November 11, 2025Nov 11 Mene sramota od našeg napada noćas.Meni je playcalling izgledao kao da nema poverenja u svog QB-a...
November 11, 2025Nov 11 Meanwhile in LA - OL rapsodija. :( Edited November 11, 2025Nov 11 by mandingo
November 12, 2025Nov 12 OL najgora u ligi. kad imas jednog od boljih LT u ligi, i on se sjebe pre sezone, a onda ti se tokom sezone povredi i RT, ondak tu nema puno leba. pogotovo jer vam inside nije ni bio sjajan
November 16, 2025Nov 16 League Pass Pro na DAZN-u 50€ do kraja sezone, ako nekome treba. Nema više potrebe ni da palim Arenu
November 16, 2025Nov 16 taman se Goedeke vrnuo, kad ono i drugi guard out... mi bukvalno igramo bez dva linijasa od pocetka sezone da ne pricam da je na RG cetvrtopozivac...
November 16, 2025Nov 16 Classic Jameis. Morao je biti barem jedan interception na kraju. 😄 Kakav je dime bacio Love za poslednji TD Packersa, svaka čast.
November 16, 2025Nov 16 3 minutes ago, Zizou said:Classic Jameis. Morao je biti barem jedan interception na kraju. 😄 Kakav je dime bacio Love za poslednji TD Packersa, svaka čast.Iz petog pokusaja INT.Ovo je valjda peta tekma gde smo postigli 27 poena... Edited November 16, 2025Nov 16 by Frank Pembleton
November 17, 2025Nov 17 kako oni Magarci dobijaju tekme, sve ti jebem sada su i Chiefse odradili na isti fazon...
November 17, 2025Nov 17 1 hour ago, Sandens said:17 penala arizoni, između ostalih i ovo...Nema pucanja po publici ili igračima. Nije to novo pravilo.U drugim vestima stielrsi dobili Bengalse kao što je trebalo da bude i prvi put. Doduše dosta manje zanimljiv utakmica + je celo drugo poluvreme igrao Mason Rudolph umesto povređenog Rodžersa. Pomislio bi čisto po rezultatu da je Rudolf bio bolji, ali su to ipak bila dva defanzivna TDBaltimor bi sinoć izgubio od većine timova u ligi osim Brownsa. Baš su se razmahali poklonima ali džabe kada u Klivlendu nema QBova. Ne deluje da će se Sonders jr usrećiti sa njima niti oni sa njim. Bukvalno je svaki snep spasavao živu glavu, bar jednom su ga i hvatači prodali.
November 17, 2025Nov 17 1 hour ago, freakns said:kako oni Magarci dobijaju tekme, sve ti jebem sada su i Chiefse odradili na isti fazon...Poslednju titulu su uzeli sa tolkio jadnim napadom, da mi se opet priviđaju...
November 17, 2025Nov 17 4 hours ago, Sandens said:17 penala arizoni, između ostalih i ovo...17 penala, posle se Grobari žale kad igraju protiv Zvezde