November 20, 2025Nov 20 3 hours ago, pbg12345 said:a vala i kosarku igra kao fudbaler borcevim navijacima je ostao u secanju kao startni plejmejker koji nekoliko meseci, odnosno 6,7 utakmica u nizu nije ubacio kos iz igrena jednoj od tih utakmica je ubacio nekoliko slobodnih bacanja i to je sav napadacki ucinaktreba i to umetiNakon otpustanja Personsa, treba im rezervni plej, ostali su samo na Westu, a u Slovackoj i Austriji Lopez nije imao lose statse, mozda se i uklopi. Mada i dalje mislim da je Persons bolji igrac.
November 21, 2025Nov 21 58 minutes ago, Nikodije said:kazu bobi u iliriji lol ekstra ako se ostvariBaš mu se ne sedi kući.
November 22, 2025Nov 22 Bobi je dobar sa Dončićem, pa je ovo verovatno po toj liniji, da im pomogne malo marketinški. Inače, Ilirija je prijatno osveženje za ligu, sviđa mi se kako igraju, imaju par mladih igrača, šteta što su u Ljubljani pa nema publike.
November 23, 2025Nov 23 voji stojanovicu na dresu pise stanojevic ko kaze da bec nije kosarkaska sredina
November 26, 2025Nov 26 2 hours ago, Nikodije said:Jaramaz u Cedolimpiji. Zadržao se u Iliriji ciglo tri nedelje.Korak blize Partizanu
November 27, 2025Nov 27 nazalost, to je razlog.“Svi ga mrze zato sto je uspesan, beogradski lobi, crnogorski lobi…”ne znam samo sta je ocekivao.
November 27, 2025Nov 27 Nisam gledao tekmu protiv Coli, kažu da je Vlada Jovanović imao 5 uspešnih čelindža.Mada kakvo je suđenje u aba ligi mogu svi da je napuste onda.Šteta ako Spartak krene nizbrdo
November 27, 2025Nov 27 Moguće da vrši pritisak ovom pretnjom odlaskom, kao što je letos petio da će Spartak igrati LŠ u Osijeku ako mu grad nešto ne pomogne oko hale.Mada, s obzirom da daje 2 milke godišnje iz svog džepa ne bi me čudilo da je shvatio da mu takvo bacanje para ne treba. On je jedini čovek u srpskom sportu koji daje svoje pare.
November 27, 2025Nov 27 Ne znam… uvek je pricao kako mu rezultat nije vazan, vec cinjenica da stotine dece trenira ponovo kosarku. Besplatno.Isto tako, govorio je da (parafraziram) “ako je godisnji profit njegove grupe vise desetina miliona evra, zasto ne bi potrosio 3-5 na ono sto voli”.Steta bi bila da ode, u svakom slucaju.