gospa buba Posted October 12, 2023 Author Posted October 12, 2023 poshto? (mada je josh paste od kovida ostalo nikako da se pojede ) 1
pantelia Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Ne znam da li sam vec pisao ovde, kada vam je nesto bas bitno, idite u Lidl na Adi. Ja sam uvek tu nalazio sve sto je bilo rasprodato u okolnim Lidlovima (doduse nisam nikad trazio nesto sto je izazivalo ludilo kao ovaj vaflmejker). Nesto sto kod mene nestane u 9 ujutru, tamo ima u gomilama u 1 popodne npr. 1
Klara Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Ja danas izvisih na grebalici. Dogurah do proizvoda za dinar, izabrala i hajde još greb-greb posle kupovine, kad iskoči prazna grebalica. Nema više jare i pare! Hejt za kupon plus. Pazi boga ti, potrošiš 5000 i dobiješ kiflu, kiiiiiflu. U početku mi se činilo da su imali bolje ponude za kupon plus. 1
mraki Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 (edited) Imamo li neke podatke da li je promet domaćih trgovinskih lanaca opao i koliko? Ja bih kao laik rekao da se dosta manje kupuje… Maxi opet vadi noževe, čini se da je kritično! Edited October 12, 2023 by mraki 3
Desmond Bojčinski Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 On 12. 10. 2023. at 11:16, Sandradjer said: (sav unezveren, gleda u spisak, prevrce po mojim stvarima). Alchajmer je gadan Švabo. Taj mučenik je možda krenuo kod doktora ili na pijacu a završio na otimanju za margarin. On topić, jel i vaše Linde bojkotuju 100% narandža sokove od 1l i veće?
Willow Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 @Desmond Bojčinski Da, na NBG-u baš dugo nema tih 100% sokova od narandži u onom zelenkastom tetrapaku. Al zato ima u plastičnim providnim bocama po ceni od 199 din. Naravno, ne kupujem ih iz principa, nek se nose sa tim svojim zakulisnim poskupljenjima.
Stela Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Pocela je praznicna ponuda slatkisa kojekakvih . Nisam kupila nista . Kad je izbor preveliki, covek ne zna sta bi...
Sandradjer Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 16 hours ago, Stela said: Pocela je praznicna ponuda slatkisa kojekakvih . Nisam kupila nista . Kad je izbor preveliki, covek ne zna sta bi... Tako je. To ne treba jesti 1 1
Stela Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Slazem se, meni se vecina slatkisa i ne dopada, ali ono malo sto volim bolje da nemam u blizini. Ne osecam se kao slobodan covek u blizini dobrog sladoleda . 1 1
pantelia Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) Kupio jedan komad pre nekih 20 dana i tek sad ga otvorio. Zove se jednostavno, lesnik nugat proizvod. Kao pretvrd krem (37% lesnik paste). Sunce ti jebem, kako je dobro. Uopste ne mogu da nadjem traga u srpskom lidlu o ovom slatkisu, sacuvao sam omot za ubuduce. Doduse nije ni jeftin (msilim da je bio oko 300 dinara za 150g), ali vrediiiii Edited December 10, 2023 by pantelia 2
ivy Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 @pantelia evo upravo sam se vratila iz lokalnog Lidla i ima taj slatkis...pod tvojim uticajem sam ga i kupila sta znam..meni to preslatko.... 1
Recommended Posts