napadaj Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Pre dve nedelje slučajno stadoh svojim C4 pored Kie Xceed koja se reklamira kao crossover. Moj auto je bar 10% veći od te Kie, nema potrebe ni da sedam u nju da bih video kakva je, a sviđala mi se. 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) meni se xceed svidjao 2 dana lep mi je onaj nihov karavan/hecbek Edited August 18, 2023 by extragluv
napadaj Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Meni je baš zapala za oko, ali me je veličina razočarala. Posebno mi nije jasan korak unazad u dizajnu Sportage, nova verzija mi je ružna u poređenju sa prethodne dve. 1
Desmond Bojčinski Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 9 hours ago, LeBron said: ali osnovno mi je za u rikverc da se okrenem, jos i levu ruku stavim na suvozacko sediste, kao neki nisan Jel ti volan na desnoj strani ili je to neki novi tiktok trend?
Desmond Bojčinski Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 6 hours ago, bags said: Gabariti SUVova rastu ali prilicno sam siguran da se prostor unutra smanjuje. Pa cak i prtljaznik. Ne znam kako nazvati taj paradoks. +1 Neverovatno mi da Pežo koji je par centimetara uži/kraći/niži od Rava ima mesta čini mi se, pogotovo pozadi i u gepeku, osetno više.
LeBron Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 20 minutes ago, desboj said: Jel ti volan na desnoj strani ili je to neki novi tiktok trend? Desnu, greska
Uskebasi Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 13 hours ago, napadaj said: Meni je baš zapala za oko, ali me je veličina razočarala. Posebno mi nije jasan korak unazad u dizajnu Sportage, nova verzija mi je ružna u poređenju sa prethodne dve. Meni je Tucson mnogo lepsi dizajn, a kazu da je prakticno isti auto. 2
jms_uk Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 14 hours ago, desboj said: +1 Neverovatno mi da Pežo koji je par centimetara uži/kraći/niži od Rava ima mesta čini mi se, pogotovo pozadi i u gepeku, osetno više. odakle je ovo vizuelno poredjenje?
Desmond Bojčinski Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 https://www.carsized.com/en/cars/compare/peugeot-5008-2009-minivan-vs-toyota-highlander-2019-suv/ 1
LeBron Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Da li neko slucajno ima iskustva sa Reno Australom? Full hibrid. Kazu da je naslednik Kadjara.
Mil@n Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 On 18. 8. 2023. at 21:32, napadaj said: Posebno mi nije jasan korak unazad u dizajnu Sportage, nova verzija mi je ružna u poređenju sa prethodne dve. Novi sportage ubija. Stari su bili baš prosečni, klasične linije, auto koji se vizuelno ni po čemu nije izdvajao.
Vapad Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 minute ago, Mil@n said: Novi sportage ubija. Stari su bili baš prosečni, klasične linije, auto koji se vizuelno ni po čemu nije izdvajao. Uf, ne bih se složio uopšte kolega, baš su prethodna dva bila prepoznatljiva i lepa, da ne kažem, za sva vremena. Što je verovatno doprinelo popularnosti. Ona pre-prethodna verzija jeste konzervativnija ali kad znaš da je on parnjak ix35 koji izgleda nekako tupavo vidiš da je zapravo bila odlična. Naslednik, prethodni model, je evoluirao i zapravo je baš lep iako not my cup of tea. Ovaj novi je onako, generički kvazi-futuristički sa jako ružnom svetlosnom grupom i prenatrpan. Te bele led kandže su baš baš ružne. Mislim generalno si koji stavljaju bela svetla treba da odgovaraju za još jednu stavku koja čini vožnju manje bezbednom, mnogo me više zaslepe ta nova svetla... ne znam koja je logika i da li su neka istraživanja pokazala da je kao bolje ili je samo jeftinije/tako stiglo iz kine.... 2
Mil@n Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Could not disagree more, njega je prodavala cena, mogao si da voziš SUV za 20k eura, i to sasvim solidan (kvalitet, pogotovu odnos cena kvalitet ne dovodim u pitanje). Ja volim futurističke modele i linije, logično je da mi novi više pasuje, stari je imao neku klasičnu zaobljenu liniju, i kao što rekoh, ne izdvaja se ni po čemu. Kao burence na točkovima vs ovo: u moojoj knjizi nema dileme.. Ne sviđa mi se ni zadnji kraj, ni taj gril napred, ni farovi, podsećaju na farove kod juke-e koji je realno baš gadnjikav. 1
Ardian Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Heh, šta su ti ukusi. Mene je baš zadnji kraj kupio. Najlepši mi je otpozadi, pa sa strane, pa spreda (no pun intended). BTW, da referišem da mi je baš drago da sam uzeo viši paket opreme. Mnogo znači ono brdo senzora i pomagala, kvalitetniji materijali itd. A ponekad zažalim što se nisam protegao i do 45k za GT Line ...
Recommended Posts