johan nagel Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Сад сам тек извалио да у целокупном Београду има фазон десетак лидлова, није ни чудо што је свуда гужветина. Не идем често иначе али од та три “у Тошином бунару” најгори ми је онај у Земуну(сјати се цео Земун и околина плус трећина Нбга) иако ми је најближи. А најбољи дефинитивно онај на крају 61ог, некако делује највеће иако су капирам сви исти, најмања је гужва и делује ми најбоље опремљен или се барем не разграби све у најкраћем могућем року.
gospa buba Posted February 10, 2023 Author Posted February 10, 2023 Taj me nervira, uvek promašim ulaz za parking. Tošin bunar je moj Lidle of choice.apsolutno. na taj sam navikla. onaj u gandijevoj je okrenut naopako ravanskom simetrijom bez inverzije i pola ne kupim shta sam htela od preuzbudjenja shto stvari nisu gde treba da budu plus u glavi prisilno izvodim simetrijske transformacije. u ribara je vec ok [emoji38]ol:kao kad se promeni sat pa neko krene da zabedjuje kolko je po starom shta te briga koliko je po starom [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
Frank Pembleton Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Ja ne znam da li sam jednom ušao u onaj kod kružnog toka.Relano jedini za koji znam je onaj u Gandijevoj.Tako da ta "obrnuta simetrija" za mene ne važi........shiit has hit the fan.
ivy Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 On 5.2.2023. at 17:47, ivy said: @maheem da..ta je konzerva u kartonu...a ja sam nasla samo konzervu bez tog kartona okolo,a ista su i cena i slika.. jer te druge nije bilo...a pre neki dan je bio pun raf :( edit ovu sam nasla do odgovorim sebi...dobra je ova salata ali je prevelika a samim tim i neprakticna...RioMare je taman za uzinu ili veceru,taman za u ranac za uzinu u planini ...ova je meni za iz dva puta ..ova je samo za kod kuce pa da pola ostane u frizideru da smrdi,stavila sam je u ziplock kesu da ne usmrdi ceo frizider i drugim ljudima..ili za dvoje manje gladnih,ne znam.. ali ukusna je i ok...mediteransku nisam probala.
duda Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 ozbiljno su počeli da me smaraju veliki marketi, svi bez izuzetka, pa tako i linda zbilja ulazim sa mukom, uglavnom ciljano ok, do mene je, to mi je jasno, ja bih najradije da sam u nekom mediteranskom gradiću, da šetkam ulicom i kupujem u bakalnicama, po malo , to je moja idealna kupovina isto važi i za garderobu linda je nekada imala pamučne stvari mnogo raznovrsnije i dosta kvalitetnije, sad vidim baš dosta krša na delu sa odećom, muka mi pripadne od nekih komada elem, od kada manje zalazim u lindu, čini mi se da se kvalitetnije hranim, tj. sa manje slatkiša, manje industrijskog smeća itede 7
ivy Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 pa u velikim marketima ostavis pola zivota..sve predugo traje i gubi se bas dosta vremena
duda Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 2 hours ago, ivy said: pa u velikim marketima ostavis pola zivota..sve predugo traje i gubi se bas dosta vremena meni i nije toliki problem gubljenje vremena. slloši mi se od izbora i količina nisam ja više za to jbg jogurt sa ovim, pa jogurt sa onim, pa jogurt masni, pa nemasni, pa retki, pa gusti a u suštini je sve isti shit pa onda nedostatak prirodnog svetla u tim radnjama. to je baš počelo da mi smeta pa ljudi koji tako kupuju neke gomile nečega u gadnu babu starim, znam 1 1
x500 Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 25 minutes ago, dùda said: ljudi koji tako kupuju neke gomile nečega +1k Uvek se pitam kada ljudi sumanuto kupuju koliko toga na kraju bace :( Sto se tice Lindi, ja povremeno koristi prodavnicu na autoputu kod Ikea u okviru Ava parka. Nikad guzva, barem kad ja idem
Frank Pembleton Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Onaj Italiamo čokoladni krem sa komadićima lešnika je ozbiljna droga....Samo kažem........shiit has hit the fan. 1
El Guapo Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 On 10.2.2023. at 12:43, johan nagel said: Сад сам тек извалио да у целокупном Београду има фазон десетак лидлова, није ни чудо што је свуда гужветина. Не идем често иначе али од та три “у Тошином бунару” најгори ми је онај у Земуну(сјати се цео Земун и околина плус трећина Нбга) иако ми је најближи. А најбољи дефинитивно онај на крају 61ог, некако делује највеће иако су капирам сви исти, најмања је гужва и делује ми најбоље опремљен или се барем не разграби све у најкраћем могућем року. I dalje su gužve?! I nakon žestokog poskupljenja? Ja retko kad idem, i ranije sam išao isključivo zbog akcijskih artikala, pa kupim i neki prehrambeni, to se svodilo na 1 nedeljno. Kako su akcijski poskupeli, i u din i u eur (npr u odnosu na nemački lidl 50%), a i ponavljaju se na mesec-2 (mahom vrte jedno te isto, što se nije prodalo, niti će), nisam išao sigurno mesec dana, a možda i 2, da ne moram busom da idem, možda bih i svratio.
Popular Post Zli Gli Posted February 21, 2023 Popular Post Posted February 21, 2023 (edited) Ok, isao sam juce u Lidl nas da uporedim ponudu i cene sa njemackim i jako sam se smorio. Sve sto sam tamo redovno kupovao (u Netto-u i osim toga Lidl i Penny) je ovde jadnije i skuplje. Prvo, ne videh gotova jela nigde, ona fora za 3.69e i slicno, sto sam tamo uzimao stalno. Konzerva haringe u paradajz sosu tamo 0.99e a ovde 153din. Musli one marke Crownfield nasao i pomislio jeftinije malo nego tamo a ono ladno pakovanje od 350gr dok su tamo 500/600 uglavnom sa cenom od npr. 1.99 do 2.5e, cesto na akciji ali ni redovne cene uglavnom ne prelaze 3e. Na kraju nasao neke solidne 750gr za tipa 350 din valjda, podnosljivo ali tamo je veci izbor i lepsi ukusi. One punjene testenine, torteloni, nasao neke koje deluju dosta jadno od 500gr za tipa 350 ili 400din a tamo sam uzimao 250gr sa spanacem/sirom/sunkom za 0.99e ili 400gr za 1.89e. Zaboravio sam da vidim gulas u konzervi koji je tamo od 3.5 do 4.9e za 500-550gr, i svinjski i juneci, ali je zato tunjevina ovde skoro 200din budjava usitnjena a tamo od 1.29 do 1.49e moze da se nadje svasta u komadima, cak i u maslinovom ulju, i to pakovanja od 195gr, veca nego kod nas. Itd itd. Kako je jebeno sve jednako ili jeftinije nego kod nas, sta nam ovo rade?!?! Edited February 21, 2023 by Zli Gli 12
gospa buba Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 svi radi njemac se gradi brate moj 1 2 1
Sara Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 pitam se stalno, dokle ce to tako i oce li nama svanuti nekad Koliko se secam i Lidl u Grckoj je jeftiniji od naseg
Vapad Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 15 minutes ago, Sara said: pitam se stalno, dokle ce to tako i oce li nama svanuti nekad Koliko se secam i Lidl u Grckoj je jeftiniji od naseg Ja nisam imao taj utisak za Grčki, ali to je na moru u sezoni :/.. ako ništa drugo mislim da je Masutis bio jeftiniji za svakodnevne stvari (i bliži našim cenama).
slepa živana Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 zašto ste tako pokvareni sve lažete 1 3
Recommended Posts