Krošek Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 (edited) usb kontroler ti se sjebao win apdejtom, skini snappy driver installer i instaliraj neke starije/bolje drajvere skini ovaj program i vidi sta ima: http://www.uwe-sieber.de/usbtreeview_e.html Edited January 4, 2018 by Krošek
ToniAdams Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 hvala puno. zaista je dan pred toga odradjen onaj veliki apdejt. zivio vindous i njini inzinjeri, nasadim ih.
katamaran Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Win 10 mi sve vise ide na pimpek... Ne radi mi ctrl+c, ctrl+v i shift+=(+) dugmici rade... probao sam da obrisem keyboard drajver
katamaran Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Zakacio sam moju voljenu mehanicku i sve radi. Morao sam da sklonim mehanicku jer mi gubi kontakt. Ljudski radi samo kad fenom zagrejem ulaz kabla u tastaturu pa sam vratio neku staru drkavu multimedijalnu da je ne feniram svaki cas. Moram da nadjem servis koji ce da mi sredi ovu mehanicku.
katamaran Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 (edited) Moja je ps2 al mislim da su iste 4 zice u kablu. Al dzaba kad ne znam da lemim a servisima se ne mili da se mlate sa tastaturama. Pre par meseci sam sipao neki dvokomponentni lepak izmedju dzeka i ploce od tastature i jedno vreme ja tako radila ko bombona. Posle je pocela sve vise i vise da zeza dok me nije dovoljno sludela pa sam je skinuo. Sad sam umesto pritiskanja dzeka gurnuo srafciger i malo ga rasklimao i veceras uglavnom radi Moguce da sam sklonio neki visak lepka. Nemam iskustva sa famoznom ibm model m al ne verujem da moze znacajno bolje od ovoga Spoiler edit: imam utisak da kucam jedno 3 puta brze na njoj. Edited January 5, 2018 by katamaran
Krošek Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 da, isto 4 zice. ne treba da znas da lemis za ovo (pipnes i gotovo maltene), "znati lemiti" je potrebno tek za nesto tipa:
katamaran Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 (edited) Zato me i cudi sto nijedan servis nece da je radi. Kontam da im je to easy money al nece. Tacno znam u cemu je problem i na par mesta sam pitao. edit: ispod ovog dzeka gubi kontakt https://ibb.co/jnUc1b Edited January 5, 2018 by katamaran
Krošek Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 (edited) ok onda "popravi" bezicnu tastaturu. iskljuci bezicnu tastaturu, skini ovaj program http://www.uwe-sieber.de/misc_tools_e.html i pametno obrisi sve sto ima veze sa tastaturama. ako imas neki program tipa logitech setpoint i sl. aninstaliraj ga prvo. onda spoji bezicnu edit: ako si oldskul kao ja, tu bi se mogao ubaciti i neki reboot Edited January 5, 2018 by Krošek
katamaran Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Ma popravio sam (kao) ovu mehanicku. Sljaka vec par sati U poslednje vreme je radila samo 10-15 minuta posle feniranja pa sam digao ruke od nje al se veceras ispostavilo da je bolje sto sam malo rasklimao dzek nego da ga pritiskam.
katamaran Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Fenomenalnost od tastature. Prvo mi je ovako "neugledna" mesecima stojala bezveze dok je nisam probao iz nekog razloga. Once you go black (alps) you never go back Sad je najradije nikad ne bih zamenio. Prosle godine je neki biciklisticki sajt imao nagradnu igru koja je imala veze sa brzim kucanjem. Nisu mi priznali rezultat jer je softver pomislio da varam
Marvin (Paranoid Android) Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Holy Mother of God, šta su ovo uradili sa Skajpom?
jms_uk Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Holy Mother of God, šta su ovo uradili sa Skajpom? Sta je bilo? Ja sam jos na 7.58
Marvin (Paranoid Android) Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Potpuno su ga redizajnirali da bude samo tipa mobilna aplikacija - svi kontakti su ćušnuti na jednu stranu, ne možeš više da otvaraš odvojene prozorčiće za svaki chat, sve stoji vizuelno samo na jednom prostoru, pa ako imaš 5 otvorenih chatova, moraš da šaltaš mišem klikajući na ovog kontakta ili onog kontakta. Jebo te.
Recommended Posts