Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ali statistika da je Sjetl imao skor 0-172 kada su gubili 15+ u poslednjoj četvrtini

• Replies 8.7k
  • Views 396.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Baš dobra utakmica...

E sad ove godine je dosta izjednačeno sve, ali na "lošu stranu"...

Ovo su svakako dve ponajbolje ekipe u NFC...

Ma jbes ovo...Zivce mi pokidase ovi moji.

I jos nas pobedili ovi debili iz Cikaga

NEXT GEN 99% u jednom trenutku.

16-6 i FG na 1:59 do kraja za 16-9, onside kick uzima Cikago, daju TD 24 sec pre kraja i isli su na 1 poen.

U produzetku GB ispusti loptu u FG zoni, i posle Cikago TD za pobedu.

Zanimljivo da je ovo 6-ta pobeda Cikaga, ove sezone, a da su gubili u poslednja 2 minuta.

Love potres mozga pa nije igrao drugo, i deo druge cetvrtine.

Meni gotivan ovaj Jonsonov Cikago, narocito odbrana. Caleb me nervira i iritira neopisivo.

Kavo hvatanje Gaeinwella... hail

Jbt, jel oni mažu ruke nečim, lopta mu ostala na podlanici posle pasa od 35 yardi...

Edited by radisa

Kakav kraj u Detroitu...

Anyway, onaj DPI na na 40 sekundi do kraja na 4 downu, protivi PIT je bio smešan, ako se to svira, onda kako izbiti loptu, glupost...

Pretekose Steelersi, greota bi bila da nisu. Bizaran kraj svakako, malo i srece na prvom OPI kad su Lionsi zbog kazne vraceni sa linije od jednog jarda, ono mi je bas tu i tamo odluka sudija. Cijelu sezonu cekam da Boswell jednom promasi kad bas treba jer zakon brojeva kaže da mora i sinoc ga onako glupo sa ispod 40 jardi promasi. I napad i odbrana igrali odlicnu utakmicu istovremeno, kad se to desilo posljednji put? Gainwell rastura posljednja 2 mjeseca i ovo sto je uhvatio sinoc, nemam rijeci.
Na pobjedu protiv mrtvih Brownsa daleko od klincovanja divizije, ko bi rekao i ko bi se nadao. Mada Steelersi redovno useru te utakmice koje su unaprijed dobijene. Mogu i Ravensi da izgube svoju, onda je svejedno. Ravensi ove sezone propisno nanijeli sebi visestruke prostrijelne rane u nogu, inace ne bi Steelersi gledali playoffa. Koliko je i pobjeda protiv njih bila presudna, sa onim suludim pravilom hvatanja kad im je ponisten realno cist TD, ali idiotska pravila hvatanja NFL-a su nam jednom otisla u korist.

8 hours ago, radisa said:

Kakav kraj u Detroitu...

Anyway, onaj DPI na na 40 sekundi do kraja na 4 downu, protivi PIT je bio smešan, ako se to svira, onda kako izbiti loptu, glupost...

bizarno

prvo taj 4th, prakticno poklone Detroitu sansu... i onda im poniste 2 TD za pobedu ajde

a mi smo se raspali ko da su @omiljeni i @mandingo poceli da navijaju za nas (

Sledeće nedelje utakmica sezone u LV.

Inače, sve manje sam uveren da je Dart rešenje. Sve lošiji i lošiji od momenta kad je Dabol otpušten.

AR "obezbedio" PO za CHI. 😉

A i nama je olakšao.

Sada nam treba "samo" jedna pobeda u dve tekme.

Ovo sinoć je pokazalo da on ima nadmoć kada je "mozak" u pitanju.

Jedino što to PIT bojim se može dovesti do max jedne pobede u PO...

Cenim da će Justin Jeferson iz MIN da krene da lobira da on dodje tamo 🤣

Kako stvari stoje, pobednik AFC North će ugostiti Billse. Kontam da već mogu rezervisati jahte i apartmane počevši tamo od 12-13. januara.

33 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Kako stvari stoje, pobednik AFC North će ugostiti Billse. Kontam da već mogu rezervisati jahte i apartmane počevši tamo od 12-13. januara.

T.J. Watt se vljda vraća za PO?

Sa njim, iovako brutalna odbrana, je još brutalnija... PIT ima problema sa napadom, ono sinoć je bilo jer su Lionsi baš loše igrali, ali generalno jako se teško upostavlja ritam... Ovu utakmicu je doneo ono neverovatno hvatanje na kraju poluvremena, koje se neće dešavati baš često...

Ako AR nešto izmisli, mogu oni dobti Bilse, na odbranu, ni Bilsi ne briljiraju ove godine u napadu... Primarno za PIT je da se dobije sledeća, pa da se protiv Ravensa svi odmore...

1 hour ago, Jean-Luc Picard said:

ne bih se ja kladio... nikad ne znas kad ce Billsi da se samoubiju iz zasede.

taj DPI na 4th downu, Dugger i Jameson Williams, play neposredno pre tripping playa, to će da dosude 98 od 100 puta. Dugger levom ide na loptu, ali desnom je uhvatio Williamsa oko ramena i okretao ga.

Da, vidi se lepo na snimku da je start bio pre nego sto je lopta uopste dosla do igraca. Los tajming ili je jednostavno rizikovao, pa ako ubode tekl, super.