smooth.Op Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 E vidiš ja nisam očitao aplikaciju na kasi. A nisam ni račun sačuvao. Znači nisam kupio maslac po ceni od 150 dinara? 1 1
Pegin Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Eh, LIDL, nisam očekivao da i mene prevare, uzeh dva pomenuta putera, aktivirao kupon, očitao aplikaciju, platio, i večeras pogledam račun, ponukan komentarima na topiku. lepo mi naplatili dva po 149,69 i pride jedan nepostojeći po full ceni , 299,99 , što će reći, badava vam akcija. Garant je samo provukla još jednom puter preko čitača , brzi prsti kasirke. Svaka čast, majstori. 3 2
jimi Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Lidl je postao mnogo opasniji po novcanik nego zeleznicke stanice. 8
Svemir Zeka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Zato sam i prestala da gledam bilo šta što je uz aplikaciju. Jebem im seme i pleme lopovsko 4
jimi Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 (edited) Aplikacija ima funkciju kao oni pomocnici sibicara. Zovite i prijavite slucajeve: Kontaktiraj nas 0800 300 199 Radnim danima 08:00-17:00 Edited October 11, 2023 by jimi 1
Klara Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 7 hours ago, mraki said: Išao u nabavku… ima danas nemački puter u pola cene, sa 300 na 150 dinara. Ali postaviše baksuzi uslove, max 2 kom na kupon, uz račun od minimum 1000 dinara. Au...a ja danas uzela dva nemačka putera i kao, ajde, samo ću to. Sva sreća što sam usput dodala ćuretinu, savijaču sa sirom i voće i tako došla do minimuma od 1000. Malopre gledam katalog i ne verujem kako mi je promakao detalj za 1000 dinara. One grebalice su im postale bezveze, 500x daju jedno te isto što je garantovano ostalo neprodato, čak i posle akcija. 1
Svemir Zeka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Gledajte ono s narandžastim nalepnicama. Ima rio mare snižen s tim, rok trajanja do 2027. 1
Svemir Zeka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Evo ga ovaj tajkun @kud u maglu Simoviću žao mu nas sirotilje 2 1
Klara Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Meni nedostaje onaj njihov vafl sa karamelom, Stroopwafels, što su prodavali po komadu ili je u pakovanju bilo po dva, zaboravila sam.
Valk Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 (edited) S tim puterima je bio danas rusvaj. Ispred mene izdrndaše stariji bračni par zbog toga. Te nemate 1000 dinara računa, te niste registrovali aplikaciju, aha, ni internet nemate… neprijatno za gledanje i prisustvovanje. Pored kase naslagani puteri, zida kasirka Skadar na Bojani, narod jadan vraća i odustaje kad krene uslovljavanje i drndanje. XXL graška NEMA, kao ni pakovanja pljeskavica koje su takođe na akciji. Lepo da ne bude sve crno, iskoristila sam rođendanski kupon na tri čokolade za po dinar. Edited October 11, 2023 by Valkyrie 1 3
goofs Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Ako idemo u isti Lidl (Tošin u Zemunu) - tu nikad nema ništa sa tih akcija, bar da sam ja video. Sve se brzo razgrabi, a neki artikli budu vec rasprodani i pre pocetka akcije, ali im treba boost u nekim drugim prodavnicama verovatno. A u poslednje vreme sve više i onih iz standardne ponude fali.
gospa buba Posted October 11, 2023 Author Posted October 11, 2023 On 8. 10. 2023. at 9:47, Valkyrie said: Ključ je u mućenju belanceta do "oblakastog" stanja. znachi hvala znachi zaboravi 1
mraki Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 (edited) 3 hours ago, Pegin said: Eh, LIDL, nisam očekivao da i mene prevare, uzeh dva pomenuta putera, aktivirao kupon, očitao aplikaciju, platio, i večeras pogledam račun, ponukan komentarima na topiku. lepo mi naplatili dva po 149,69 i pride jedan nepostojeći po full ceni , 299,99 , što će reći, badava vam akcija. Garant je samo provukla još jednom puter preko čitača , brzi prsti kasirke. Svaka čast, majstori. Ja nisam siguran da je ovo greškom i u brzini, prosto se prečesto dešava. Ajde, ovo tvoje se još i nekako može objasniti, ali neko je danas gotovo izvesno ručao kobasicu u testu na moj račun. Edited October 11, 2023 by mraki 3 3
Valk Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 15 minutes ago, goofs said: Ako idemo u isti Lidl (Tošin u Zemunu) - tu nikad nema ništa sa tih akcija, bar da sam ja video. Sve se brzo razgrabi, a neki artikli budu vec rasprodani i pre pocetka akcije, ali im treba boost u nekim drugim prodavnicama verovatno. A u poslednje vreme sve više i onih iz standardne ponude fali. Da, bila sam u tom Lidlu. Kao za baksuz, danas sam planirala onaj na kružnom toku u povratku sa Bežanije, ali se zapričam i promašim najpre taj pa onda i onaj kod Eko pumpe i na kraju produžih samo do TB, šta ću. Slepica. 7 minutes ago, gospa buba said: znachi hvala znachi zaboravi Znači kupiš u Lidlu Silvercrest samostojeći mikser koji znači tako muti belance sam od sebe i toeto.
Recommended Posts