Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

ja danas pitao cerku koja luta vec 2 meseca po Juznoj Americi kakve su reakcije, ona kaze srela neke Venecuelance, ljudi slave trumpa.

• Replies 1.4k
  • Views 118.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Planira li ovo govno od Veslija Klarka da crkne uskoro i zašto ne?

Šta ti je skrivio?

Evo video ga sad na CNN

49 minutes ago, apostata said:

seronja.

ispišam mu se u uzo.

44 minutes ago, SNARC said:

Danski PM "Doni..nemas ti petlju..vulvo oranzasta"

Just now, Nikodije said:

Ovo sam ostavio na temi o Doniju..ali moze i ovde

Karma je takva kurvetina jbt..Da nadjem gde je danska ambasada i da idem da podmetnem neku svescicu kao knjigu zalosti..pizde

• Author
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Kad nisi sposoban da oformiš jaču kritiku od "he's doing the right thing but for the wrong reason", nisi nikakav protivnik, nikakva alternativna politika.

Sereš k'o foka. Napisao si ovo: Trampova akcija je nelegalna i zločinačka i presedan je za kršenje međunarodnog praaava...

Što će reći, prvo pišeš kako se kritikuje Tramp zbog kršenja međunarodnog prava, a sada o kritikovanju motivacije. To neka Golum vs. Smeagol fora?

• Author
39 minutes ago, Peter Fan said:

Pa uvijek postoje neke razlike - ali je sustina uvije bila ista: nasilno svrgavanje vlasti koja im ne odgovara.

Poveća nijansa između "objavili nam rat, hebaćemo ih ružno" vs. "hebaćemo ih ružno jer nam se može".

14 minutes ago, Gandalf said:

Sereš k'o foka. Napisao si ovo: Trampova akcija je nelegalna i zločinačka i presedan je za kršenje međunarodnog praaava...

Što će reći, prvo pišeš kako se kritikuje Tramp zbog kršenja međunarodnog prava, a sada o kritikovanju motivacije. To neka Golum vs. Smeagol fora?

Napisao sam još ponešto osim toga, ti to vrlo dobro znaš.

Nije problem u zvanju akcije nelegalnom, zločinačkom, itd. Problem je u ogradama koje to prate, tipa "Maduro diktator kriminalac, napaćeni narod igra ulicama od sreće." To svodi ono prvo na kritiku forme umesto suštine, a celu izjavu svodi na apologiju Trampove doktrine.

Ako si neko (D) mudo u US of A, svaka izjava tipa "valjalo je ukloniti Madura ali..." donosi više štete nego koristi kad se radi o pozicioniranju kontra Trampu.

1 hour ago, Amos said:

Ja bih rekao da odnarodjenoj i poludeloj višoj klasi treba pokazati zube i boriti se na svaki mogući način protiv nje. Bilo da su etno neokoni ili techlord valkire i kojoj god naciji pripadali. Od ove domaće, do ovih svetskih.

Ovim otvaraš (potencijalno) vrlo zanimljivu diskusiju...samo, ne znam kako se boriti kada je za bar 80% nižih cilj da pripadnu tim višima.

1 hour ago, SNARC said:

Danski PM "Doni..nemas ti petlju..vulvo oranzasta"

Kako znaju unapred? Valjda se legality ceni nakon što se nešto desi, sprovede se proces predviđen međunarodnim pravom tokom kojeg se analiziraju sve činjenice, donesu zaključci i sve to priznaju svi učesnici u postupku?

The fuck

Ne znam da li je ovo viđeno od Vercingetoriksa na ulicama Rima i Stefana Nemanje kad su ga vukljali po Carigradu.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.