Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Bravo LAC.

• Replies 8.7k
  • Views 396.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

a paz' sad ovo.... Nakon povrede Danijela Džounsa , Coltsi se navodno okreću dedi Filipu Riversu. Kad kažem dedi mislim bukvalno. Njegovo dete ima svoje dete.

27 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

a paz' sad ovo.... Nakon povrede Danijela Džounsa , Coltsi se navodno okreću dedi Filipu Riversu. Kad kažem dedi mislim bukvalno. Njegovo dete ima svoje dete.

pa dobro, Rivers se zenio pre nego sto je poceo karijeru, ima 167 dece, i ako je decu vaspitao u istom maniru, sasvim je ocekivano da je neku ceru udao sa 13, ova rodila sa 14... ihaj, bice on i pradeda i igrati, nista se ti ne boj

Meni je Rivers bio zabavan QB...

Kako to sad ide za Hall of fame, jel se gleda pet godina od prve penzije ili od druge penzije, ili je eligible da uđe u HOF dva puta, jednom za prvu karijeru i jednom za drugu karijeru. :D

Ovaj Rivers bas nije svoj..44 godine..Nije igrao 5 godina...Protiv ovakve odbrane debi...Mogao je naci laksi nacin da se ubije...

e Bakeru, Bakeru... sjeba nam covek tekmu.

kako smo se samo raspali, 1-5 u zadnjih 6 tekmi (

Jel vidiš sad kako je izgubit a da si vodio nešto mnogo u četvrtoj.

Mahomes pokidao ACL, posle sinoćnjeg poraza i matematički KC van plej-ofa... posle baš dosta vremena

lol

Pakao noćas...

Zek Tom najbolji linijaš minimum jednu nedelju OUT

Votson povreda grudnog koša moguće sezona OUT

I na kraju Parsons torn ACL sezona OUT

Sve u svemu, sezona je verovatno realno gotova...

Kao i svake godine, ko najzdraviji uđe u PO, ima najveće šanse da uzme...

Šao mi juče bilo Coltsa, tako im je malo falilo da dobiju i da deda zabeleži pobedu...

On 12. 12. 2025. at 13:21, Jean-Luc Picard said:

Jel vidiš sad kako je izgubit a da si vodio nešto mnogo u četvrtoj.

na sta sam spao kad me Giants fanovi podjebavaju (

sreca te je ona Karolina kompletna rupetina, pa i dalje imamo sanse za divizijom... znaci ili moramo dobiti Carolinu 2 puta, ili ako bude 1-1, onda Carolina-Seattle i Tampa-Miami ulaze u igru. ako dobijemo, Carlina izgubi, prvi smo. ako oboje dobijemo ili izgubimo, onda tiebreaker ide na common games, i tu smo bolji. ako Carolina dobije a mi izgubimo Caorlina prolazi... i na kraju, ako Carolina dobije obe, prolaze

SUS, ako dobijemo 2 od preostale 3(@ Carlina, @ Miami, vs Carolina), idemo u playoff

Ako izgubimo sve do kraja imamo prvi pick koji ćemo zavaljati Jetsima za sve moguće pikove. Oni će naravno draftovat Mendozu koji će biti bust na nivou malog mormona babojepca.

Očigledno i dobri timovi znaju prosut 2 TD prednosti u četvrtoj, a ne samo paceri poput Giantsa i Bucsa.