kipo Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Ti su poslupi a nemoj da se zajebes pa narucis ebay kineski za 6-7 evra, takvo sranje da ne može uhvatiti gps. Ako je tel u igri, imas apps za android koji rade posao. Ovo sam npr testirao, fino radi
renne Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Uzmi R3.14, nek ti neko sastavi, isprogramira i voila, nema druge
Caligula Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Sta je to? Guglo, nema nista, ispade neka Linux platformica
Frank Pembleton Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Ti su poslupi a nemoj da se zajebes pa narucis ebay kineski za 6-7 evra, takvo sranje da ne može uhvatiti gps. Ako je tel u igri, imas apps za android koji rade posao. Ovo sam npr testirao, fino radiImao sam iskustva sa kineskim, dobro je hvatao gps napolju, problem može biti napajanje, tj. ovom je baterija bila slaba , po mom utisku...Moralo je punjenje na 2-3 dana...Možda je rešivo dodatnim napajanjem...
kipo Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Moguće da sam ja ubo neki shit. Bio je q60 ako se ne varam, nije htio da uhvati gps na oblačan dan
Time Crisis Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 hours ago, Caligula said: Bukvalno ovo sto sam naveo. Zamisli da u dzepu imas GPS divajs koji ii iz tvog stana i sa Novog Beograda i iz Barselone moze da prima i salje podatke, dakle ma gde se ti sa njim nalazio. WiFi tesko jer nije sve pokriveno, dakle morala bi mob kartica, zar ne? Ovako nešto? https://www.telenor.rs/webshop/sr/Privatni-korisnici/Satovi-i-oprema/Pet/Tracker/
Caligula Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Problem je sto ovo ne radi svuda (po svetu). Ovo ima neki raspon (tip mreze WiFi)
Time Crisis Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 3 minutes ago, Caligula said: Problem je sto ovo ne radi svuda (po svetu). Ovo ima neki raspon (tip mreze WiFi) Pa ima i SIM karticu, ne samo Wifi; e sad da li bi u romingu radio i koliko bi koštalo, to bi već morao pitati.
Time Crisis Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 1 minute ago, renne said: Roming je generalno problem, i ako bude sam projektovao Može uvek da ubaci karticu nekog evropskog operatera kad je napolju, po Evropi valjda više nema rominga?
Caligula Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 10 minutes ago, renne said: Roming je generalno problem, i ako bude sam projektovao Pa to. Ma kakvi sam da projektujem, ovo je na nivou bazicne provere izvodljivosti. Tipa korisnik bi onda morao da kupuje karticu lokalnog operatera ako putuje (da bi prosao jeftinije) Zato pitam koliko bajtova (para u roamingu) trosi ako na minut (npr) salje GPS polozaj nekom serveru. Racunam, ako je u takvom nekom stend baju, valjda nije mnogo velika potrosnja interneta.
katamaran Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Nije pitanje nego rant. Da sam vlasnik fajlhostera tacno bih donirao pare premium link generatorima. Od 99% samo da pocupas kosu na glavi i otrcis da platis premium nalog. Onaj jedan sto valja smanjio na dva linka dnevno. A dasnas skidam li skidam jer ne mogu da nadjem alat da resi neku budalastinu kako treba. Najtuznije je sto moja generalna alatka odradi bez problema 99% od potrebnog al glicuje i neupotrbljiva mi je za ovo.
katamaran Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) Ipka imam jedno pitanje... Sajt je ovaj http://www.profm.ro/ Da li je moguce navigacijom doci do (recimo) http://www.profm.ro/radio/profm-classic-rock ili ostalih kanala (trebalo bi da ih bude cak desetak) Poprilicno sam siguran da su poukidali te kanale a da su ovi direktni likovi za sada neobrisani. U svakom slucaju ne rade. Poprilicno sam siguran u ovo al ne bih bas da se ispalim na poslu... Ima tu jos dosta cudnih momenata al bih vas samo zbunio. Kljucno pitanje - postoje li ti kanali jos uvek negde na ovom sajtu? edit: http://www.profm.ro/radio otvara samo glavnu stanicu (vidi se frekvencija). Ti kanali bi trebali da rade samo kao web radio. Ako postoje negde na sajtu bi morao da bude njihov izbor. Nekad je sigurno i bio, al sam ubedjen da su ukinuli. Gomila tih kanala mi je vec dosla pod mac bato al desetak navodno jos rade al i kad dobacis do tog kanala direktnim linkom nema muzike... Edited May 6, 2018 by katamaran
Recommended Posts