January 16Jan 16 marko pavicevic potpisao za beccudi me da je do sad bio bez kluba, ne zato sto je ne znam kakav kvalitet, ali sa druge strane centri su deficitarna robaiako nije briljirao, narocito u drugom delu sezone kad je trebao biti prvi centar, mislim da je borac napravio gresku sto ga nisu produzili i za ovu sezonunarocito iz ove perspektive gde su jedini klub bez centra u ligi, a verovatno u evropi bez igraca viseg od 2 metradosta je drvenih ruku, nema sut, ali je i dalje relativno mlad, dobrih fizickih karakteristika i za borcev nivo itekako prihvatljivverujem da ce vremenom napredovati do nekog evrokup nivoa
January 16Jan 16 On uopšte ne napreduje, štaviše nazaduje poslednjih godina. Sećam se da smo ga pokojni Joe D i ja hvalili tamo neke 2021 kad se pojavio u aba ligi, ali posle toga ništa. Možda je ovaj Beč dobra prilika da nešto pokaže, nema pritiska a imaće neku ulogu jer tamo je jedini centar Mahalbašić od 40 leta.
January 16Jan 16 sta znaci to nazaduje?u kojim elementima igre je bio bolji te 2021 nego danas?njega su opasno i povrede jebaledaleko od toga da mislim da ima ne znam kako visok plafon, ali za donji dom aba lige, narocito borac koji nema igraca preko 2metra on bi bio itekako znacajan
February 7Feb 7 borac za 15minuta kuci protiv kluza za prolaz u PO grupupored pobede, treba im i poraz igokee u novom mestulep uspeh za tim kom se predvidjala grcevita borba za opstanak i izvesno najmanji budzet u ligiveceras nece biti lako, kluz je individualno kvalitetniji, solidna evrokup ekipa, ali su u losoj formi u nizu od 5 poraza, vezali su nekoliko gostovanja, plus u sredu igraju odlucujucu utakmicu sa arisom za prolaz dalje u ECborac sa druge strane u odlicnoj formi, najbolja igra od ulaska u aba, 3 vezane pobedenikolic je prvi igrac ekipe, josilo igra odlicno na obe strane, amer deluje kao izuzetno pojacanje, neverovatno brz prvi korak i odrazali glavna karakteristika ove ekipe je timska igra i zalaganje u odbraniako tu opet budu na nivou i ako opet uspeju iskontrolisati skok, otvara se put ka pobedipo snimcima sa mreza hala je rasprodata, klub je uz karte podelio crvene majice sa borcevim grbom tako da bi publika veceras trebala davati dodatnu energiju ekipi
February 7Feb 7 Nije izgleda još ni počelo, nema ni lajvskora. Verovatno neki tehnički™ problem u hali, tipa prokišnjava.
February 7Feb 7 6 minutes ago, Nikodije said:Koja Arena prenosi? Ne vidim ni na jednojTreba na areniprem5, izgleda, da još nije počela utakmica