renne Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 56 minutes ago, ToniAdams said: Nisam ja rokfeler Moća advokat Opravio da valja
Moća Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Samo@hella zna kako je meni.Sent from my Le X620 using Tapatalk
katamaran Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 3 hours ago, ToniAdams said: Nisam ja rokfeler Ili verzija moje komsinice (mrtva ozbiljna) nisam ja rotvajler™
katamaran Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 (edited) Jel moze neko sa chrome-om (znam da radi iz drugih browsera) da proba da pusti ovaj radio? http://streema.com/radios/Radio_Nacional_Da_Amazonia (klik na veliko play dugme bi trebalo da otvori plejer u pop up-u i ako je sve u redu da pusti radio posle nekog vremena. Samo da napomenem da ce mu mozda trebati 30-ak sekundi jer mi je toliko trebalo iz ff-a. Bitno mi je da znam da li svima zabaguje u chrome-u il je nesto do mog) Meni se desi ovo umesto da ucita stream edit: tehnicki deo problema. Onaj ko ce samo da proba da pusti iz chrome-a ne mora ni da se zamara sa citanjem ovog Ovo eventualno ako neko strucniji zna kako da resim problem ako je do mene. Budali mi samo na stanicama koje koriste HLS protokol, ostale rade normalno. Imam ghostery u chrome-u al ga iskljucim da bi se ucitavali oglasi. Imam instaliran i neki native HLS playback plugin koji mi je najsumnjiviji al se nista ne promeni kad ga disejblujem. Edited March 10, 2018 by katamaran
katamaran Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 (edited) Isto ovako sivo ko kod mene? Hvala puno, znaci problem je do njih. edit: sad sam probao u incognito sto mu valjda dodje neki safe mode i sve isto. Valjda mi nece praviti probleme u poslu, nikako mi se ne prelazi na firefox. Valjda nece, plejer od ovog radija najnormalnije radi na njihovoj strani http://radios.ebc.com.br/aovivo?emissora=radio-nacional-da-amazonia Po svemu sudeci streema web plejer zabaguje kad iz chrome-a treba da pusti stream koji koristi HLS protokol. Edited March 10, 2018 by katamaran
Deda Drda Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Isto. Prvo se na sekund pojavi pop-up sa "connecting", a onda ovo sivo. Nema na cemu
katamaran Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Jos jednom hvala Mnogo mi znaci info. Da je do mene satima bih se mlatio oko ovoga.
katamaran Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Fuck, vise bi mi odgovaralo da je do njih... Mozda imas stariju verziju chrome-a a baguje sa najsvezijom...
ToniAdams Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 moguce da je do lokacije. inace stvarno odmah otvorio.
katamaran Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 (edited) Nije geoblok. Sad cu da probam sa laptopa i u nekom virtuelnom browseru. edit: otvorio si pogresnu stvar, to radi i meni ovo se testira http://streema.com/radios/Radio_Nacional_Da_Amazonia Edited March 10, 2018 by katamaran
renne Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 3 minutes ago, katamaran said: Fuck, vise bi mi odgovaralo da je do njih... Mozda imas stariju verziju chrome-a a baguje sa najsvezijom... ipak je geoblok, radi i meni kad sam promenio IP
Recommended Posts