Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA Liga

Featured Replies

4 minutes ago, goofs said:

Pa Cibona ima jaku bazu navijača, svakako je dobar kandidat za tako nešto. Ako ta baza prihvati LŠ i te timove od oko 2-3 milke, sredina ABA lige i razvoj mladih igrača, može to da bude isplativo, tj. bar da se dođe do pozitivne nule.

ne bih rekao, sada im je izgleda važnije da naprave KK Dinamo Zagreb, Cibona ostala siroče nikoga više ne zanima

• Replies 10.4k
  • Views 709.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, Nikodije said:

Reklo bi se da je Split zakucan za poslednje mesto i da mu nema spasa, u tom slučaju ne bi me čudilo da Zadar sam izađe, sumnjam da žele da budu jedini hr tim koji igra aba.

Ima logike da i Zadar napusti. Ne mogu da se takmice sa sns milionima, nisu Dubai jbg. Pogotovo kad su i u vaterpolu napustili jadransku gdje ti mnogo manje para treba da budes konkurentan srbskom ulaganju u sport.

Mislim da su srpski i cg klubovi napustili vaterpolo Jadransku ligu i napravili novu ligu bez Hrvata, oni su hteli da igraju

Edited by Nikodije

Ne verujem da će Zadar tek tako da izađe, sve i da nemaju sportski interes (a imaju) da nastave, morali bi za solidnu lovu dodatno da se isprse - ovu koju telekom sipa u ABA.

Ako odu da igraju Fiba LŠ umesto aba dobiće od saveza 400k jura

Najsmešnije podbacivanje, Bobi vs Fundić

Kako može jedan tim, to jest njegov predsednik da INSISTIRA na promeni sudije, i da onda bude regularno takmičenje?

Meni je veci wtf sto organi izlaze u susret i ispunjavaju limarevu zelju

36 minutes ago, JPM said:

Kako može jedan tim, to jest njegov predsednik da INSISTIRA na promeni sudije, i da onda bude regularno takmičenje?

Nema veze. Neka biraju sudije i neka nam jave jel plejof ili f4 u aba

Od potpisivanja EL licence aba se igra za prestiz.

Nesto kao Kirin kup u fudbalu fantom

Mučeni Petrušev, niko ne može da ga smisli, vređaju ga i u Podgorici

niko ne voli cinkaroše

5 hours ago, JPM said:

jbg. isto kao što Terza može da insistira da ne sudi Jovanović. u fudbalu je još apsurdnije, pošto Zvezda ne bi mogla da ne osvoji titulu sve da joj sude vođe navijača Partizana. mislim, tolika je razlika u kvalitetu i širini rostera u odnosu na ostatak lige.

nemam pojma zašto je traženo izuzeće. sećam se, samo se ne sećam dal je fudbal ili košarka u pitanju, da je bio neki sudija koji je uslikan na tribini sa Zvezdinim navijačima ili tako nešto, pa je oko toga bila dževa pre nakog vremena. što ne znači automatski da će loše da sudi, ali jest malo nezgodno, ako je to u pitanju

Edited by Ted

5 hours ago, MiddleClass said:

Nema veze. Neka biraju sudije i neka nam jave jel plejof ili f4 u aba

Od potpisivanja EL licence aba se igra za prestiz.

Nesto kao Kirin kup u fudbalu fantom

Ju..meni ovo zvuci kao da ti je neko javio koji ishod da ocekujemo sutra..Prerano se krenulo sa kiselim grozdjem.

9 hours ago, SNARC said:

.Prerano se krenulo sa kiselim grozdjem.

više bih voleo da dobijemo nego da izgubimo ali daleko od toga da na tu tekmu gledam na nešto više od puke zabave, koju ću gledati ako pronađem strim, jer je utisak nedelje nešto što se gleda tradicionalno u tom terminu

možda ću imati drugačiji vajb u plejofu a i to će verovatno zavisiti od situacije u evroligi.

22 hours ago, MiddleClass said:

Ima logike da i Zadar napusti. Ne mogu da se takmice sa sns milionima, nisu Dubai jbg. Pogotovo kad su i u vaterpolu napustili jadransku gdje ti mnogo manje para treba da budes konkurentan srbskom ulaganju u sport.

Ima još 14 timova u ligi, osim SNS miliona i Dubaia, mogu sa njima da se takmiče. Sredina ABA tabele nije loš rezultat ako tako postaviš ciljeve, ne mora svako da puca na vrh, ako ti to odgovara i ako ti ta liga donosi gledanost i novac. Meni trenutno deluje bolja alternativa od hrvatskog KLSa. LŠ može da se uguzi u priču u oba slučaja.

Krka tako postoji već deceniju i po, igraju u fiskulturnoj sali, Jazine su spejs šatl za to.