se baca jednom godisnje. Nadam se jug 100 dinara prva utakmica, to da se prodje i onda da se vidi s Nemci nesto da se bar izmulja, neki transfer da se napumpa pa odma pozajmica nazad uz njihovu platu ili makar kladionicarska kombinacija neka, da budu od vajdu bar malo i oni ako vec oce da igraju s nas, mi ih nismo nista terali.

+1

Posted
1 hour ago, W.F.C. said:

Jug zatvoren prvu utakmicu zbog kazne.

Posted

Xaxa

Posted
14 hours ago, zikaPantelej said:

Dobar dan evo ja da se izujem i da počastim vas domaćine dvema slikama od danas sa Čaira

To bate....sve nas je više iz SAO PAntelej. Još jedan i tražimo autonomiju.

Posted

Latinodurlanci počeli talasaju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...