March 18Mar 18 On 14. 3. 2026. at 9:15, Nikodije said:Oni neki fantomski indijski investitori u Ciboni su im bili hit. Bukvalno fazon kao u serijama Siniše Pavića kada Josif Tatić stavi maramu i glumi arapina i dođe da investira™
March 18Mar 18 Ovo nisam odavno video. Split dobar protiv Beča tri četvrtine, vode +16, a onda 7:32 u četvrtoj.
March 18Mar 18 dobra atmosfera i utakmica u niksicugeneralno, deluje da je ovaj format pogodak za aba24 dobre utakmice juce i danas Edited March 18Mar 18 by pbg12345
March 19Mar 19 Dvorana u Nikšiću je totalni raspad, nisu decenijama ništa uložili u nju. Slab je kvalitet aba2 lige, jedino Zlatibor deluje da bi možda mogao da igra na višem nivou, ovo ostalo je rekreativno.
March 19Mar 19 ...čudi me da je sns digao ruke od Vojvodine sada kada su imali otvoren put ka aba ligi, u prethodne dve godine su mnogo više ulagali, a konkurencija je bila dosta jača.
March 19Mar 19 4 hours ago, Nikodije said:...čudi me da je sns digao ruke od Vojvodine sada kada su imali otvoren put ka aba ligi, u prethodne dve godine su mnogo više ulagali, a konkurencija je bila dosta jača.Mozda kao sto planira FK, i KK kupe Zbiljic i par njih, pa naprave Man City... onda je samo NBA Europe granica...
March 19Mar 19 Za takvog velikana i uspešnog privrednika kao što je Zbiljić, finansiranje KK Vojvodina od nekih milion- dva evra bi trebalo da je kikiriki
March 20Mar 20 20 hours ago, Segundo said:Mozda kao sto planira FK, i KK kupe Zbiljic i par njih, pa naprave Man City... onda je samo NBA Europe granica...nisam imao predstavu ko je zbiljicsad izguglama u sunce ti jebem kakva veprina, novi palma16 hours ago, W.F.C. said:Sta je ovo u aba2, ligaski deo imao 8 kola a 16 ekipa, i vec plejof se igra.od ove sezone su uveli taj sistem, meni deluje ok
March 20Mar 20 borac izgleda napokon doveo centra, pa izgleda boban sutra nece biti za najmanje glavu visi od svakog igraca borcanaime, na sajtu aba lige stoji da je mihailo musikic deo ekipesa druge strane nigde nema vesti, cak ni na zvanicnom sajtu i profilima klubaako je tacno ja zadovoljanborac i treba da skuplja igrace iz zapadne srbije i sumadije, narocito okolnih gradovaarsic iz kraljeva, radosevic i zec iz uzica su ostavili ozbiljan trag u klubumusikic se ove sezone vratio u slogu i igra sezonu karijerenjima su predvidjali borbu za opstanak, a najprijatnije su iznenadjenje lige, pri vrhu tabelesaigrac mu je bio jos jedan borcev ex igrac, matija milosevictaman bi i matija mogao nazad u borac za kls, pa ako se pokaze ok, da ostane za naredne sezone
March 21Mar 21 Reklo bi se da je Split zakucan za poslednje mesto i da mu nema spasa, u tom slučaju ne bi me čudilo da Zadar sam izađe, sumnjam da žele da budu jedini hr tim koji igra aba.Izgleda da je ozbiljno ovo oko privatizacije Cibone, uzima ju taj neki bankar iz Kanade. Kažu da će budžet naredne sezone za igrače biti dve milke, igraće LŠ ili Evrokupm Kakav je interes da se privatizuje košarkaški klub evo ne znam.
March 21Mar 21 Pa Cibona ima jaku bazu navijača, svakako je dobar kandidat za tako nešto. Ako ta baza prihvati LŠ i te timove od oko 2-3 milke, sredina ABA lige i razvoj mladih igrača, može to da bude isplativo, tj. bar da se dođe do pozitivne nule.
March 21Mar 21 Cibona ne želi da igra aba, Evropa + domaće prvenstvo, kažu da im je to orijentacija za budućnost