John Coltrane Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 4 hours ago, ragasto said: Camtasia ima free trial od mesec dana, vidi da li ti je dovoljno. Odličan program. @John Coltrane Hoću neke dokumentarce sa BBC da arhiviram pošto toga nema po trafikama™ Hvala. 3 hours ago, vememah said: Ima besplatni Potplayer (alternativa VLC-u) mogućnost snimanja ekrana. https://www.journeybytes.com/how-to-use-potplayer-for-screen-recording/ https://www.journeybytes.com/how-to-use-potplayer-to-record-videos-from-different-sources/ Dok sam guglao naleteh na opciju da i VLC može da snima ekran. Hvala. 1 hour ago, Velocipede said: Ima Windows 10 built-in alat za snimanje ekrana u okviru Xbox Game Bar-a. Ja sam i dalje na 7, ali hvala.
vememah Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Ovaj programčić je omogućavao download sadržaja sa iPlayera. Mislim da još radi, ali trenutno nemam pristup da proverim. https://github.com/get-iplayer/get_iplayer/wiki/windows
steins Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 hour ago, Velocipede said: Ako hoćeš "legalan ključ", ali da nije tvoj :), onda možeš da kupiš na ebay-u ili na sajtovima koji prodaju te ključeve, lako ćeš ih naći guglanjem... Imaš i youtubere koji daju kod za dodatni popust na određenim sajtovima tog tipa. A ako hoćeš baš legalan i da je tvoj, onda zvanična prodavnica. Da li ti uopšte treba ključ? 99% stvari radi i na neaktiviranom Windowsu... Npr. ne možeš direktno da promeniš wallpaper ako nisi aktivirao, ostalo radi... Ma izbacuje mi onu notifikaciju pa me nervira
radisa Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 35 minutes ago, steins said: Ma izbacuje mi onu notifikaciju pa me nervira Pogledaj PM...
napadaj Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Firefox puca kad ubacim Intezinu ebanking karticu u čitač, samo se ugasi program istog momenta. Ima li neko ideju šta može da bude problem? Ista stvar se događa na dva različita računara, kapiram da je nešto do sertifikata.
John Coltrane Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 18 hours ago, vememah said: Ovaj programčić je omogućavao download sadržaja sa iPlayera. Mislim da još radi, ali trenutno nemam pristup da proverim. https://github.com/get-iplayer/get_iplayer/wiki/windows Špasnko selo za mene, samo me šamaraju sa stranice na stranicu... Jebo mater staviću mobilni na neki kurac i fiksirati i nek snima sa ekrana
Peter Fan Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 On 6.7.2021. at 7:55, Peter Fan said: Znam da je vec bilo negde, ali ne mogu naci: treba bi internert u SRB, ali da ne uzimam mjesecnu pretplatu, vec nekakav pay-as-you go ili prepaid opcija. Ima li nesto bolje od ovog? Pripejd mobilni internet (telenor.rs) Na kraju sam kupio SIM karticu kod Telenora za 3 hiljade dinara i 150 GB mjesecno, bez ugovorne obaveze i koristim stari telefon kao hotspot. Veoma brz internet, zasad zadovoljan ali videcemo u ponedeljak kad pocnem raditi malo ozbiljnije stvari od emaila. Ali sad sam i ja digitalni nomad :-) 1
Frank Pembleton Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Na kraju sam kupio SIM karticu kod Telenora za 3 hiljade dinara i 150 GB mjesecno, bez ugovorne obaveze i koristim stari telefon kao hotspot. Veoma brz internet, zasad zadovoljan ali videcemo u ponedeljak kad pocnem raditi malo ozbiljnije stvari od emaila. Ali sad sam i ja digitalni nomad :-)Eno ima i "vakcinacija za digitalne nomade", najavila Brnaba... Shiit has hit the fan
radisa Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 19 hours ago, Peter Fan said: Na kraju sam kupio SIM karticu kod Telenora za 3 hiljade dinara i 150 GB mjesecno, bez ugovorne obaveze i koristim stari telefon kao hotspot. Veoma brz internet, zasad zadovoljan ali videcemo u ponedeljak kad pocnem raditi malo ozbiljnije stvari od emaila. Ali sad sam i ja digitalni nomad :-) Ja koristim i Telenor i VIP za dosta ozbiljne stvari (u nuždi) i nikad sniam imao problema, radilo mi isto kao kod kuće na kablu... 1
Peter Fan Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 5 hours ago, Frank Pembleton said: Eno ima i "vakcinacija za digitalne nomade", najavila Brnaba ... Shiit has hit the fan Pa ja bez vakcinacije ne bih ne polazio na put, a kontam da je onaj ko se htio vakcinisati, vec je to odradio tamo odakle je i dosao. Tako da mislim da je to vise nekakav PR nego nesto sto bilo ko ima konkretne koristi.
Peter Fan Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Evo da izvijestim, ako nekoga interesuje: mjerena brzina 65/5.1 Mbps sto je veoma solidno, cak i bolje sto nekad dobijam kuci na kablovski prikljucak koji je nominalno na 250 dowloads. No, sto je najvaznije nije mi pukla konekcija ni jednom za cijeli dan, plus sam imao jedno intenzivno kacenje i donwload/upload sa SAP BW i MS Power BI koje zna da ponekad "stucne" i kad sam kuci. Tako da zasad - bravo Telenor!
eumeswil Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 (edited) Koje je rešenje za to što Twitter ne šalje verifikacioni kod na mobilni? Edited July 15, 2021 by eumeswil
eumeswil Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Fazon je što ja to radim preko PCa, ništa u appu, niti hoću da ga koristim tako.
Recommended Posts