pbg12345 Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 pa ima veze. mozemo sad da se lazemo, ali to je glavni razlog zasto se masovno prati. ili ajde, zasto se pocelo sa pracenjem jbg, domace teme, mesto radnje, jezik... a meni meso bas zbog toga u startu ima plus. i nisu to bosancine, nego krajisnici! da prepoznajes razliku odmah bi ucio kako nema onog usiljenog humora za koji svaki (istocno) bosanac sarajlija smatra da je bogom dan
ToniAdams Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) Ma zezam se. Deluje ok al je već bilo dockan. Plus mi vuče na neku depru tešku što mi sad ne treba. Edited December 5, 2017 by ToniAdams
ToniAdams Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Čime je kičić tačno zadužio bugare kad su sve sami uradili? Ono sečivo što su doturili ćeli?
palikaris Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Sredio da se zandari posalju na razna mesta po gradu, da ih u stanici ostane nekoliko.
Bright Billy Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 1 hour ago, pbg12345 said: meni bjelogrliceva uloga problematicna u nekim delovima npr ljubavna prica sa bankarkom tu bi valjda ovaj trebao biti nekakav baja, a on ni blizu toga ona scena kad jase konja a ona ga zeljno gleda, a on matora mala debela klempava drtina, nekakko mi ne ide to slazem se, uzasno je tanak u tom delu price. u kombinaciji sa napacenom bivsom zenom je dobar, al sa bankarkom ne prolazi. sve ostalo je ok, lezi mu taj pandur/luzer stav... inace, rusi su mi tanki glumacki, al verovatno su ih doveli iz neke njihove zonske lige... makedonci (deda, riba i ovaj sto mardelja) glume odlicno, iako su njihovi likovi najtanje napisani. pavelic je uzasno odglumljen.
ToniAdams Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 26 minutes ago, palikaris said: Sredio da se zandari posalju na razna mesta po gradu, da ih u stanici ostane nekoliko. Ok, ima smisla, al mi je baš smešan ceo fazon sa pet žandara u gradu. Deda makedonac je najjači, špageti vestern baja. Noar bjela mi je najslabiji daleko od bitnijih, čak je i zubi domine kulji . Krojač je isto dosta kul. Brat antara jes hrvat al baš je užasan.
pbg12345 Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 to za pavelica svakako ne znam kakav je taj zlotvor bio privatno ali coveka koji je odgovoran za smrt stotina hiljada i pokusaj istrebljenja jednog naroda su mogli predstaviti i drugacije nego zajebanta koji voli popit' i zagalamit', kocku, zene sa sve onim uobicajenim stereotipima o hrvatima jeste da nije dokumentarac, ali opet
copkillah Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 pa onako, prikazan je kao vrlo arogantna osoba koja ne krije koliko ne voli Srbe, ne vidim ga baš kao zajebanta
ToniAdams Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) Ona slo mo scena kad izlazi iz kola da kupi kajmak je wtf. Pre bi za njega reko da je hercegovac nego za hercegovca. Edit, ko mi objasni zašto bela jaše konja može da me vodi na pivo. Edited December 5, 2017 by ToniAdams
Reaktor Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 3 minutes ago, ToniAdams said: Edit, ko mi objasni zašto bela jaše konja može da me vodi na pivo. Referenca na Trejnspoting
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 još je mikelanđelo antonjoni rekao kad ne znaš šta uvek možeš staviti kadar konja koji juri poljem sad, bela je malo u ego tripu i nije mu bio dovoljan konj. jebeš kadar bez mene, reče i skoči na sedlo
ToniAdams Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) E jel nije arcibald rajs u rl bio patolog, a ne istoričar? Ono, mogli su i teslu ili mokranjca mesto njega da ubace da tumači. Ok, mokranjac je već bio umro al nema veze. Edited December 5, 2017 by ToniAdams Mirelam je debeo
Recommended Posts