ZokiAsov Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kiju nisu pogodile nestašice poluprovodnikatm Mozda samo lazu ko carevi
duda Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 (edited) Muž i ja šacujemo toyotu Yaris cross. Može, ali za godinu dana Nama se doduše ne žuri a pojeftiniti svakako neće . Ako se sada da avans, cena je garantovana. ed. Di je @radisa, da mi nahvali toyotu i olakša odluku Edited April 11, 2023 by dùda 3
Lancia Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 28 minutes ago, dùda said: Muž i ja šacujemo toyotu Yaris cross. Može, ali za godinu dana Nama se doduše ne žuri a pojeftiniti svakako neće . Ako se sada da avans, cena je garantovana. ed. Di je @radisa, da mi nahvali toyotu i olakša odluku Swadak je, ima glupkastu facu zlatni sa crnim krovom ili obrnuto izgleda bas dobro. 1
duda Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 4 minutes ago, Lancia said: Swadak je, ima glupkastu facu zlatni sa crnim krovom ili obrnuto izgleda bas dobro. Nema se para za te perverzije moj lančo . Samo osnovni paket, možda još da isprsimo za crvenu boju.
Lancia Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 3 minutes ago, dùda said: Nema se para za te perverzije moj lančo . Samo osnovni paket, možda još da isprsimo za crvenu boju. Ma nema veze, nemoj ti mene sve da slusas, lep je auto kako okrenes i generalno toyota = minimum glavobolje. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 1 hour ago, dùda said: Muž i ja šacujemo toyotu Yaris cross. Može, ali za godinu dana Nama se doduše ne žuri a pojeftiniti svakako neće . Ako se sada da avans, cena je garantovana. ed. Di je @radisa, da mi nahvali toyotu i olakša odluku odjebite to finansiranje srbijanskih dilera trenutno na polovniautomobili imaju tri, doduše sve hibridi, sa max kilometražom od 10.000 1
duda Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: odjebite to finansiranje srbijanskih dilera pa kako ih finansiram kad se ostavi polog 1000 e
nenad Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 1 minute ago, dùda said: pa kako ih finansiram kad se ostavi polog 1000 e tako sto uopste kupis auto od njih.
duda Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 2 minutes ago, nenad said: tako sto uopste kupis auto od njih. pa od koga vi ljudi kupujete nova auta
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 (edited) oni ti sa 1k€ garantuju cenu, al nešto ne verujem da će vam omogućiti da samo uplatite razliku u ceni i sutra buuum eto krosa prošle godine sam prolazio kroz to, i tada sam zaključio(a ne verujem da se nešto mnogo promenilo od tada) da je trenutno bolja opcija od novog automobila kupiti auto od max godinu dana i sa oko 10.000km odmah Edited April 11, 2023 by kud u maglu Simoviću
duda Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 meni je veća misterija zašto neko prodaje auto koje je prešlo 10000 nama su u prvoj priči rekli da plaćamo kada auto stigne. e sad da li je moguće da toliko lažu.
Popular Post nenad Posted April 11, 2023 Popular Post Posted April 11, 2023 4 minutes ago, dùda said: pa od koga vi ljudi kupujete nova auta ovo sto kums kaze. jedini nov auto u zivotu sam kupio bivsoj zeni, 15 dana pre razvoda. 1 2 9
duda Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: oni ti sa 1k€ garantuju cenu, al nešto ne verujem da će vam omogućiti da samo uplatite razliku u ceni i sutra buuum eto krosa prošle godine sam prolazio kroz to, i tada sam zaključio(a ne verujem da se nešto mnogo promenilo od tada) da je trenutno bolja opcija od novog automobila kupiti auto od max godinu dana i sa oko 10.000km odmah meni nikakav problem nije što ću čekati auto godinu dana. a to što se da 1k e i da mi garantuju cenu, to mi je isto ok pojasni mi koji je tebi bio problem ? što si čekao ili si morao ranije da platiš ?
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 to što nisu mogli da garantuju rok isporuke, naravno kada uplatim iznos
Recommended Posts