John Coltrane Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Koji je najbolji program za vraćanje izbrisanih fajlova (pc/win7)?
eumeswil Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Jbg Indy, mislio sam da je jasno šta hoću da kažem. Hteo sam da se registrujem preko web browsera na PCu, ne preko aplikacije na iOS/Androidu. Klip gore je za aplikaciju, ne pomaže mi. Na kraju sam skinuo app i tamo je prošla registracija.
zmanic Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 On 16.7.2021. at 16:41, John Coltrane said: Koji je najbolji program za vraćanje izbrisanih fajlova (pc/win7)? Get Data Back
Tsai Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 e ajde smirite paranoika u meni. skinuo sam onu aplikaciju za citac saobracajne sa sajta mupa i nesto krenuo da se tripujem da mozda murija ne koristi taj app da prati sta radimo izmedju ostalog koliki je to bulshit od 0 do 100?
Svarog Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 28 minutes ago, radisa said: Pronasao bi ga neki AV do sad, ne brini... 1
shimpu Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Kako da na telefonu napravim playlistu od pesama koje sam skinuo. Dakle treba da napravim playlstu i da slusam preko blututa. U kolima preko punjaca. Sve sam lepo namestio, ide pesma i onda kad se zavrsi nece da ide sledeca nego tu stane
אַף אֶחָד Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 20 minutes ago, shimpr said: Kako da na telefonu napravim playlistu od pesama koje sam skinuo. Dakle treba da napravim playlstu i da slusam preko blututa. U kolima preko punjaca. Sve sam lepo namestio, ide pesma i onda kad se zavrsi nece da ide sledeca nego tu stane Ja koristim VLC na telefonu, radi bez problema.
Hamlet Strašni Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Шта да радим у ситуацији када одем на сајт и треба да кликнем на иконицу да почне преузимање, а ли сваки пут када кликнем ми отвори нову картицу са рекламама или чак нови прозор? Буквално сам 50 пута кликнуо и увек исто...
אַף אֶחָד Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Шта да радим у ситуацији када одем на сајт и треба да кликнем на иконицу да почне преузимање, а ли сваки пут када кликнем ми отвори нову картицу са рекламама или чак нови прозор? Буквално сам 50 пута кликнуо и увек исто... Koji sajt? Nesto legalno (pun intended!)? Desavalo mi se, kapiram da je najcesce simptom toga da je originalni dokument obrisan. Pa ajde da kliknes jos neki put dok ih ne oteras u picku materinu.
radisa Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 3 minutes ago, Hamlet Strašni said: Шта да радим у ситуацији када одем на сајт и треба да кликнем на иконицу да почне преузимање, а ли сваки пут када кликнем ми отвори нову картицу са рекламама или чак нови прозор? Буквално сам 50 пута кликнуо и увек исто... Nađi to na nekom drugom mestu, ako je moguće.... najevrovatnije, to ni ne postoji ispod tog linka...
vememah Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Obično treba da napustiš taj sajt pošto je lažan i potražiš to što ti treba na drugom mestu.
Recommended Posts