August 26, 20213 yr 22 minutes ago, James Marshall said: Mnogo me to plaši i nervira. Vincent Cassel je malo prestario pa ni nema ko bi mogao korektno da glumi Spika,al ipak .Mnogo ce lose sve to da izgleda.Kao Takeshi Kovach drugi serijal.
August 26, 20213 yr 18 minutes ago, Calavera said: ne može niko da glumi spikea, niko nije zapravo toliko kul u stvarnom životu Ono sto jes jes.Spike je Corto ,Lupin i Decart u jednom. Aal meni lici ovde bas Edited August 26, 20213 yr by askeladden
August 27, 20213 yr On 24.8.2021. at 3:03, -izm said: Je l gledao neko The Chair? Ako jeste, vredi li počinjati ili ipak pametnije/sadržajnije utrošiti sate? Predobroooo. Kultna serija za one koje rade u akademiji. https://www.buzzfeed.com/ranineutill/the-chair-how-women-of-color-dress-in-academia?fbclid=IwAR2b5fHr8oBwymXobQRU9oF-MrSsLad_pT11Yfb3UXYsGpnFovXN0TISH1k
August 27, 20213 yr serija je dobra i za gledaoce koji nemaju veze sa akademijom, lijepo prikazuje navodni generacijski sukob ne docirajuci o njemu, za razliku od cetvrte sezone in treatment koji je po tom kao i po ostalim pitanjima tesko sranje
August 28, 20213 yr On 26.8.2021. at 22:41, Calavera said: ne može niko da glumi spikea, niko nije zapravo toliko kul u stvarnom životu @Host se kandidovao jos pre neku godinu
August 30, 20213 yr Jel gledao neko clickbait? Gledljivo i relativno ok za inace niske Netflix standarde. Ali ne mnogo vise od toga: klise, klise, klise, klise, pa onda neverovatan i nategnut obrt na kraju da bi se prikrili svi prethodni klisei. Jedno tri lige ispod Mare from Easttowna.
August 30, 20213 yr 1 hour ago, chandra said: Jel gledao neko clickbait? Gledljivo i relativno ok za inace niske Netflix standarde. Ali ne mnogo vise od toga: klise, klise, klise, klise, pa onda neverovatan i nategnut obrt na kraju da bi se prikrili svi prethodni klisei. Jedno tri lige ispod Mare from Ovo?
August 30, 20213 yr samo da prijavim da sam odgledao outer banks iz dosade... na red dosao The Witcher: Nightmare of the Wolf, dobar
August 31, 20213 yr D.P. ( ne nije to sto prvo pada na pamet ) je za ostatak poprilicno osrednjeg trasha sa Netflixa pravo blago... p.s. ja sam do sada bio poprilicno ubedjen da je vojska u J.Koreji poprilicno tabu tema i da se jednostavno ne bavi na ovako kriticki nacin
August 31, 20213 yr On 30.8.2021. at 13:21, chandra said: Jel gledao neko clickbait? Gledljivo i relativno ok za inace niske Netflix standarde. Ali ne mnogo vise od toga: klise, klise, klise, klise, pa onda neverovatan i nategnut obrt na kraju da bi se prikrili svi prethodni klisei. Jedno tri lige ispod Mare from Easttowna. ma los je clickbait sto mi naravno nije smetalo da ga stucem u rekordnom roku, ipak sam pred dedlajnom, sta sam drugo mogla
September 1, 20213 yr 4 hours ago, morgana said: ma los je clickbait sto mi naravno nije smetalo da ga stucem u rekordnom roku, ipak sam pred dedlajnom, sta sam drugo mogla slazem se potuno da je los ("ok za relativno niske netflix standarde" = nije uzasan) i - gledljiv (i ja sam ga zbindzovao - 9/10 netflix serija ne stignem dalje od trejlera, na kraju 1% odgledamo dalje od 10 minuta prve epizode). cak je i ova mala iz ruby sparks preterano losa ovde.
September 1, 20213 yr On 27.8.2021. at 6:09, Rowanoke said: Predobroooo. Kultna serija za one koje rade u akademiji. https://www.buzzfeed.com/ranineutill/the-chair-how-women-of-color-dress-in-academia?fbclid=IwAR2b5fHr8oBwymXobQRU9oF-MrSsLad_pT11Yfb3UXYsGpnFovXN0TISH1k I pretužno. Barem meni (iz DH perspektive) bilo. U svakom slučaju, mislim da ću je u nekoj bližoj budućnosti ponovo odgledati, slistila sam je za popodne. @Budja hvala za preporuku