Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA Liga

Featured Replies

17 minutes ago, Nikodije said:

a i trofej sam po sebi nesto vredi. uvek kada krene plej-of svi to prate i loze se, ali dobro, sada je evroliga u fokusu, pa nista drugo nije bitno.

Naravno da je važna ABA

Prioritet ide u smeru

EL plej-of

ABA

Kup

EL plejin

ABA superkup (ako se igra)

Prijateljski turniri u Moskvi, Australiji i na Antarktiku

KLS

• Replies 10.4k
  • Views 709.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, Ted said:

pa jeste.....ima da jede i kuća i komšiluk i celo neselje i da pretekne

poenta je bila u bitnosti aba lige za večite. koja ne postoji, eto van tih milion dolara. milon dolara je lepo, ali nije presudno.

čak aba ne služi ni za održavanje forme, već upravo smeta klubovima koji igraju EL. npr. raspored kkp za januar je jeziv, verovatno i za czv. 12 utakmica, od tog 5 u aba ligi, od toga ništa u Beogradu pošto se igra neki vaterpolo u Areni, a naši su smislili da prave cirkus gastosijado. za to treba roster od 20 igrača, bezmalo kao fudbalski tim.

ja da vodim kkp tankovao bih aba ligu u januaru, a tankovao bih je iz razloga nebitnosti. da se ne lažemo, večiti nemaju nikakav realan razlog da igraju abu naredne tri godine, pošto je sama EL narasla ko kvasac i ima težak raspored, tako da i sama predstavlja dovoljan teret. kad svedeš na proste činioce, večitima je aba za vreme trajanja licence samo kuluk, koji nije vredan milon dolara

eventualno ako bi bili u mogućnosti da formiraju roster od 20 igrača, što je jezivo skupo.......ili da imaju jedan roster za EL, a neki drugi za lokal, gde bi se za relativno male pare napravio neki tim koji može da igra po lokalu koliko toliko konkurentno. ono. razvojni tim i nekoliko veterana, ništa skupo ništa fensi

Smeta i spanskim klubovima ACB liga pa nikom nista, mora se igrati domace takmicenje. Kalendari, rasporedi i slicno su posledica mnogih stvari kumulativno. ABA liga se trudi koliko moze da klubovima koji igraju evropska takmicenja izadje u susret, narocito beogradskim evroligasima ali tako je kako je, godina ima 365 dana a utakmica ima koliko ima i tu se nista posebno ne moze uraditi sto se njih tice.

ja sam mislio da će me interesovati aba, naročito posle promene formata. ali iskren da budem, par puta sam počinjao da gledam utamice kkp u abi i rezultat je da me jednostavno ne interesuje. ni jednu nisam odgledao do kraja

2 minutes ago, harper lee said:

Smeta i spanskim klubovima ACB liga pa nikom nista, mora se igrati domace takmicenje. Kalendari, rasporedi i slicno su posledica mnogih stvari kumulativno. ABA liga se trudi koliko moze da klubovima koji igraju evropska takmicenja izadje u susret, narocito beogradskim evroligasima ali tako je kako je, godina ima 365 dana a utakmica ima koliko ima i tu se nista posebno ne moze uraditi sto se njih tice.

tu se slažemo, čitav koncept je takav kakav je, prilično nategnut i dosta naopak

a tek predstoji dolazak NBA. imaćemo inflaciju i takmičenja i utakmica. to u nekom trenutku mora da se zaustavi

odlična je ABA sada, sa dodatkom Dubajia i Cluja, podignut je kvalitet a manji je pritisak, sad je prava profi liga koja je sama sebi svrha, bez onog ludačkog imperativa da se ide u rat za svaku utakmicu, mogu i da se razvijaju mlađi igrači i da se igra takmičarski protiv dobrih timova ko šta voli

Edited by levi

Spartak propo otkad nas je dobio, izgleda da će i Bosna posle Ilirije da ih dobije.

Pre ili kasnije je morao ludački raspored da i njih stigne. Ne znam kome su šta zgrešili ali grupa u LŠ je nestvarna sa stanovišta putovanja, da su hteli nisu mogli da dobiju goru.

podigla se i bosna znacajno u odnosu na pocetak sezone

Drcela se pita koliko i Mornar i Cibona. Privatna liga Ostoje M. i njegovog mecene sa Andricevog vEnca fantom

Just now, MiddleClass said:

Drcela se pita koliko i Mornar i Cibona. Privatna liga Ostoje M. i njegovog mecene sa Andricevog vEnca fantom

Lako je Drčeli, on je ionako često pod prozorom kod Andrićevog venca pa može brzo da reaguje fantom

lautaro lopez u bosni

ne znam sto im je to trebalo

Zvuči kao fudbaler.

a vala i kosarku igra kao fudbaler Jova

borcevim navijacima je ostao u secanju kao startni plejmejker koji nekoliko meseci, odnosno 6,7 utakmica u nizu nije ubacio kos iz igre

na jednoj od tih utakmica je ubacio nekoliko slobodnih bacanja i to je sav napadacki ucinak

treba i to umeti

2 hours ago, pbg12345 said:

to je sav napadacki ucinak

Čitam naprednjački i ne vidim problem.