Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted

Boga mi nece Tramp dugo

Al će dotle izgleda sve poutpuštat. To bar zna:P

Lewadondwski, Christie, Bharara, Yates, Crowley, Reid, Flynn, Bannon, Comey ... red svojih, red njihovih, mogo bi Spicer bit sledeći.

Posted

omca se suzava. 

A kandidata da izmaknu™ stolicu onoliko, ne? :)

Posted (edited)

A kandidata da izmaknu™ stolicu onoliko, ne? :)

nesumnjivo!

e: mada, sam je najveci krivac za to. ne treba njemu previse pomoci oko toga.

Edited by roksi
Posted

nesumnjivo!

"Mala bara, puno krokodila", što bi rek'o rahmetli Baja Trlaja, filozof i humaništa...

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Posted

"Mala bara, puno krokodila", što bi rek'o rahmetli Baja Trlaja, filozof i humaništa...

nope, nope:

Posted

nope, nope:

Ko(nj)?? Drug™ POTUS?? 

Jao, jao... 

Posted

Ko(nj)?? Drug™ POTUS?? 

Jao, jao... 

videcemo... u medjuvremenu, predstava (s potencijalno tragicnim posledicama) se nastavlja. nadajmo se ne jos zadugo.

Posted

videcemo... u medjuvremenu, predstava (s potencijalno tragicnim posledicama) se nastavlja. nadajmo se ne jos zadugo.

Potencijalne tragicne posledice su permanent fixture i sa i bez budale/om™.

Posted

Potencijalne tragicne posledice su permanent fixture i sa i bez budale/om™.

i knew that it was coming;))

postoji jedno bitno ALI. ova budala je vec kategorija za sebe, bez presedana. a loose cannon. sto dokazuje svakim potezom. u tome je barem konsistentan;)

Posted (edited)

'nači ipak nisu svi isti, ne? 

a jeste, ovaj briljira u svojoj posebnosti. upravo ta vrsta posebnosti je ono sto je svetu trebalo da se resi establishmenta i ocisti baru od (npr. goldman sachs;) kokodrila. not;)

e: videlo se iz aviona da je taj lud ko struja. a opet su ga neki izabrali, +vecina ovde navijala za njega - a sad, kao, nije bilo tako..

Edited by roksi
Posted

a jeste, ovaj briljira u svojoj posebnosti. upravo ta vrsta posebnosti je ono sto je svetu trebalo da se resi establishmenta i ocisti baru od (npr. goldman sachs;) kokodrila. not;)

e: videlo se iz aviona da je taj lud ko struja. a opet su ga neki izabrali, +vecina ovde navijala za njega - a sad, kao, nije bilo tako..

:s_c:

Posted

videlo se iz aviona da je taj lud ko struja. a opet su ga neki izabrali, +vecina ovde navijala za njega - a sad, kao, nije bilo tako..

siawy.jpg

Posted

Ja se i dalje nadam da će da pobedi

Gledajući CNN on mi i onako lud deluje ko redak tračak razuma tamo :P

• Create New...