kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 ma ima i netflix, sad sam tek video da je u pitanju film
James Marshall Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Gledala drugarica, kaže u poređenju sa serijom dupe i oko. 1 1
אַף אֶחָד Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 2 minutes ago, James Marshall said: Nije to to nego neki podbačaj od filma. Ko cokolada Milica i patike Abibas? 1
vememah Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 (edited) Da, ocenjen sa svega 4,9 na IMDB-u (nema ga na Rottenu ni Metacriticu). https://www.imdb.com/title/tt10648714/ Edited July 26, 2021 by vememah
angelada Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Movies that made us, druga sezona, epizoda o Jurrasic Park *****
askeladden Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Hi men na Netflixu.Onog Silent Boba sto je pisao scenario treba naci i zatuci da nikad ne uzme olovku/tastaturu u ruke vise.Sve u svemu Batwoman 2.0.Spoileri jer niko ko dise kiseonik ne zasluzuje da se muci i gleda ono. 1
Caligula Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 On 26.7.2021. at 11:50, kud u maglu Simoviću said: jel započeo neko černobilj megasranje
ToniAdams Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 pogledo kingdom film, koji je zapravo prikvel seriji. saznali smo odakle zonbiji, i naravno, levicarenje. meni okej, nije rdjavo stvarno.
nisam ja Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 vidim da je fantastic fungi izišo na netflix. preporuka.
morgana Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 10 hours ago, askeladden said: Hi men na Netflixu.Onog Silent Boba sto je pisao scenario treba naci i zatuci da nikad ne uzme olovku/tastaturu u ruke vise.Sve u svemu Batwoman 2.0.Spoileri jer niko ko dise kiseonik ne zasluzuje da se muci i gleda ono. dovoljno je bilo vidjeti crtez u najavama prije par mjeseci, hi men kao oblajhani kristijan golubovic
Amos Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Zapravo, to sto je Adam predstavljen kao klinac je jedna od dobrih stvari u ovoj iteraciji. Inace nastavljeno podmladjivanje njegovog lika započeto u remake-u sa početka 2000ih. 1
nisam ja Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 meni je crtež generalno dobar, ima neki skubi du šmek, sa izuzetkom he-mana koji je groteskan.
askeladden Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Ma dobro crtez ,ali scenario?Butch Teela kao zenski Hi man?Pa jbmu orginalnost.
Ayatollah Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 (edited) Meni je Adam u stvari super, bolji nego u originalnoj seriji gde izgleda isto kao Hi-Men, samo drugačije obučen. Ima još primera, npr. i Orko mi je bolji nego u originalu. Čak mi ni Hi-Menov izgled nije toliki problem, koliko mi je problematičan Tilin izgled, jer je ona izgubila svu ženstvenost koja je bila jedna od glavnih karakteristika njenog lika, pa sada izgleda kao nabildovani androgin. Btw, vidim da je prvih 5 epizoda žestoko napljuvano svuda po netu (premda se kritičari više bave Kevinom Smitom nego samom serijom), ali meni su one u stvari dosta zanimljive. Sačekaću drugi deo sezone, pre nego donesem konačne zaključke. Slažem se da je scenario mogao biti bolji, npr. Spoiler Tila se mogla slomiti zbog Adamove smrti i otići iz dvorca, umesto onog bitchy ispada bez ikakve logike ali ipak je samo crtani u pitanju. Edited July 31, 2021 by Ayatollah 2
goofs Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Mislim da je sa pljuvacinom najveci problem u dve stvari: 1) ovo je serija koja puca na nostalgiju, ciljna grupa su ljudi koji su cekali 20-30 godina na ovo. Kad je takva situacija ne mozes da maknes dva najbitnija lika iz price i ocekujes da ce svima da bude kul. Bas su zajebali sa tim, a i bogme sa deljenjem prve sezone na dva dela, ne znam cemu to. Btw. ovaj zaplet bi bio odlican za recimo sezonu 2-3, kad izgustiras ovu dvojicu do maksimuma pa ti je potrebno nesto novo. 2) pre nekih godinu-dve neki lik na netu se dograbio scenaria ove serije, i objavio par isecaka uz zakljucak da je Himen sputan u stranu i da je Tila protagonista ove serije. Narod popizdeo. Onda se javio Kevin Smit, krenuo da diskredituje tog lika i da govori kako to ni izbliza nije istina, gnusne lazi i tako to. I onda je izaslo ovo pola sezone i...narod opet popizdeo Meni su likovi odlicni, da, Orko, Evil-lyn, pa i ovi henchmeni, Dankan, mnogo bolji nego u originalu (sto ruku na srce nije tesko jer su tamo bas jednolicni, sto je i razumljivo jer je za malu decu). Ali Tila je bas uzas, ovo sto Ayatola prica, plus onaj momenat Spoiler u onom Hadu ili sta je vec, kad je epilog da je njen najveci strah da prihvati da nije obicna djevojka nego neki zajebani baja, ajte molimvas I sto je najgore, ti “kriticari” sad svrsavaju maksimalno na girl power i PC gluposti, a liku ubili svu zenstvenost i pravili je u muskaracu.
Recommended Posts