November 28, 2025Nov 28 1 hour ago, sasha said:nemam predstavu ko će do SB, trebali bi Billsi da iskoriste mada i oni šlajfuju.U NFC mislim da bi Packersi mogli do SBPatriots - Rams, remsi uzimaju šutem za 3 u poslednjim sekundama ; )
November 28, 2025Nov 28 21 minutes ago, sasha said:Ravensi od završnice u 1.nedelji protiv Billsa kad su izgubili dobijen meč ne mogu da se oporave, loši su bili i u onim utakmicama što su dobili, nema leba od njih, dobiće ih Stilersi oba putaSa Rudolfom nisam siguran, ali bi sa AR i mogli. Sad gledam, nije isključeno da neko uzme diviziju sa 8 pobeda.
November 28, 2025Nov 28 5 hours ago, sasha said:Izgubiše i Kanzas u Dalasu i Baltimor kući odvaljen od Sinsi. Kanzas ove godine loš a Ravensi užasni, teško će u plej of i jedni i drugi. Dalas sa druge strane može još da juri.AFC ove godine se baš promenila situacija, nemam predstavu ko će do SB, trebali bi Billsi da iskoriste mada i oni šlajfuju.U NFC mislim da bi Packersi mogli do SBMislim da GB ne može. Povrede ozbiljnih igrača...Meni su iz NFC favoriti LAR i SEA.Ovi drugi ako Darnold ne odradi "ono svoje"...
November 28, 2025Nov 28 31 minutes ago, Frank Pembleton said:Mislim da GB ne može. Povrede ozbiljnih igrača...Meni su iz NFC favoriti LAR i SEA.Ovi drugi ako Darnold ne odradi "ono svoje"...Dobri ste Veljo, samo možda da izbegnete tradicionalno neugodni SF i možda Filu u plejofu.A Remsi su odlični, u Sijetl nešto ne verujem.
November 28, 2025Nov 28 Na kom kanalu je bio prenos Ravensa, premotao bih da odgledam. Ako je uopste bio, jer ovo sto prelistah nema nigde.
November 28, 2025Nov 28 Just now, radnik said:Na kom kanalu je bio prenos Ravensa, premotao bih da odgledam. Ako je uopste bio, jer ovo sto prelistah nema nigde.Nije bilo na areni, samo prve dve
November 29, 2025Nov 29 Vidi ti Bearse, dobiše i u Fili. Ben Džonson izgleda pun pogodak. Biće zanimljivo do kraja, igraju 2 puta sa Packersima koje pobede otprilike jednom u 10 puta.Fila igra užasno, ako ovako nastave ima Dalas da ih prestigne za playoff Edited November 29, 2025Nov 29 by sasha
November 30, 2025Nov 30 Evo sve ide ka još jednom identičnom porazu Stilersa ove sezone. Prednost na poluvremenu, onda nekakav neverovatan brainfart nakon čega ceo tim staje u mestu i protivnik lagani cruise do pobede...Ako bude tako do kraja biće to bukvalno četvrti takav od ukupno 6 do sada.
December 1, 2025Dec 1 Coltse su bas lepo pokrali u bas bitnoj tekmi. Houston i Denver mi bas idu na zivce. Edited December 1, 2025Dec 1 by mandingo