arheolog1981 Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 1 minute ago, Indy said: Možda je odmah trebalo da kažeš da se baviš prodajom licenci za AV programe. Sasvim najsporednija delatnost u novoj firmi, ako imam 20 licenci prodatih godišnje to je super. Moja preporuka nema veze sa tim šta ja prodajem već sa tim što pratim tržište i rešavam probleme. Kad jednom klijentu prođe ransomware (a nije ona varijanta da je kliknuo na dobili ste nasledstvo u Africi) kroz šuplji kao sir Windows onda se malo izgubi poverenje u Microsoft proizvode
shimpu Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Pravio sam fajl u corelu da bude u vektorskom obliku. Ali ne znam kako da skinem ovaj crni okvir
shimpu Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Odnosno dobio sam logo u vektorskom obliku da prepravim i da mu promenim boju. I stalno mi pravi okvir
bags Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 27 minutes ago, shimpr said: Pravio sam fajl u corelu da bude u vektorskom obliku. Ali ne znam kako da skinem ovaj crni okvir Probaj Paint...
shimpu Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 Uspeo sam. Dobio sam originalni tekst u teget boji u pdf-u. Prebacim u cdr format i otvorim dokument u corelu, prebacim u svetlo plavu boju i prvo mi opet da uokvireno, a iz jos jednog pokusaja sam uspeo. Ne volim corel, zarvorio sam ga, poslao fajl na mail, zadovoljni su i izgleda da ce biti neke povisice. Inace, ja sam glupi komercijalista u jednoj firmi, ali dobro, uspevam da se snadjem.
Hamlet Strašni Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Odlučio sam da i ja profitiram od GTP i da ka iskoristim da mi napiše komande za dugmiće u formularima u Access-u. Međutim, u jednom od napada ludila koje je @Roger Sanchez tako slikovito objasnio, dao sam svim tabelama ćirilčna imena. Kada otvorim onaj dijalog da kopi pejstujem kod koji mi je GTP napisao, i kada pokušam da imena tabela i polja napišem kirilicom, dobijam neko smeće. Da li postoji rešenje za to. Meni je najjednostavnije da promenim tabelama i poljima imena u latinicu, ali nisam siguran da li će mi to razvaliti brižljivo skorijene upite i relacione tabele jer nisam siguran da bih umeo da ih opet napišem i sastavim a da ne sjebem svoju dragocenu bazu koju sam lepo prilagodio potrebama mog mikropreduzeća... 1
dvb-t manijak Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 (edited) 7 hours ago, Hamlet Strašni said: Odlučio sam da i ja profitiram od GTP i da ka iskoristim da mi napiše komande za dugmiće u formularima u Access-u. Međutim, u jednom od napada ludila koje je @Roger Sanchez tako slikovito objasnio, dao sam svim tabelama ćirilčna imena. Kada otvorim onaj dijalog da kopi pejstujem kod koji mi je GTP napisao, i kada pokušam da imena tabela i polja napišem kirilicom, dobijam neko smeće. Da li postoji rešenje za to. Meni je najjednostavnije da promenim tabelama i poljima imena u latinicu, ali nisam siguran da li će mi to razvaliti brižljivo skorijene upite i relacione tabele jer nisam siguran da bih umeo da ih opet napišem i sastavim a da ne sjebem svoju dragocenu bazu koju sam lepo prilagodio potrebama mog mikropreduzeća... Može naravno, samo u Desing view selektuješ dugmence, pa ideš na Properties, odnosno ako ti Office na SrBskom na Svojstva. Pa stara je praksa, još iz prošlog veka, da se objekti u bazi nazivaju isključivo "ošišanom" latinicom, a da na dugmiće može šta god hoćeš. ЕДИТ; изгледа да те нисам схватио. Ти си добио текст на ћирилици, али неће да ти вуче податке. Пробај да име табеле ставиш у угласту заграду [ ] Edited September 28, 2023 by dvb-t manijak
steins Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Ljudi, idem u Sloveniju na nedelju dana.Dajte mi neko rešenje za roaming za tamoПослато са SM-F936B помоћу Тапатока
Milosh76 Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 1 hour ago, steins said: Ljudi, idem u Sloveniju na nedelju dana. Dajte mi neko rešenje za roaming za tamo Послато са SM-F936B помоћу Тапатока Bilo koja pripejd kartica sa netom je jeftinija od rominga kod domacih derikoza 1
vememah Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 https://www.phonetravelwiz.com/buying-a-sim-card-in-slovenia-guide/
Recommended Posts