duda Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to što nisu mogli da garantuju rok isporuke, naravno kada uplatim iznos Čekaj, ti si uplatio sav novac i nisi znao rok isporuke ? Kod koje kuće ?
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 nisam, zato nisam ni uplatio za nisan nisu mogli da garantuju isporuku(ni za 6, ni za 9 meseci), a istu stvar je u škodi je doživeo moj kolega posle isteka roka, prvo su produžili za 3m, pa za 6m(mislim da je kola dobio u julu/avgustu a trebao je u oktobru prethodne godine) imao sam lovu i nisam želeo da čekam bilo šta 1
Popular Post Valk Posted April 11, 2023 Popular Post Posted April 11, 2023 52 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: imao sam lovu i nisam želeo da čekam bilo šta Zli Gli na aparatima 1 11
Ardian Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kiju nisu pogodile nestašice poluprovodnikatm Da pojasnim. Izvestan broj Sportaž(ov)a* je opredeljen za KMAG (Kia Adria), u Fresh Plus opremi (još je nisu videli) i u raznim bojama. I sad, u svim Kia predstavništvima u EX-YU + ALB, kupci imaju mogućnost da rezervišu neki primerak. Ne znam kad je to naručeno/opredeljeno i koliko je zapravo čekanje, ali je, tvrde, izvesno da stiže u drugoj polovini Maja. Ostalo je još malo primeraka na raspolaganju. *da li Sportaž ili Sportidž? Ma, zvaću ga je samo Kija.
Ardian Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 I ja ga tako zvao. A onda čujem po YT klipovima da ga Englezi zovu Sportaž. Rebus! Sportidž je lepše, svakako.
Mil@n Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 15 hours ago, nenad said: ovo sto kums kaze. jedini nov auto u zivotu sam kupio bivsoj zeni, 15 dana pre razvoda. Jel to znači da nisi znao da ćete da se razvedete ili... Si znao...
Ayatollah Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 (edited) 3 hours ago, Bir Adim Öte said: I ja ga tako zvao. A onda čujem po YT klipovima da ga Englezi zovu Sportaž. Rebus! Sportidž je lepše, svakako. A trebao bi da bude Sportejdž, ako se čita na engleskom. Stage, cage, page, engage... EDIT: Sve čestitke... Edited April 12, 2023 by Ayatollah
nenad Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 5 hours ago, Mil@n said: Jel to znači da nisi znao da ćete da se razvedete ili... Si znao... tovari magare dok je u blatu. znao sam, kako ne bih... 2
Popular Post duda Posted April 12, 2023 Popular Post Posted April 12, 2023 33 minutes ago, nenad said: tovari magare dok je u blatu. znao sam, kako ne bih... da ti nisi jedan moj prijatelj slučajno naime, čovek uradio potpuno istu stvar i još i malo keša dodao A u drugim vestima, dali smo kaparu za Yaris cross, benzinac, hybrid ipak bio izvan našeg budžeta a mi ni ne vozimo mnogo pa to i nije krucijalno. Bitno nam je da je auto podignuto, zbog glupog makadama preko koga idemo nekoliko puta godišnje, pa onda dok smo u selu bar jednom nedeljno do prodavnice i tako. Po BG sam maltene i prestala da vozim auto. Moj muž je inače zaljubljenik u Toyotu. Nekada davno kad je radio u Iraku, kaže posle peščane oluje svi stanu, samo Toyota vozi . 15 1
kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 @Svemir Zeka šta kažeš, bela privilegovana šoferka 1 1 1
duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Svemir Zeka šta kažeš, bela privilegovana šoferka Ne možeš ti da poseješ seme razdora između @Svemir Zeka i mene 2
radisa Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 @dùda Super he YarisCross... kad su ti rekli da stize? Moj RAV4 je trebao u maju, a realno, biće valjda septembar...
duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Just now, radisa said: @dùda Super he YarisCross... kad su ti rekli da stize? Moj RAV4 je trebao u maju, a realno, biće valjda septembar... E drago mi je kad mi ti kažeš da je super, znam da voziš Toyotu. Rekli su da će auto u proizvodnju u prvom kvartalu iduće godine. To znači da može da bude ovde najranije u februaru a najkasnije u aprilu. E sad, ako bude i kasnije, nama to nije problem. Naravno, bilo bi lepo da ipak stigne do tog aprila.
Tpojka Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Nekada davno kad je radio u Iraku, kaže posle peščane oluje svi stanu, samo Toyota vozi Tako sam slično čuo za Katar, mečkama i bembarama crkavaju klime dok se svi kunu u leksus.Doduše, priča je od prije ~20 godina, pa je moguće da sad i mečke valjaju.
Recommended Posts