September 5, 2025Sep 5 1 hour ago, theanswer said:Ovo je bila vrhunska zabava za početak.Sa sve pre-game show-om...
September 7, 2025Sep 7 Vidim da su govnari sa AS spakovali dve utakmice na one kanale koji se doplaćuju A5P Kakvi cigani
September 7, 2025Sep 7 59 minutes ago, Frank Pembleton said:Vidim da su govnari sa AS spakovali dve utakmice na one kanale koji se doplaćuju A5PKakvi ciganiJel bar ove kasnije idu na nekom? Sve se nadam da je samo zbog EPInače zabavno je u NYC, takmičenje ko je bolje zapamtio playbook iz prošle sezone Fields vs Rodgers
September 7, 2025Sep 7 1 hour ago, Frank Pembleton said:Znam.prenosi Žule Mašina, poštedeli su te nerviranja
September 7, 2025Sep 7 6 minutes ago, levi said:prenosi Žule Mašina, poštedeli su te nerviranjaPa njega sam hteo da cujem posle to liko godina..... :)A i ove moje su spakovali tu
September 7, 2025Sep 7 Nismo™ imali posla™ da dobijemo utakmicu u New Yorku. Boswell Bog, u sad već deceniju dugoj karijeri u Steelersima, po ko zna koji put spašava i donosi pobjedu.Rodgers prijatno iznenadio, kad je imao vremena za bacanja jer O-line izgleda baš loše. Odbrana tuga, šuplje na sve strane, dozvolili skoro 200 jardi trčanjem. U stvari, da nije bilo poklonjenog turnovera na vraćanju kick-offa Steelersi nikad ovo ne bi dobili.
September 7, 2025Sep 7 2 minutes ago, pojmaš said:Nismo™ imali posla™ da dobijemo utakmicu u New Yorku. Boswell Bog, u sad već deceniju dugoj karijeri u Steelersima, po ko zna koji put spašava i donosi pobjedu.Rodgers prijatno iznenadio, kad je imao vremena za bacanja jer O-line izgleda baš loše. Odbrana tuga, šuplje na sve strane, dozvolili skoro 200 jardi trčanjem. U stvari, da nije bilo poklonjenog turnovera na vraćanju kick-offa Steelersi nikad ovo ne bi dobili.Lako je protiv Jetsa, oni uvek vijaju prvi pik na draftu...
September 7, 2025Sep 7 Jeste Rodgers prijatno iznenadio, no ja sam sokiran odbranom (naravno u negativnom kontekstu). Nadam se da to nece biti sezonski trend, inace cemo nadrljati protiv top napada.
September 7, 2025Sep 7 Odbrana ne postoji, sem ovaj zadnji drajv. Da se nisu jetsi glupirali sa 2pt svašta je moglo da bude Rodžers dobar ali Aj da vidimo sledeće nedelje...