Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Venecuela

Featured Replies

lolol

• Replies 1.4k
  • Views 118k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Citam ko bosanski nadimak

NOVA portal
No image preview

Profesor Klasić: Svet ide u vrlo opasnom pravcu, ali amer...

Profesor Klasić: Svet ide u vrlo opasnom pravcu, ali američka intervencija u Venecueli nije presedan
2 hours ago, svashtabezneshto said:

drkaš li od sreće, kali?

Uvek sam srecan kada diktator padne ali ne drkam, ne radi me na to.

Ok je sto si desnicarka ali aman, daj bar malo kontrole.

uh, ja sam komunistkinja, ako bih baš morala da se ideološki odredim ovde.

maduro jeste diktator, ali agresor kaže da ih je napao zbog nafte i droge. nije valjda da sumnjaš u trampa? to ti je predsednik po meri

1 hour ago, Venom said:

Sve u svemu, jedna zemlja je ušetala u drugu i "uhapsila" predsednika. Nije im bilo mnogo do cimanja da to nekako zamaskiraju, u 21. veku im je bilo lakše da izjave da po njihovom mišljenju on zapravo nije predsednik i da im se može. Za mene je ovo događaj na nivou 9/11 u smislu da nakon ovog više ništa neće biti isto.

Ma, masa je izdresirana.

Nema više potrebe da se maskira i organizuju pučevi kako bi se održao privid da nije bilo mešanja. Ljudi nemaju problem da podrže otvorenu agresiju, za koju je otvoreno rečeno da je cilj nafta, zemljište i ostala imovina. Nemaju problem ni s tim da je ovo organizovao fašista i Patuljkova Pudlica, a da je Sanders protiv. Ekipica koja se ubila od osude agresije i Trampa proglašavala za fašistu podržava ovo. Četri noge dobre, dve noge loše. Videćemo šta će biti kad krene na Dansku.

Tramp je narcis željan da ostane upamćen. Neki od nas se boje da ne prekine rat, a drugi da ne izazove neki drugi.

12 minutes ago, Caligula said:

Uvek sam srecan kada diktator padne ...

Nemaš problema s tim ko ruši diktator i s kojim motivima?

Verovatno si srećan i zbog antiterorističke operacije u Gazi, jer si protiv terorista.

Tramp čak i otvoreno kaže da je ovo pljačkaški pohod. Ali ti bezrezervno podržavaš Civilizaciju koju vode Tramp i Bibi. Malo agresije, malo genocidi, ALI...

41 minutes ago, svashtabezneshto said:

uh, ja sam komunistkinja, ako bih baš morala da se ideološki odredim ovde.

Pa to i kaže, desničarka. Kale drečao "fašizam!" kad su studenti pozivali na samoupravljanje.

Ko god ne podržava Tramparine akcije i EU integracije taj je ekstremna desnica, he don't make the rules!

24 minutes ago, duma said:

Verovatno si srećan i zbog antiterorističke operacije u Gazi, jer si protiv terorista.

Ne pratiš, tu je bio jako tužan jer se naselo na Putin-Hamas provokaciju, pa umesto da ode oružje u Ukrajinu gde treba otišlo u Izrael da gine pošten narod.

Zanimljivo kako su uvek takvima puna usta nekakvih vrednosti. Ne d'o bog ni Srbije, ni sveta po merama, vrednostima i principima za koje se takvi zalažu. Ali dobro, samo druga strana istog novčića sa onima koje navodno toliko mrze.

Edited by Hele

Kakva mu je to kapa na glavi, naopako? blink

NOVA portal
No image preview

Američka vojna intervencija u Venecueli poremetila putova...

Američka vojna intervencija kojom je zarobljen predsednik Venecuele Nikolas Maduro i odvedene u subotu, poremetila je putovanja na Karibe u vreme kada je taj region veoma posećen.

Nikola, trazili ste - gledajte

Ha, sicker than your average
Poppa twist cabbage off instinct
Niggas don't think shit stink
Pink gators, my Detroit players

neko voli bigi smolza u WHD

4 hours ago, Venom said:

Sve u svemu, jedna zemlja je ušetala u drugu i "uhapsila" predsednika. Nije im bilo mnogo do cimanja da to nekako zamaskiraju, u 21. veku im je bilo lakše da izjave da po njihovom mišljenju on zapravo nije predsednik i da im se može. Za mene je ovo događaj na nivou 9/11 u smislu da nakon ovog više ništa neće biti isto.

Da, koliko god smesno zvucalo ova akcija nije svrgavanje diktatora, iz kojeg god razloga, vec svrgavanje demokratije i makar privida civilne kontrole vojske. Sva pesimisticna i antiutopijska predvidjanja buducnosti su ovom akcijom dobila sjajan slagvort. Nismo nimalo daleko od nezamislivog ako ovo bude progutano, da se Tramp proglasi za dozivotnog predsednika i postavi sina za prestolonaslednika. Ako se SAD ne odupre uspesno ovom ludaku i njegovom MAGA kultu, a sve su joj manje sanse, ulazimo u period opasne neizvesnosti.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.