December 1, 2025Dec 1 9,7 mila majko evo i ja završio pre bukvalno par minutaostajem pri tome da je zabavno, ali da je preglupo i da je mnogo toga na silukao onaj dijalog gde tunel zovu "dick" pa "if it's too hard, I'll find a way to soften it" KRINDŽ
December 1, 2025Dec 1 Da, da, pre toga ona Uman Turman jr izjavljuje “dick! i like dick”Mislim da ni 12godišnjem goofsu ovo ne bi bilo smešno.Mali debeli mi je otkrovenje sezone, za razliku od male crnkinje kojoj su porasle sise za tri meseca u Hawkingu.
December 11, 2025Dec 11 Ne smem da gledam koliko deluje glupo iz dalekaPrvu sezonu odgledao i bila mi je OK kao neka nostalgicna oda osamdesetim godinama proslog veka, taj vajb. Sledeca sezona bila mi je negledljiva koliko je bila glupa i nelogicna. U medjuvremenu inteligentna Eleven je izrasla u mesnatu, sisatu i dupatu odraslu cetrdesetogodisnjakinju iritantnog ponasanja pa mi je i sa te strane tesko da uopste pocnem da gledam ovu novu sezonu a bombarduju reklamom silno, sa svih strana. Edited December 11, 2025Dec 11 by Caligula
December 28, 2025Dec 28 Ja i dalje ne verujem da su 12 sati potrošili na snimanje one jedne scene, koja je dodata na zahtev jednog glumca. Da ne spojlujem sada, ali ko je gledao, skontaće.
December 28, 2025Dec 28 6 minutes ago, dunja said:jel misliš na glumca zbog koga neki bojkotuju ST jer...zionism?Baš na njega.
December 28, 2025Dec 28 Znaci resenje da se porazi Vekna je da Will prizna da je gej, nista gluplje nije snimljeno u povijesti.
December 28, 2025Dec 28 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:Znaci resenje da se porazi Vekna je da Will prizna da je gej, nista gluplje nije snimljeno u povijesti.poster za cringe premotavanje scene
December 28, 2025Dec 28 Nije ni čudo što su plakali tokom scene, plakao bih i ja posle 12 sati maltretiranja