November 17, 2025Nov 17 Navodno su ovde zvali penalty jer je napravio gest kao da briše nos. Navodno decidno navedeno da je uvek taunting.
November 23, 2025Nov 23 Kreće pravi fajt u NFCN već od četvrtka.A kako su ovi koji prave raspored stavili da dve ekipe iz iste divizije igraju u prvom kolu a onda sledeću "u diviziji" posle 11 nedelja nije mi jasno...
November 24, 2025Nov 24 Ono je zločin protiv fudbala što je naš GM obećao Vilsonu mesto startera na početku sezone, pa je ex HC morao da ga drži tri utakmice na početku sezone. Ajd da apstrahujemo Darta na kratko, ali Vinston je toliko zabavan, da mi više uopšte nije važno dal će ekipa dobiti ili izgubiti. U stvari, ovo je idealka, odlična utakmica, vrhunska zabava, i jedan tankathon poraz. 11 hours ago, sasha said:NYG su ipak najgluplji tim u nfl-uAko misliš na odluku da se ide na 4th&goal pred kraj utakmice, ja mislim da je odluka OK. Ova odbrana je puno puta tokom sezone pokazala da se u nju ne možeš pouzdati da će da ti dobije utakmicu. Nemam problem sa idejom da napad dobije utakmicu na licu mesta.
November 24, 2025Nov 24 2 hours ago, Jean-Luc Picard said:Ako misliš na odluku da se ide na 4th&goal pred kraj utakmice, ja mislim da je odluka OK. Ova odbrana je puno puta tokom sezone pokazala da se u nju ne možeš pouzdati da će da ti dobije utakmicu. Nemam problem sa idejom da napad dobije utakmicu na licu mestaMa ne na to, to je bilo ok samo nisu dali, da je bio fg već bi nekako primili td. Generalno, celu sezonu, izgubili su od Denvera, Dalasa, Čikaga i juče skoro dobijene utakmice plus protiv NO revija izgubljenih lopti, ako nisam još nešto preskočio.Naravno da gomila povreda najvažnijih igrača nije pomogla ali moglo je mnogo bolje.Jedino što više ne izgledaju beznadežno, sledeće sezone bi trebalo da bude mnogo ozbiljnija priča.
November 27, 2025Nov 27 Volim ovaj thanksgiving fudbal. Moglo bi večeras biti zanimljivo i u Dalasu i u Detroitu. Edited November 27, 2025Nov 27 by Jean-Luc Picard
November 27, 2025Nov 27 Odradismo Lajonse...Sjebao ih je Kempbel sa kockanjem na cetvrtom...To ima svoje granice
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, Frank Pembleton said:Odradismo Lajonse...Sjebao ih je Kempbel sa kockanjem na cetvrtom...To ima svoje graniceReče tim koji je imao 3/3 na četvrtom i na tome i dobio meč
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, *edited by mod said:Reče tim koji je imao 3/3 na četvrtom i na tome i dobio meč Pa o tome se i radi u kom momentu to radis. Drugo njima je ovaj poraz mnogo zajebaniji nego nama...
November 27, 2025Nov 27 Just now, Frank Pembleton said:Pa o tome se i radi u kom momentu to radis. Drugo njima je ovaj poraz mnogo zajebaniji nego nama...To drugo svakako. Šteta što se Amon Ra povredio, ali sem toga dobra utakmica. Videlo se da ko se prvi odbrani u drugom poluvremenu ima i da dobije.
November 28, 2025Nov 28 Izgubiše i Kanzas u Dalasu i Baltimor kući odvaljen od Sinsi. Kanzas ove godine loš a Ravensi užasni, teško će u plej of i jedni i drugi. Dalas sa druge strane može još da juri.AFC ove godine se baš promenila situacija, nemam predstavu ko će do SB, trebali bi Billsi da iskoriste mada i oni šlajfuju. U NFC mislim da bi Packersi mogli do SB
November 28, 2025Nov 28 Kakva luda divizija još su i Bengalsi prilično živi sa uzmu diviziju.Mislim da je rejvense presekao onaj touchback. A i realno nisu baš blistali u onom nisu od 5 pobeda.
November 28, 2025Nov 28 3 minutes ago, *edited by mod said:A i realno nisu baš blistali u onom nisu od 5 pobeda.Ravensi od završnice u 1.nedelji protiv Billsa kad su izgubili dobijen meč ne mogu da se oporave, loši su bili i u onim utakmicama što su dobili, nema leba od njih, dobiće ih Stilersi oba puta