Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Сад сам тек извалио да у целокупном Београду има фазон десетак лидлова, није ни чудо што је свуда гужветина.

Не идем често иначе али од та три “у Тошином бунару” најгори ми је онај у Земуну(сјати се цео Земун и околина плус трећина Нбга) иако ми је најближи. А најбољи дефинитивно онај на крају 61ог, некако делује највеће иако су капирам сви исти, најмања је гужва и делује ми најбоље опремљен или се барем не разграби све у најкраћем могућем року.

Posted
Taj me nervira, uvek promašim ulaz za parking.
Tošin bunar je moj Lidle of choice.
apsolutno. na taj sam navikla. onaj u gandijevoj je okrenut naopako ravanskom simetrijom bez inverzije i pola ne kupim shta sam htela od preuzbudjenja shto stvari nisu gde treba da budu plus u glavi prisilno izvodim simetrijske transformacije. u ribara je vec ok dry.png [emoji38]ol:

kao kad se promeni sat pa neko krene da zabedjuje kolko je po starom shta te briga koliko je po starom [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Haha 2
Posted

Ja ne znam da li sam jednom ušao u onaj kod kružnog toka.
Relano jedini za koji znam je onaj u Gandijevoj.
Tako da ta "obrnuta simetrija" za mene ne važi....

....shiit has hit the fan.

• 2 weeks later...
Posted
On 5.2.2023. at 17:47, ivy said:

@maheem

da..ta je konzerva u kartonu...a ja sam nasla samo konzervu bez tog kartona okolo,a ista su i cena i slika.. jer te druge nije bilo...a pre neki dan je bio pun raf  :( 

edit

ovu sam nasla

img_2064.jpg

do odgovorim sebi...dobra je ova salata ali je prevelika a samim tim i neprakticna...RioMare je taman za uzinu ili veceru,taman za u ranac za uzinu u planini ...ova je meni za iz dva puta ..ova je samo za kod kuce pa da pola ostane u frizideru da smrdi,stavila sam je u ziplock kesu da ne usmrdi ceo frizider i drugim ljudima..ili za dvoje manje gladnih,ne znam..

ali ukusna je i ok...mediteransku nisam probala.

Posted

ozbiljno su počeli da me smaraju veliki marketi, svi bez izuzetka, pa tako i linda

zbilja ulazim sa mukom, uglavnom ciljano

ok, do mene je, to mi je jasno, ja bih najradije da sam u nekom mediteranskom gradiću, da šetkam ulicom i kupujem u bakalnicama, po malo , to je moja idealna kupovina

isto važi i za garderobu

linda je nekada imala pamučne stvari mnogo raznovrsnije i dosta kvalitetnije, sad vidim baš dosta krša na delu sa odećom, muka mi pripadne od nekih komada

elem, od kada manje zalazim u lindu, čini mi se da se kvalitetnije hranim, tj. sa manje slatkiša, manje industrijskog smeća  itede

• +1 7
Posted

pa u velikim marketima ostavis pola zivota..sve predugo traje i gubi se bas dosta vremena

Posted
2 hours ago, ivy said:

pa u velikim marketima ostavis pola zivota..sve predugo traje i gubi se bas dosta vremena

meni i nije toliki problem gubljenje vremena.

slloši mi se od izbora i količina

nisam ja više za to jbg

jogurt sa ovim, pa jogurt sa onim, pa jogurt masni, pa nemasni, pa retki, pa gusti  

a u suštini je sve isti shit 

pa onda nedostatak prirodnog svetla u tim radnjama. to je baš počelo da mi smeta 

pa ljudi koji tako kupuju neke gomile nečega 

u gadnu babu starim, znam :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted
25 minutes ago, dùda said:

ljudi koji tako kupuju neke gomile nečega

+1k

Uvek se pitam kada ljudi sumanuto kupuju koliko toga na kraju bace :(

Sto se tice Lindi, ja povremeno koristi prodavnicu na autoputu kod Ikea u okviru Ava parka. Nikad guzva, barem kad ja idem :)

Posted

Onaj Italiamo čokoladni krem sa komadićima lešnika je ozbiljna droga....
Samo kažem....

....shiit has hit the fan.

• +1 1
Posted
On 10.2.2023. at 12:43, johan nagel said:

Сад сам тек извалио да у целокупном Београду има фазон десетак лидлова, није ни чудо што је свуда гужветина.

Не идем често иначе али од та три “у Тошином бунару” најгори ми је онај у Земуну(сјати се цео Земун и околина плус трећина Нбга) иако ми је најближи. А најбољи дефинитивно онај на крају 61ог, некако делује највеће иако су капирам сви исти, најмања је гужва и делује ми најбоље опремљен или се барем не разграби све у најкраћем могућем року.

I dalje su gužve?!

I nakon žestokog poskupljenja?

Ja retko kad idem, i ranije sam išao isključivo zbog akcijskih artikala, pa kupim i neki prehrambeni, to se svodilo na 1 nedeljno. Kako su akcijski poskupeli, i u din i u eur (npr u odnosu na nemački lidl 50%), a i ponavljaju se na mesec-2 (mahom vrte jedno te isto, što se nije prodalo, niti će), nisam išao sigurno mesec dana, a možda i 2, da ne moram busom da idem, možda bih i svratio.

Posted

svi radi njemac se gradi brate moj :cry:

• +1 1
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted

pitam se stalno, dokle ce to tako i oce li nama svanuti nekad:cry:

Koliko se secam i Lidl u Grckoj je jeftiniji od naseg

Posted
15 minutes ago, Sara said:

pitam se stalno, dokle ce to tako i oce li nama svanuti nekad:cry:

Koliko se secam i Lidl u Grckoj je jeftiniji od naseg

Ja nisam imao taj utisak za Grčki, ali to je na moru u sezoni :/.. ako ništa drugo mislim da je Masutis bio jeftiniji za svakodnevne stvari (i bliži našim cenama).

Posted

zašto ste tako pokvareni

sve lažete

• +1 1
  • Haha 3