November 27, 2025Nov 27 Kakvo sranje.Spartak je (bio) najgotivnija regionalna priča. Edited November 27, 2025Nov 27 by Milošica
November 27, 2025Nov 27 2 hours ago, Nikodije said:Moguće da vrši pritisak ovom pretnjom odlaskom, kao što je letos petio da će Spartak igrati LŠ u Osijeku ako mu grad nešto ne pomogne oko hale.Mada, s obzirom da daje 2 milke godišnje iz svog džepa ne bi me čudilo da je shvatio da mu takvo bacanje para ne treba. On je jedini čovek u srpskom sportu koji daje svoje pare.nije jedini vuk popovic takodje godinama sam finansira cacak 94nije naravno isti nivo u pitanju, ali nisu ni vukovi izdaci mali, koliko se secam pricao je da mu je potrebno 350-400.000 godisnjedugorocno, apsolutno sam siguran da je ovo sto radi sa cackom 94 bolje nego ova instant varijanta kod spartakaulazu dosta i u mladje kategorije i narocito u strucni kadarpokupilo su gotovo sve trenere u gradu za rad sa mladjim kategorijamageneralno, deluje mi da idu pravim putem, u mnogo cemu su odavno presisali borac koji je nazalost ostao zarobljen u nekim drugim vremenima
November 27, 2025Nov 27 u svakom slucaju ako ode to je samo jos jedna u nizu vesti u proteklih dan, dva koja dosta slabe aba ligunaravno tu je pre svega jos i odlazak zoca iz partizanaali i jaramazov prelazak u cedevitu, naravno na nekom drugom nivou
December 6, 2025Dec 6 uzasan boracodbrana nam izgleda kao da igramo protiv oklahome, a ne krkemaltene u svakom napadu su ili poentirali ili imali lagano potpuno slobodnog covekana sve to azurna uprava nije uspela dovesti ni najavljenog americkog centra iz aba2 (pretpostavljam da je momak iz jahorine u pitanju) pa ne mozemo nista ni uhvatitiborac je valjda jedina ekipa u profesionalnoj kosarci koja nema igraca viseg od 2 metra
December 6, 2025Dec 6 Gle dramaPodseća me ovaj zeleni parket na 20.oktobar. tamo sam Partizanu ubacio 20 poena u jesen 92. u okviru Mekdonalds lige. Edited December 6, 2025Dec 6 by Nikodije
December 6, 2025Dec 6 U životu sam čuo za dva čoveka koji se prezivaju Ocokoljić i obojica su u aba ligi