francuski sobar Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Boga mi nece Tramp dugo Al će dotle izgleda sve poutpuštat. To bar zna:P Lewadondwski, Christie, Bharara, Yates, Crowley, Reid, Flynn, Bannon, Comey ... red svojih, red njihovih, mogo bi Spicer bit sledeći.
iDemo Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 omca se suzava. A kandidata da izmaknu stolicu onoliko, ne? :)
roksi Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 (edited) A kandidata da izmaknu stolicu onoliko, ne? :) nesumnjivo! e: mada, sam je najveci krivac za to. ne treba njemu previse pomoci oko toga. Edited May 12, 2017 by roksi
iDemo Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 nesumnjivo!"Mala bara, puno krokodila", što bi rek'o rahmetli Baja Trlaja, filozof i humaništa... Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
roksi Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 "Mala bara, puno krokodila", što bi rek'o rahmetli Baja Trlaja, filozof i humaništa... nope, nope: e: mada, sam je najveci krivac za to. ne treba njemu previse pomoci oko toga.
iDemo Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 nope, nope: e: mada, sam je najveci krivac za to. ne treba njemu previse pomoci oko toga. Ko(nj)?? Drug POTUS?? Jao, jao...
roksi Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Ko(nj)?? Drug POTUS?? Jao, jao... videcemo... u medjuvremenu, predstava (s potencijalno tragicnim posledicama) se nastavlja. nadajmo se ne jos zadugo.
iDemo Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 videcemo... u medjuvremenu, predstava (s potencijalno tragicnim posledicama) se nastavlja. nadajmo se ne jos zadugo. Potencijalne tragicne posledice su permanent fixture i sa i bez budale/om.
roksi Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Potencijalne tragicne posledice su permanent fixture i sa i bez budale/om. i knew that it was coming;)) postoji jedno bitno ALI. ova budala je vec kategorija za sebe, bez presedana. a loose cannon. sto dokazuje svakim potezom. u tome je barem konsistentan;)
roksi Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 (edited) 'nači ipak nisu svi isti, ne? a jeste, ovaj briljira u svojoj posebnosti. upravo ta vrsta posebnosti je ono sto je svetu trebalo da se resi establishmenta i ocisti baru od (npr. goldman sachs;) kokodrila. not;) e: videlo se iz aviona da je taj lud ko struja. a opet su ga neki izabrali, +vecina ovde navijala za njega - a sad, kao, nije bilo tako.. Edited May 12, 2017 by roksi
iDemo Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 a jeste, ovaj briljira u svojoj posebnosti. upravo ta vrsta posebnosti je ono sto je svetu trebalo da se resi establishmenta i ocisti baru od (npr. goldman sachs;) kokodrila. not;) e: videlo se iz aviona da je taj lud ko struja. a opet su ga neki izabrali, +vecina ovde navijala za njega - a sad, kao, nije bilo tako..
Weenie Pooh Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 videlo se iz aviona da je taj lud ko struja. a opet su ga neki izabrali, +vecina ovde navijala za njega - a sad, kao, nije bilo tako..
francuski sobar Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Ja se i dalje nadam da će da pobedi Gledajući CNN on mi i onako lud deluje ko redak tračak razuma tamo :P
Recommended Posts