Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chernobyl - HBO (2019)

Featured Replies

Hipoteticko pitanje: postoji li ista sto bi film ili serija snimljeni po istinitom dogadjaju mogli da zajebu da bi kritika bila opravdana ili barem moguca? 

Hipoteticki odgovor: omasio si nesto ili namerno spinujes.

Ako su serija i film snimljeni po istinitom dogadjaju, ne znaci po difoltu da su dobri i da ne podlezu kritici, to je naravno svima jasno. Samo tvoja kritika ide u sasvim drugom smeru... pozivas se na (ne)istinitost i (ne)tacnost nekih dogadjaja i detalja, a to je totalno nebitno.

• Replies 1.2k
  • Views 126.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

U stvarnom svetu, autobusi za evakuaciju počinju da stižu 27. aprila u 11 ujutru. (Incident se desio 26. aprila.)   U seriji, Legasov se danima nateže da objasni raznim apartčicima koliko je

• Hoćemo opet rundu prepucavanja o lošosti najjače serije ikada?   Toliko penite o SSSRu, Černobilj serija uopšte nije kritika SSSR sistema, nego bilo kog državnog sistema koji se vodi i bazir

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Bump.

Posted Images

1 hour ago, Arkadija said:

Znači, kad god se u bilo kojoj seriji i filmu pojavi neki autentični događaj ili ličnost, pošteni ppp živalj treba da odmah počne da hvata beleške i da se dohvati wikipedije ili redita, da proveri da li je baš sve prikazano u skladu sa istorijom. Do tančina. 

e to

jesmo secirali Band of Brothers, ako nisamo udrimo

9 minutes ago, Jumanji said:

Hipoteticki odgovor: omasio si nesto ili namerno spinujes.

Ako su serija i film snimljeni po istinitom dogadjaju, ne znaci po difoltu da su dobri i da ne podlezu kritici, to je naravno svima jasno. Samo tvoja kritika ide u sasvim drugom smeru... pozivas se na (ne)istinitost i (ne)tacnost nekih dogadjaja i detalja, a to je totalno nebitno.

Ne spinujem nista jer u tom smislu i pitam, a sad sam i dobio odgovor. Hvala. Pa, ne slazemo se.

Edited by Meazza

Vidim [emoji4]

9 minutes ago, renne said:

e to

jesmo secirali Band of Brothers, ako nisamo udrimo

Pa, ja sam uvek imao problem sa ulogom nemačke vojske u tome, mislim, ne dopada mi se kako su jednodimenzionalno prikazani kao da su svi bili fašisti, svakako ima dovoljno dokaza da se tvrdi da su i oni bili antifašistički pokret, isto koliko i Amerikanci?

5 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Pa, ja sam uvek imao problem sa ulogom nemačke vojske u tome, mislim, ne dopada mi se kako su jednodimenzionalno prikazani kao da su svi bili fašisti, svakako ima dovoljno dokaza da se tvrdi da su i oni bili antifašistički pokret, isto koliko i Amerikanci?

a i snage koalicije su predstavljene kao oslobodilačke snage, a u stvari su okupirale višijevsku francusku i hitlerovu nemačku

mada, to je u jednoj sceni i rečeno

46 minutes ago, Caligula said:

Evo ti ga Marvin, neka sa hriscanskim mirom sazima sustinu te neka ljudi uzivaju, mene ovo podmetanje me vise zaista ne interesuje. Jer

Fakat 1: komercijalna serija.

Fakat 2: nenadjebiva komercijalna serija

Fakat 3: nenadjebiva genijalstina od serije koju komentarises a da je nisi ni odgledao.

Ja pobedio :fantom:

Amen.

12 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Odlican primer zapravo. Da je zaista prikazano da su fasisti u stvari antifasisti serija bi bila golemo sranje. Ili je i to nebitno?

14 minutes ago, Meazza said:

Odlican primer zapravo. Da je zaista prikazano da su fasisti u stvari antifasisti serija bi bila golemo sranje. Ili je i to nebitno?

Nebitno ili bitno za šta?

:isuse:

8 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Nebitno ili bitno za šta?

Za 1 seriju o WW2.

A to.

Neam pojma, nisam gledo Band of Brothers.

Za bilo koji WW2 film, seriju, knjigu.

Edited by Meazza

A to.

Neam pojma, nisam gledo Band of Brothers.
:D

Hahaha ovo trolovanje nemoguce da nije namerno, sprdnja neka sta vec...[emoji54]