November 9, 2025Nov 9 Ova Atlanta je najtužniji tim u nfl-uEdit. Ajde možda nešto i urade na kraju Edited November 9, 2025Nov 9 by sasha
November 9, 2025Nov 9 Taylor ih je sam dobio...Toliko glupih, nerezonskih odluka klupe davno nisam video... Inače, jel' oni baš toliko ne veruju kickeru, ili je nešto drugo po sredi? Da se nisu zajabavali, bukvalno od prvog napada, rutinski bi dobili, bez drame...
November 9, 2025Nov 9 48 minutes ago, radisa said:Taylor ih je sam dobio...Toliko glupih, nerezonskih odluka klupe davno nisam video...Inače, jel' oni baš toliko ne veruju kickeru, ili je nešto drugo po sredi? Da se nisu zajabavali, bukvalno od prvog napada, rutinski bi dobili, bez drame...Jednostavno idu na 4th & short. Imaju OL koja moze da izgura + Taylor. Pre ove utakmice su imali 17 uspesnih 4th down pretvaranja. Oko 90% uspesnih.
November 9, 2025Nov 9 Jetsi krenu u rebuild, fire sale svega što vredi, tankovanje na maks da se dobije bolji pik... i onda počnu da pobeđuju. Pa ovo nema nigde.
November 9, 2025Nov 9 1 hour ago, Venom said:Jetsi krenu u rebuild, fire sale svega što vredi, tankovanje na maks da se dobije bolji pik... i onda počnu da pobeđuju.Pa ovo nema nigde.Ko će da tankuje? Igrači svakako neće.
November 10, 2025Nov 10 Stilersi over sezone čim malo ne ide po njihovom, a nema zalihe, sledi implozija.Danas je bilo ok sve dok nije pao sejfti i onda u narednom drajvu zafalilo manje od jarda. Posle toga umesto 1st down, 10 jardi holding, pa umesto hvatanja, red flag I incomplete pass I šlag na tortu Boswell promašuje. Nakon toga auto pilot I prvi put da su ušli u red zone u 4/4Sad naredne 2 od 3 moraju da dobiju...
November 11, 2025Nov 11 Phi-GB u mnf prava prvenstvena, odbrane izdominirale, iako je bilo tesno do kraja imao sam utisak da kontrolisemo utakmicu. Utisak je da napadi obe ekipe mogu mnogo ali da se ne desava iz nekog razloga. Love mora jos da sazri da bi gb uradio nestu u PO, od ostalih (nebitnih) vesti obrve LaFlaurija me bas nerviraju. Edited November 11, 2025Nov 11 by Krangovo telo