Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

22 minutes ago, James Marshall said:

Mnogo me to plaši i nervira. 

Vincent Cassel je malo prestario pa ni nema ko bi mogao korektno da glumi Spika,al ipak .Mnogo ce lose sve to da izgleda.Kao Takeshi Kovach drugi serijal.

ne može niko da glumi spikea, niko nije zapravo toliko kul u stvarnom životu :sleep:

18 minutes ago, Calavera said:

ne može niko da glumi spikea, niko nije zapravo toliko kul u stvarnom životu :sleep:

Ono sto jes jes.Spike je Corto ,Lupin i Decart u jednom.

Aal meni lici ovde bas222820-vincent-cassel-1999-950x0-2.jpg

Edited by askeladden

serija je dobra i za gledaoce koji nemaju veze sa akademijom, lijepo prikazuje navodni generacijski sukob ne docirajuci o njemu, za razliku od cetvrte sezone in treatment koji je po tom kao i po ostalim pitanjima tesko sranje

On 26.8.2021. at 22:41, Calavera said:

@Host se kandidovao jos pre neku godinu :D

Scenario za The Chair ladno pisala Amanda Peet

Em lepa, em multitalentovana :heart:

Jel gledao neko clickbait? Gledljivo i relativno ok za inace niske Netflix standarde. Ali ne mnogo vise od toga: klise, klise, klise, klise, pa onda neverovatan i nategnut obrt na kraju da bi se prikrili svi prethodni klisei. Jedno tri lige ispod Mare from Easttowna.

1 hour ago, chandra said:

Jel gledao neko clickbait? Gledljivo i relativno ok za inace niske Netflix standarde. Ali ne mnogo vise od toga: klise, klise, klise, klise, pa onda neverovatan i nategnut obrt na kraju da bi se prikrili svi prethodni klisei. Jedno tri lige ispod Mare from 

Ovo?

samo da prijavim da sam odgledao outer banks iz dosade...

na red dosao The Witcher: Nightmare of the Wolf, dobar

D.P. ( ne nije to sto prvo pada na pamet :naughty:) je za ostatak poprilicno osrednjeg trasha sa Netflixa pravo blago...

p.s.

ja sam do sada bio poprilicno ubedjen da je vojska u J.Koreji poprilicno tabu tema i da  se jednostavno ne bavi na ovako kriticki nacin

On 30.8.2021. at 13:21, chandra said:

Jel gledao neko clickbait? Gledljivo i relativno ok za inace niske Netflix standarde. Ali ne mnogo vise od toga: klise, klise, klise, klise, pa onda neverovatan i nategnut obrt na kraju da bi se prikrili svi prethodni klisei. Jedno tri lige ispod Mare from Easttowna.

ma los je clickbait

sto mi naravno nije smetalo da ga stucem u rekordnom roku, ipak sam pred dedlajnom, sta sam drugo mogla

4 hours ago, morgana said:

ma los je clickbait

sto mi naravno nije smetalo da ga stucem u rekordnom roku, ipak sam pred dedlajnom, sta sam drugo mogla

slazem se potuno da je los ("ok za relativno niske netflix standarde" = nije uzasan) i - gledljiv (i ja sam ga zbindzovao - 9/10 netflix serija ne stignem dalje od trejlera, na kraju 1% odgledamo dalje od 10 minuta prve epizode).

cak je i ova mala iz ruby sparks preterano losa ovde.

On 27.8.2021. at 6:09, Rowanoke said:

I pretužno. Barem meni (iz DH perspektive) bilo. U svakom slučaju, mislim da ću je u nekoj bližoj budućnosti ponovo odgledati, slistila sam je za popodne. @Budja hvala za preporuku :)