December 26, 2025Dec 26 DET ispao iz PO trke. GB i CHI su ušli.Mislim da su još CAR i TB u trci u NFC Edited December 26, 2025Dec 26 by Frank Pembleton
December 28, 2025Dec 28 Ovi iz Philadelphie kao da unapred znaju sta ce Billsi da pozovu. Ili je napad Bafala jednostavno propao.
December 29, 2025Dec 29 gledao one nase invalide, i onda gledam Niners-Bears... to su bre razliciti sportovi.... a mi smo te Ninerse dobili kad nam pola tima falilo. dobili i Seattle. dobili Houston. ali nakon bye smo 1-7, i to porazi Saintsa, Atlante, Caroline, Miamija... i sad kad smo maltene kompletni, napad u kompletnom raspadu, ne postoji.uz sve to, sledece nedelje kuci protiv Caroline. ko dobije ide u playoff. ako bude nereseno, Carolina ide...
December 29, 2025Dec 29 Sunce ti žarko...ovi Rejdersi koji su sinoć igrali, izgubili bi i od Legionara iz Sremske Mitrovice.
December 29, 2025Dec 29 4 hours ago, Jean-Luc Picard said:Sunce ti žarko...ovi Rejdersi koji su sinoć igrali, izgubili bi i od Legionara iz Sremske Mitrovice.Ma oni su Crosby-a stavili na IR da slučajno ne bi pobedili.Čak je i on popizdeo pa se slikao kod kuće kako cepa basket.On gubi vreme tamo, a i LV su debili što ga ne trejduju dok još mogu da dobiju ozbiljan pik za njega...
December 29, 2025Dec 29 Šta kaže statistika, NE 2 puta imao savršen skor u gostima (8-0), oba puta igrali SB, jednom pobedili. Čisto za kladioničare ako ih ima ovde.
December 29, 2025Dec 29 u NFC nema mnogo komplikacijaTampa-Carolina i San Francisco-Seattle se igraju u subotu. pobednici ce biti no4 i no1Chicago i Phila su 2-3. Bearsi ce ostati 2 ako dobiju Lionse ili Phila izgubi od Washingtona. Phila moze biti 2 samo ako pobedi i Chicago izgubi.Ramsi su 5. ako pobede Zonu, 6. ako izgube. Inace ce 6. ili 5. biti porazeni iz San Fran-SeattleGreen Bay je 7.u AFC je malo kompleksnije oko seedinga.znamo da ce SNF biti Baltimore-Pittsburgh i pobednik ce biti 4. nosilac a porazeni ne ide u playoffostalo moze biti svasta. zna se da su Patsi i Broncosi uzeli diviziju. Jagsi mogu biti prvi u confi a i drugi u diviziji. Houston, Chargersi i Billsi su isto u playoffu
December 30, 2025Dec 30 19 hours ago, freakns said:u NFC nema mnogo komplikacijaTampa-Carolina i San Francisco-Seattle se igraju u subotu. pobednici ce biti no4 i no1Chicago i Phila su 2-3. Bearsi ce ostati 2 ako dobiju Lionse ili Phila izgubi od Washingtona. Phila moze biti 2 samo ako pobedi i Chicago izgubi.Ramsi su 5. ako pobede Zonu, 6. ako izgube. Inace ce 6. ili 5. biti porazeni iz San Fran-SeattleGreen Bay je 7.u AFC je malo kompleksnije oko seedinga.znamo da ce SNF biti Baltimore-Pittsburgh i pobednik ce biti 4. nosilac a porazeni ne ide u playoffostalo moze biti svasta. zna se da su Patsi i Broncosi uzeli diviziju. Jagsi mogu biti prvi u confi a i drugi u diviziji. Houston, Chargersi i Billsi su isto u playoffuPosle ovog poraza Ramsa.... neobjasnjivog, posto imaju prvi pick Atlante sledece - sad ispada da Ako Atlanta dobije New Orleans, dzaba je vama pobeda protiv Caroline, posto ce biti krug od 3 tima sa 8-9 skorom. U kome ce Tampa biti druga. Kakva magija... Mozda gresim... Nemoj da me drzis za qrac rec.
December 30, 2025Dec 30 Jeste, ako dobiju Tampa i Atlanta sledeće nedelje, sve tri ekipe imaju 1:1 h2h, 3:3 u diviziji, a Carolina ima best win percentage in common games što je sledeći tiebreaker.
December 30, 2025Dec 30 11 minutes ago, Zizou said:Jeste, ako dobiju Tampa i Atlanta sledeće nedelje, sve tri ekipe imaju 1:1 h2h, 3:3 u diviziji, a Carolina ima best win percentage in common games što je sledeći tiebreaker.Tacno. Opet sam proveravao da se slucajno @freakns ne uvredi/naljuti. Kakav raspad Bucsa i Coltsa, to ce se godinama proucavati. Btw, mislim da je Tampa fail veci, ako ne odu u playoff - posto su Coltsi imali laksi raspored sa zdravim timom na pocetku, a Tampa obratno, tezi raspored sa 20 povreda na pocetku sezone. Kako im se igraci vracaju, tako oni gube utakmice. Nestvarno.
December 30, 2025Dec 30 Ovi moji su uspeli da dodju na granicu ispadanja, nakon poraza od "pokojnih" Brownsa. Nikako mi nije jasan nas napad u tekucoj sezoni, bar sam od Rodgersa ocekivao da moze da resi ove nazovi dobijene utakmice.
December 30, 2025Dec 30 21 hours ago, Engineer said:Šta kaže statistika, NE 2 puta imao savršen skor u gostima (8-0), oba puta igrali SB, jednom pobedili. Čisto za kladioničare ako ih ima ovde.Statistika takođe kaže da su ove sezone mrtvi Giantsi imali više pobeda nad ekipama sa pobedničkim skorom od Patriotsa.
December 30, 2025Dec 30 2 hours ago, Zizou said:Jeste, ako dobiju Tampa i Atlanta sledeće nedelje, sve tri ekipe imaju 1:1 h2h, 3:3 u diviziji, a Carolina ima best win percentage in common games što je sledeći tiebreaker.wrongako Tampa i Atlanta dobiju, Carolina prolazi jer ima 3-1 u tom krugu jer je dva puta dobila Atlantu. ako Tampa i New Orleans dobiju, Tampa prolazi jer ima bolji win percentage in common games.jebena nevera da su retardirani Ramsi izgubili.
December 30, 2025Dec 30 18 minutes ago, freakns said:wrongako Tampa i Atlanta dobiju, Carolina prolazi jer ima 3-1 u tom krugu jer je dva puta dobila Atlantu. ako Tampa i New Orleans dobiju, Tampa prolazi jer ima bolji win percentage in common games.jebena nevera da su retardirani Ramsi izgubili.E jeste, ja sam istripovao da su sve tri ekipe u krugu 1:1 ali da, Carolina ima h2h tiebreaker a Baksi best percentage in common games vs Carolina. Mislim da dobijate, a biće interesantna tekma New Orleans i Atlanta, obe ekipe u seriji pobeda. Atlanta kod kuće, blagi favorit, znači Saintsi lagano dobijaju. 😄
January 1Jan 1 On 30. 12. 2025. at 13:06, Miljenko said:Ovi moji su uspeli da dodju na granicu ispadanja, nakon poraza od "pokojnih" Brownsa. Nikako mi nije jasan nas napad u tekucoj sezoni, bar sam od Rodgersa ocekivao da moze da resi ove nazovi dobijene utakmice.Njih je DK ubio sa ovom suspenzijom 2 tekme.AR je takav, zahteva konstantnost od hvatača. Plus tvrdoglav ko mazga kad "odabere" WR ne popušta...A i ova paranoja da Geret ne overi rekord u sekovima...Jbga ionako bi bilo one-and-done...