Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Koji je najbolji program za vraćanje izbrisanih fajlova (pc/win7)?

Posted

Jbg Indy, mislio sam da je jasno šta hoću da kažem. Hteo sam da se registrujem preko web browsera na PCu, ne preko aplikacije na iOS/Androidu. Klip gore je za aplikaciju, ne pomaže mi. Na kraju sam skinuo app i tamo je prošla registracija.

• 2 weeks later...
Posted

Kako moze da se grebuje tekma sa prenosa?

Posted
On 16.7.2021. at 16:41, John Coltrane said:

Koji je najbolji program za vraćanje izbrisanih fajlova (pc/win7)?

Get Data Back

Posted

e ajde smirite paranoika u meni. skinuo sam onu aplikaciju za citac saobracajne sa sajta mupa i nesto krenuo da se tripujem da mozda murija ne koristi taj app da prati sta radimo izmedju ostalog :lolol: koliki je to bulshit od 0 do 100?

Posted

Pronasao bi ga neki AV do sad, ne brini... :)

Posted
28 minutes ago, radisa said:

Pronasao bi ga neki AV do sad, ne brini... :)

BrownJollyIvorybilledwoodpecker-size_res

• Haha 1
Posted

Kako da na telefonu napravim playlistu od pesama koje sam skinuo. Dakle treba da napravim playlstu i da slusam preko blututa. U kolima preko punjaca. Sve sam lepo namestio, ide pesma i onda kad se zavrsi nece da ide sledeca nego tu stane

Posted
20 minutes ago, shimpr said:

Kako da na telefonu napravim playlistu od pesama koje sam skinuo. Dakle treba da napravim playlstu i da slusam preko blututa. U kolima preko punjaca. Sve sam lepo namestio, ide pesma i onda kad se zavrsi nece da ide sledeca nego tu stane

Ja koristim VLC na telefonu, radi bez problema.

Posted

Шта да радим у ситуацији када одем на сајт и треба да кликнем на иконицу да почне преузимање, а ли сваки пут када кликнем ми отвори нову картицу са рекламама или чак нови прозор? Буквално сам 50 пута кликнуо и увек исто...

Posted
1 minute ago, Hamlet Strašni said:

Шта да радим у ситуацији када одем на сајт и треба да кликнем на иконицу да почне преузимање, а ли сваки пут када кликнем ми отвори нову картицу са рекламама или чак нови прозор? Буквално сам 50 пута кликнуо и увек исто...

Koji sajt? Nesto legalno (pun intended!)?

Desavalo mi se, kapiram da je najcesce simptom toga da je originalni dokument obrisan. Pa ajde da kliknes jos neki put dok ih ne oteras u picku materinu.

Posted
3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Nađi to na nekom drugom mestu, ako je moguće.... najevrovatnije, to ni ne postoji ispod tog linka...

Posted

Obično treba da napustiš taj sajt pošto je lažan i potražiš to što ti treba na drugom mestu.