December 7, 2025Dec 7 posle čaušeskog je jedino mogao ljut lek na ljutu ranu. pitanje je kako bi to izgledalo da je nikolae bio meki tip diktatoraali da se zaustavimo na ovome i da nastavimo o basketu
December 7, 2025Dec 7 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:a šta ćemo sa onih 25g pre ‘89?Ni period pre '89 nam ne ide u prilog jer nismo učinili ništa pametno da iskoristimo jedinstven položaj i privilegiju nebivanja iza čelične zavese.Ali i da ne idemo čak ni previše u prošlost, poslednjih 20 godina Rumuni idu ↗️ a mi ⬇️⬇️⬇️Back to 🏀 Edited December 7, 2025Dec 7 by Valk
December 21, 2025Dec 21 Kako je uspeo Spartak da izgubi od Bosne ?? Poslednje sto sam video je bilo da su imali 17 razlike u prvom poluvremenu..Videh sad da su imali i 25.
December 26, 2025Dec 26 Al' je ispizdio trener Derbija u Kluzu, kradu nas govna od pocetka jebem im mater seljackuParafraziram
December 27, 2025Dec 27 Kakav duel novajlija u 18h.Vienna vs Ilirija. Probaću da ispratim ovo. Baš slabo abicu pratim ove sezone.
December 30, 2025Dec 30 super je on pojacanje za iliriju, a i za ligu, atraktivnokakav je u odbrani? moze li da isprati nesto na ovom nivou trenutno?
December 30, 2025Dec 30 Može, uopšte nije nešto dramatično propo, skroz ok izgleda ono što sam ja gledao. Svaka mu čast.
January 4Jan 4 Ludilo u Klužu!3 Evroligaša, 3 Eurokupaša, 3 FIBA Champions League, ABA nikad jača. Jedino razočarenje publika u Podgorici i Laktašima, imaju dobre timove, a čuješ škripu patika.
January 4Jan 4 Odgledao sam Bosna - Zadar odloženo, realno loš kvalitet ali uzbudljivo, puna dvorana, Plummer pogodio za produžetke bukvalno isto kao nedavno Entoni Edvards za produžetke protiv Denvera.